Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mia38
    16. Rujan 2021. 13:57

Pozdrav svima...
    Meni se cini da ce sve curke koje su u iscekivanju u isto vrijeme  krenut pa ce nas biti pune bolnice 😀
    Ja evo javljam da ipak moram ponoviti vađenje krvi za rh faktor... pisali smo o tome prije par dana. Kaze dr da se "treba provjeriti titar i kasnije u trudnoći"... sta god titar znacio... 
    Btw ima li tko problem s vodenastim iscjetkom? Mene prije 2 mjeseca ulovila panika da nije otjecanje plodne vode, bila na Ensure testu koji je bio neg. Sad mi se opet isti problem javio. Imam osjecaj da malisa, kako je full nisko- osjetim ga u preponi, pritisce mjehur pa mozda curka urin a opet, panika me da nije ipak plodna voda. Isla bi opet na Ensure al nije dobro črčkat kad je vec cerviks skracen.... Zna li netko kako razlikovat plodnu vodu i urin, osim po boji?
    Ja sam odlucila ici do kraja kod priv, da ne idem u TA. Cisto iz komoditeta, ne da mi se cekat tamo satima + korona i tak....

Mateja2602
    16. Rujan 2021. 13:58

Johnny

Bok curke, već dugo vas čitam ali nisam do sad našla vremena da se javim. Vaši savjeti su jako korisni pošto mi je ovo prva trudnoća i skroz sam neiskusna i zbunjena. Nadam se da vam se mogu pridružiti i iščekivati i ja svojeg dečkića. Termin nam je 13.11. i jako se veselimo. Vjerojatno po terminu čak više spadam pod zimske bebe ali ove jesenske su mi draže ☺️

Johnny neka si ti nama došla! 😊🤩🥳 Puno nam tipkaj. Ja se veselim svakoj novoj ženici ovdje. 🤗  I po meni si ti prava mama jedne jesenske bebe. 🍁🍂🐿🙋🏼‍♀️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• buhtlica34
    16. Rujan 2021. 14:03

E cure, a kakav je to gel? Jel to onaj dianatal, ili neki drugi? Jer ja se razmišljam kako da kupim taj dianatal, iako je jako skup, i ne znam ima li ikakve koristi od toga, pa ako netko ima iskustva nek napiše!
    Johnny dobrodošla :) meni je termin 12.11, i smatram se čistom jesenskom trudnicom :)
    Inače samo da javim, kod mene ništa nova, osim što sam se užasno ulijenila i ništa mi se ne da zadnjih dana... Mala divlja na veliko, još uvijek mi ništa od toga nije bolno, a stalno se miga nekud. Nitko mi nije ništa govorio za brojenje pokreta pa ni ne radim to za sada.. 
    U ponedjeljak idem u Petrovu raditi taj IAT, rekli su mi da trebam tou u 32. Tjednu. Nemam pojma šta je to 😂😂😂😂

Missy88
    16. Rujan 2021. 14:05

Da vas malo pozdravim, kako ste cure? 😊 Nadam se da je sve ok i da su vam tegobe podnosljive. Ja sam vec zaboravila kako je biti trudna, bas razmisljam jucer o onim probadanjima u setnjama, bolovima, grcevima, ne znam kako bi taj zadnji mjesec trudnoce izgledao da ga nisam preskocila 😅 Drzite se ❤ 
    Traveller nam je uzela pauzu od iscekivanja i tipkanja na sve strane, malo odmara psihu. Nadamo se da ce Nika brzo 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Tonkica111
    16. Rujan 2021. 14:20

Mene će isto poslat opet vadit rh faktor... Ne znam ni sama zašto... Mislila sam ako smo muž i ja a +  da ne treba opet to.... Mislim da prvu trudnoću nisam 2 puta vadila, al eto... 

CarpeDiem.
    16. Rujan 2021. 14:25

Johnny

Bok curke, već dugo vas čitam ali nisam do sad našla vremena da se javim. Vaši savjeti su jako korisni pošto mi je ovo prva trudnoća i skroz sam neiskusna i zbunjena. Nadam se da vam se mogu pridružiti i iščekivati i ja svojeg dečkića. Termin nam je 13.11. i jako se veselimo. Vjerojatno po terminu čak više spadam pod zimske bebe ali ove jesenske su mi draže ☺️

Dobro nam došla ti i tvoj dečkić. 🙌 Skupa ćemo ga iscekivati, odakle si nam? Ma prava jesenja beba, s obzirom da kalendarski zima nastaje skroz kasnije.

url=https://lilypie.com]

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Rujan 2021. 14:28

Traveller

Bok cure, samo da se javim prije nego se isključim na par dana, da se ne brinete. Bila sam u trudnickoj, ctg loš, otkucaji dobri ali nju ne mogu natjerati da se mrdne nikako.. Cijeli vječnost me držali, okretali, tresli, bockali. Već vidim po saputanjima nije dobro, malo po malo po jedna sestra dolazi pitat me jesam jela, pila, koliko sam trudna, konzultiraju se međusobno dok jedna nije samo rekla: radaona. Mene šalju prvo na pregled, otvorena jedan prst, trudove ja osjećam još od sinoć, bebu brzo pogledali i samo rekli vi idete u radaonu, možda samo spava, ne bih vas plasili detaljima ali…ako ne bude u radosni dobar idete hitno na indukciju. Dalje muk. Usrala sam se. Sjeli me pred cekaonu, placem mužu na telefon, on se vraća u bolnicu do mene, ljudi šalju poruke i dave me, zovu jer ne odgovaram, eto pola sata, ono slom živaca sam dobila od njih više! Uvedu me na ctg, početak opet ništa, donose mi čaja, vode, bockaju.. Pokrenula se konačno i nakon nekih sat vremena snimanja zaključke da je valjda samo spavala i da je ctg sad odličan. Čekala još sat i pol da odluče doktori oće me pustit doma, ctg je očitao trudove. Pustili me uz kontrolu sutra.. Onako još pod adrenalinom sam ufino da oprostite jebala njih par sve po spisku koji me ne odustaju maltretirat iako molim već mjesec dana.. Sad idem radit na opuštanju sebe jer ona sigurno osjeti moj stres, maknut ću se od interneta, mobitela, svega, uživat s mužem dok gospođa ne odluči van prirodno ili uz indukciju. Kontrakcije su od sinoć stalno prisutne tako da se nadam da će nešto krenuti jer sam se počela i otvarati. Mislim da su tople kupke zadnja dva dana pomogle pa eto cure tko hoće probati, samo ako nemate probleme s venama i cirkulacijom.
    Bumac ljubim te, carica si kako to sve podnosis, svaka ti čast. Nadam se brzom djelovanju gela. Povirit ću večeras da vidim jesi rodila. 💖 Pusa svima, javim se u ponedjeljak ako ne rodim do tada. Držite se!

Ajme baš mi je žao što si morala sve to proći, drži se! Vjerujem da je uskoro sve gotovo i malena stiže ❤❤❤ sigurno nema vise puno mjesta unutra pa se umirila i čeka ❤ Sretnooo

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    16. Rujan 2021. 14:28

Moj pregled u bolnici prosao super...sve je u najboljem redu...radila sam samo UZ bebac ima 3 100gr...svi protoci uredu ii ja sam zatvorena.

Kod babice radjen CTG sve super nema trudova...urin dobar...pritisak 120/70...kilala 68,8kg sto znaci da sam na + 10kg.

Danaas pregled kod ginekologa tj. Radjen samo CTG uredaan ii nema trudova...urin uredan.

Sljedeci pregled 27.09. Ako ne rodim do tada jer je mali skroz glavicom dole receno mi je samo da cekam 😊🤷‍♀️
    Nadam se da ce ovih par dana...
    Razmisljala sam o toplim kupkama ali me nesto strah🤷‍♀️ 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Rujan 2021. 14:30

Tonkica111

Mene će isto poslat opet vadit rh faktor… Ne znam ni sama zašto… Mislila sam ako smo muž i ja a + da ne treba opet to…. Mislim da prvu trudnoću nisam 2 puta vadila, al eto…

Mene je slala drugi put, ali samo na antiglobulinski test, nisu radili ponovo rh faktor..pa mozda je to isto to 😕 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

CarpeDiem.
    16. Rujan 2021. 14:33

Traveller

Bok cure, samo da se javim prije nego se isključim na par dana, da se ne brinete. Bila sam u trudnickoj, ctg loš, otkucaji dobri ali nju ne mogu natjerati da se mrdne nikako.. Cijeli vječnost me držali, okretali, tresli, bockali. Već vidim po saputanjima nije dobro, malo po malo po jedna sestra dolazi pitat me jesam jela, pila, koliko sam trudna, konzultiraju se međusobno dok jedna nije samo rekla: radaona. Mene šalju prvo na pregled, otvorena jedan prst, trudove ja osjećam još od sinoć, bebu brzo pogledali i samo rekli vi idete u radaonu, možda samo spava, ne bih vas plasili detaljima ali…ako ne bude u radosni dobar idete hitno na indukciju. Dalje muk. Usrala sam se. Sjeli me pred cekaonu, placem mužu na telefon, on se vraća u bolnicu do mene, ljudi šalju poruke i dave me, zovu jer ne odgovaram, eto pola sata, ono slom živaca sam dobila od njih više! Uvedu me na ctg, početak opet ništa, donose mi čaja, vode, bockaju.. Pokrenula se konačno i nakon nekih sat vremena snimanja zaključke da je valjda samo spavala i da je ctg sad odličan. Čekala još sat i pol da odluče doktori oće me pustit doma, ctg je očitao trudove. Pustili me uz kontrolu sutra.. Onako još pod adrenalinom sam ufino da oprostite jebala njih par sve po spisku koji me ne odustaju maltretirat iako molim već mjesec dana.. Sad idem radit na opuštanju sebe jer ona sigurno osjeti moj stres, maknut ću se od interneta, mobitela, svega, uživat s mužem dok gospođa ne odluči van prirodno ili uz indukciju. Kontrakcije su od sinoć stalno prisutne tako da se nadam da će nešto krenuti jer sam se počela i otvarati. Mislim da su tople kupke zadnja dva dana pomogle pa eto cure tko hoće probati, samo ako nemate probleme s venama i cirkulacijom.
    Bumac ljubim te, carica si kako to sve podnosis, svaka ti čast. Nadam se brzom djelovanju gela. Povirit ću večeras da vidim jesi rodila. 💖 Pusa svima, javim se u ponedjeljak ako ne rodim do tada. Držite se!

O joj, žao mi je što su te zabrinuli, ali mi je drago da je na kraju ipak se super i da si se počela otvarati. 🙏🙏 da sve krene što prije, bude najbezbolnije po tebe i najsigurnije po malu spavalicu. Definitivno se umirila pred porod mama, ♥️. Cekamo sa tobom odmori se i skupi snage 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.