dianatal gel i mene zanima, stalno gledam na njuškalu ponude i važem, oću-neću, ima ljudi koji nisu iskoristili sve tube na porodu pa prodaju po komadu
Evo javljam napredak. Trudovi su krenuli. Idu oko 130 na svakih par min (3,4). Mislim da bi me brzo mogli i u radaonu Poslat :D
Da već sad boli, boli. Da jedva čekam da Niko dođe, jedva čekam 😍😍😍😍😍
Wooow kako uzbudljivo
🙈🙈🙈🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤗❤️❤️❤️✔️✔️✔️✔️✔️🤗🤗🤗🥰🥰 Nek sve brzo prodje puno srece!
Evo javljam napredak. Trudovi su krenuli. Idu oko 130 na svakih par min (3,4). Mislim da bi me brzo mogli i u radaonu Poslat :D
Da već sad boli, boli. Da jedva čekam da Niko dođe, jedva čekam 😍😍😍😍😍
Sretnooo 🥰 ide to brzooo
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo sišla u salu. Nećemo se lagat boli za poludit. Jedva ih izdisujem. Nemam pojma na koliko sam. Javim se
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Evo sišla u salu. Nećemo se lagat boli za poludit. Jedva ih izdisujem. Nemam pojma na koliko sam. Javim se
Uz tebe smooo, mozes ti to 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
Sretnooo, I da brzo I srecno se zavrsi 🤞❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Bumac SRETNO!
_
O kojem gelu se priča, ne razumin se, al' se on triba posebno kupit, tj mi osobno kupujemo prije poroda i nosimo sa sobom? I onda osoblju kažemo da nam ga stavi? 🤔 Nisam sigurna da sam shvatila pa ako mi ko može pojasnit da znam i za tu opciju! 🤗
-
Bebushka i ja imam grudnjake iz H&M i potkošulje sa About you od neke xy marke, zaboravih koje, ali odlične su!! Kupit ću si još svega tog tipa ako vidim da me dojenje ide 🙈
Imam pitanje za komplikacije
Naime,otvorila mi je doktorica sa 1.10 porodiljni,a sestra je rekla da dođem iduci petak pa ce mi 9dmah dati doznake i za komplikacije i za porodiljni.
Pa me zanima dal saljem odma i jedne i druge doznake ili kako? Dali znate koja mozda?
Ja sam ti ovako sastavila e mail. I poslala sve odjednom-
Poštovani,
šaljem Vam podatke u svrhu isplate- komplikacije u trudnoci, te otvaranje rodiljnog dopusta koji zapocinje 31.8.2021
Ime i prezime:
Adresa:
OIB:
MBO:
TEL:
u prilogu Vam dostavljam:
-doznaka za mjesec kolovoz u svrhu isplate komplikacije u trudnoci
-doznaka H1 rodiljni dopust
-zahtjev za isplatu rodiljnog dopusta
-izjava za otvaranje rodiljnog dopusta
Lp
*eto tocno tako sam im napisala.
Sve proslo. Potvrdili i sjelo danas za taj jedan dan. Ostatak ce sutra.
E super, to ce i meni uskoro trebati za otvaranje porodiljnog...pa cu iskoristiti. Na netu sam nasla šprancu izjave za otvaranje rodiljnog, ali nisam naisla na zahtjev. Jel postoji spranca i za njega ili pisem neki dopis u svoje ime?
Bumac95, you go girl!!!! Cekamo lijepe vijesti! 🥰🥳
U mojim si mislima cijelo vrijeme..
🙏🏼❤️🥰Bit ce dobro nek je krenulo! 🍀
bumac95 sretno! Nek se Niko i ti brzo mazite! 💪🏻❤️😍🥳🍀
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji