Traveller I meni je bas mi je zao da si to sve morala proci, bespotreban stres. Opusti se i nadam se da ce bebica uskoro 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Traveller samo se ti ištekaj i javi kad budeš spremna :) sritno! 🌺
_
I ja ću večeras toplu kupku! Skakućem na loptici cili dan svakako. Sutra ujutro mi je pregled pa ćemo vidit jesan se otvorila bar taj jedan prst na termin. ☝🏻🤞🏻 Ili je mala odlučila ozbiljnu koricu uvatit unutra.
_
Lidl grudnjaci - iman one sa žicom i sad ove iz ovog tjedna, uzela sam 80C i taman su mi i oduševljena san udobnošću!
_
Dobrodošle nove cure, drago mi je radi drugih da ste se odlučile join-at jer stvarno iman osjećaj da nas je masu u deveti i deseti misec. 🤗 Pa da nebi mi tu zaspamale sa pričama o bebama a vaše još u trbuščićima dobra dva miseca! 🙈
Čestitke svima na novim bebicama, neke su zive i zdrave 🌺🌺🌺
Bila sam malo odsutna s foruma, danas sam malo čitala zaostatke 😀
Jesu li došle kome naknade za komplikacije ovaj mjesec? Pola mjeseca mi je bilo komplikacije a pola je porodiljni pa me zanima kako idu uplate?
Mislim da su ti komplikacije sutra. Porodiljni danas. Porodiljni mi je sjeo za jedan dan jer mi je H1 doznaka od 31.8, a komplikacija ce sutra.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Evo javljam napredak. Trudovi su krenuli. Idu oko 130 na svakih par min (3,4). Mislim da bi me brzo mogli i u radaonu Poslat :D
Da već sad boli, boli. Da jedva čekam da Niko dođe, jedva čekam 😍😍😍😍😍
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bumac sretno! Zaista se nadam da je danas vas dan 😊
Traveller zao mi je sto si prosla takav scenarij. Odmori dusu i tijelo, nesto predivno ce stici poslije svega ovoga 🥰
Johnny, Pmak dobrodosle!
Sto se tice brojanja pokreta, mene također nitko nine uputio da bi trebala 🤷🏼♀️
Curke koje ste radile GUK profil i dobile dobar nalaz, dali ste nastavile sa dijetom? Naime, meni su rezultati svi dobri i ne moram vise nosit uzorke, ali bi se kao trebala drzat dijete do poroda.
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Evo javljam napredak. Trudovi su krenuli. Idu oko 130 na svakih par min (3,4). Mislim da bi me brzo mogli i u radaonu Poslat :D
Da već sad boli, boli. Da jedva čekam da Niko dođe, jedva čekam 😍😍😍😍😍
Iskreno se nadam se će beba doći što prije, a tebi sve proci što bezbolnije🙌💙🙏 ajde bebi N
url=https://lilypie.com]
Bumacsretno! Zaista se nadam da je danas vas dan 😊
Travellerzao mi je sto si prosla takav scenarij. Odmori dusu i tijelo, nesto predivno ce stici poslije svega ovoga 🥰
Johnny, Pmak dobrodosle!
Sto se tice brojanja pokreta, mene također nitko nine uputio da bi trebala 🤷🏼♀️
Curke koje ste radile GUK profil i dobile dobar nalaz, dali ste nastavile sa dijetom? Naime, meni su rezultati svi dobri i ne moram vise nosit uzorke, ali bi se kao trebala drzat dijete do poroda.
Meni cim je receno da je sve oke ja se od tada vise ne drzim dijete 🤣 s tim sto sam imala zadnju kontrolu sa 36.sedmica a sada sam 38. Ii jedem svee redoom ...a bebac je 3 100gr takoo daa posavjetuj se sa svojim ginekologom...jer ja sam svog pitala i on kaze jedii sve i koliko zelis jer se ti uskoro miras poroditi...pa sad 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Kako nam je Danna, jeli se javljala skoro ili sam propustila. Nadam se da je konačno njena djevojčica kući sa njom 😍
Usput Dana -sretan rodjendanko želim ti sve najljepše 🎂🎈🥳🥂♥️
Moj pregled u bolnici prosao super…sve je u najboljem redu…radila sam samo UZ bebac ima 3 100gr…svi protoci uredu ii ja sam zatvorena.
Kod babice radjen CTG sve super nema trudova…urin dobar…pritisak 120/70…kilala 68,8kg sto znaci da sam na + 10kg.
Danaas pregled kod ginekologa tj. Radjen samo CTG uredaan ii nema trudova…urin uredan.
Sljedeci pregled 27.09. Ako ne rodim do tada jer je mali skroz glavicom dole receno mi je samo da cekam 😊🤷♀️
Nadam se da ce ovih par dana…
Razmisljala sam o toplim kupkama ali me nesto strah🤷♀️
Čestitam uredan pregled 🙌 tebi i usput ostalim curama koje su ga imale danas.
Ja se ne bih bojala tople kupke koja jedino može opustiti um i tijelo i potaknuti porod u tom smislu. To je jedino opasno u ranoj trudnoći gdje ne bi smjeli radi upala, opustanja materice mišića itd. Sada pred kraj u terminu je skroz ok po meni.
Pa onda cu vcrs prvuu kupkicuu da si napravim…kolikooo da leziimm 🤣 10-15min?🙄
Vidi koliko ti bude odgovaralo, opusti se , napravi čaj i uzivaj u vodi. 🧖♀️ Inače obozavam kupke, ali ću morati sacekati još koji tjedan da ne pokrenem nešto prerano, plus moram i na carski pa radi toga.
Ehehheh morat cu 😊 ja sam danas 38+0 iii mislila sam polako sa kupkom krenut...nadam se da necu nista zeznuti...strah me krvarenja ili cega 🤷♀️🤦♀️ nadam se da ce krenut trudoviii i daaa ideeem roditi hehehe...jer mene nesanica zadnju ovu sedmicu ubiiii 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji