Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    16. Rujan 2021. 18:14

dianatal gel i mene zanima, stalno gledam na njuškalu ponude i važem, oću-neću, ima ljudi koji nisu iskoristili sve tube na porodu pa prodaju po komadu

Rita37🤰
    16. Rujan 2021. 18:36

bumac95

Evo javljam napredak. Trudovi su krenuli. Idu oko 130 na svakih par min (3,4). Mislim da bi me brzo mogli i u radaonu Poslat :D
    Da već sad boli, boli. Da jedva čekam da Niko dođe, jedva čekam 😍😍😍😍😍

Wooow kako uzbudljivo
    🙈🙈🙈🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤗❤️❤️❤️✔️✔️✔️✔️✔️🤗🤗🤗🥰🥰 Nek sve brzo prodje puno srece! 

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Rujan 2021. 18:42

bumac95

Evo javljam napredak. Trudovi su krenuli. Idu oko 130 na svakih par min (3,4). Mislim da bi me brzo mogli i u radaonu Poslat :D
    Da već sad boli, boli. Da jedva čekam da Niko dođe, jedva čekam 😍😍😍😍😍

Sretnooo 🥰 ide to brzooo

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

freya_444
    16. Rujan 2021. 18:53

Bumac, sretnoooo 🥰🥰🥰🎉🥳

Lucija 16.12.2021.💗

bumac95
    16. Rujan 2021. 19:05

Evo sišla u salu. Nećemo se lagat boli za poludit. Jedva ih izdisujem. Nemam pojma na koliko sam. Javim se 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Orhideja13
    16. Rujan 2021. 19:14

bumac95

Evo sišla u salu. Nećemo se lagat boli za poludit. Jedva ih izdisujem. Nemam pojma na koliko sam. Javim se

Uz tebe smooo, mozes ti to 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
    Sretnooo, I da brzo I srecno se zavrsi 🤞❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Tracy_
    16. Rujan 2021. 19:17

Bumac SRETNO!
    _
    O kojem gelu se priča, ne razumin se, al' se on triba posebno kupit, tj mi osobno kupujemo prije poroda i nosimo sa sobom? I onda osoblju kažemo da nam ga stavi? 🤔 Nisam sigurna da sam shvatila pa ako mi ko može pojasnit da znam i za tu opciju! 🤗
    -
    Bebushka i ja imam grudnjake iz H&M i potkošulje sa About you od neke xy marke, zaboravih koje, ali odlične su!! Kupit ću si još svega tog tipa ako vidim da me dojenje ide 🙈

Lady.D
    16. Rujan 2021. 19:43

sanja0508

Ana25

Imam pitanje za komplikacije
    Naime,otvorila mi je doktorica sa 1.10 porodiljni,a sestra je rekla da dođem iduci petak pa ce mi 9dmah dati doznake i za komplikacije i za porodiljni.
    Pa me zanima dal saljem odma i jedne i druge doznake ili kako? Dali znate koja mozda?

Ja sam ti ovako sastavila e mail. I poslala sve odjednom-
    Poštovani,
    šaljem Vam podatke u svrhu isplate- komplikacije u trudnoci, te otvaranje rodiljnog dopusta koji zapocinje 31.8.2021

Ime i prezime:
    Adresa:
    OIB:
    MBO:
    TEL:

u prilogu Vam dostavljam:
    -doznaka za mjesec kolovoz u svrhu isplate komplikacije u trudnoci
    -doznaka H1 rodiljni dopust
    -zahtjev za isplatu rodiljnog dopusta
    -izjava za otvaranje rodiljnog dopusta
    Lp
    *eto tocno tako sam im napisala.
    Sve proslo. Potvrdili i sjelo danas za taj jedan dan. Ostatak ce sutra.

E super, to ce i meni uskoro trebati za otvaranje porodiljnog...pa cu iskoristiti. Na netu sam nasla šprancu izjave za otvaranje rodiljnog, ali nisam naisla na zahtjev. Jel postoji spranca i za njega ili pisem neki dopis u svoje ime?
    Bumac95, you go girl!!!! Cekamo lijepe vijesti! 🥰🥳

Rita37🤰
    16. Rujan 2021. 19:46

bumac95

U mojim si mislima cijelo vrijeme..
    🙏🏼❤️🥰Bit ce dobro nek je krenulo! 🍀 

Mateja2602
    16. Rujan 2021. 19:51

bumac95

bumac95 sretno! Nek se Niko i ti brzo mazite! 💪🏻❤️😍🥳🍀 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.