Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady.D
    16. Rujan 2021. 14:39

Pozz cure. U Zg-u je isto grozna sparina, ali cini mi se da lagano krece neki vjetric. Iskreno, jedva cekam kisu. 
    Lidl grudnjaci, ja isto nisam znala koji broj uzeti. Inace sam nosila jadnih 75B, sad sam uzela 85C i 90C. Ovaj 85 mi je trenutno aman-taman oko leđa i ima mjesta jos u cicama. 90 mi je komforan oko leđa, o kosaricama necu ni govoriti. 🤭
    Plavabosanka, drzi se. Mozda se bebica jos okrene, ako ne bar znas kada ti je dan D. 
    Bumac95, konacno su ti se posvetili. Samo da sada sve brzo prođe. Uz tebe smo! 🤗😘
    Crni_labud, super akcija! Javi dojmove kada ti stigne dekica. Meni je bas jako lijepa i mekana. 🤩
    Johnny, jao sto mene razveseli kada se jave trudnice s terminima u 11. mjesecu. Samo da nas je sto vise. Ostat cemo same kada se cure s terminima u 9. i 10. mjesecu prebace na forum beba. I da, ti si totalno jesenska trudnica. 😂
    Buhtlica34 i ja sljedeci tjedan trebam obaviti IAT test u Petrovoj (32 tjedan), samo sto sam planirala nekad usred tjedna da si malo razbijem radni tjedan i uzmem slobodan dan. 😆
    Traveller, ajme koliko nepotrebnog stresa. Pokusaj se sada umiriti i pripremiti za dolazak bebice. Bit ce to sve dobro. Samo hrabro. 🤗😘

CarpeDiem.
    16. Rujan 2021. 14:47

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Moj pregled u bolnici prosao super…sve je u najboljem redu…radila sam samo UZ bebac ima 3 100gr…svi protoci uredu ii ja sam zatvorena.

Kod babice radjen CTG sve super nema trudova…urin dobar…pritisak 120/70…kilala 68,8kg sto znaci da sam na + 10kg.

Danaas pregled kod ginekologa tj. Radjen samo CTG uredaan ii nema trudova…urin uredan.

Sljedeci pregled 27.09. Ako ne rodim do tada jer je mali skroz glavicom dole receno mi je samo da cekam 😊🤷‍♀️
    Nadam se da ce ovih par dana…
    Razmisljala sam o toplim kupkama ali me nesto strah🤷‍♀️

Čestitam uredan pregled 🙌 tebi i usput ostalim curama koje su ga imale danas.
    Ja se ne bih bojala tople kupke koja jedino može opustiti um i tijelo i potaknuti porod u tom smislu. To je jedino opasno u ranoj trudnoći gdje ne bi smjeli radi upala, opustanja materice mišića itd. Sada pred kraj u terminu je skroz ok po meni.

url=https://lilypie.com]

Mišić
    16. Rujan 2021. 14:47

Traveller ne mogu vjerovati koji sokovi!!! 😱 samo se ti sad opusti i iskljuci sva smetala. Zelim ti ugodne dane bez nepotrebnog stresa! 🤗🤗🤗

sanja0508
    16. Rujan 2021. 14:54

Traveller

Bok cure, samo da se javim prije nego se isključim na par dana, da se ne brinete. Bila sam u trudnickoj, ctg loš, otkucaji dobri ali nju ne mogu natjerati da se mrdne nikako.. Cijeli vječnost me držali, okretali, tresli, bockali. Već vidim po saputanjima nije dobro, malo po malo po jedna sestra dolazi pitat me jesam jela, pila, koliko sam trudna, konzultiraju se međusobno dok jedna nije samo rekla: radaona. Mene šalju prvo na pregled, otvorena jedan prst, trudove ja osjećam još od sinoć, bebu brzo pogledali i samo rekli vi idete u radaonu, možda samo spava, ne bih vas plasili detaljima ali…ako ne bude u radosni dobar idete hitno na indukciju. Dalje muk. Usrala sam se. Sjeli me pred cekaonu, placem mužu na telefon, on se vraća u bolnicu do mene, ljudi šalju poruke i dave me, zovu jer ne odgovaram, eto pola sata, ono slom živaca sam dobila od njih više! Uvedu me na ctg, početak opet ništa, donose mi čaja, vode, bockaju.. Pokrenula se konačno i nakon nekih sat vremena snimanja zaključke da je valjda samo spavala i da je ctg sad odličan. Čekala još sat i pol da odluče doktori oće me pustit doma, ctg je očitao trudove. Pustili me uz kontrolu sutra.. Onako još pod adrenalinom sam ufino da oprostite jebala njih par sve po spisku koji me ne odustaju maltretirat iako molim već mjesec dana.. Sad idem radit na opuštanju sebe jer ona sigurno osjeti moj stres, maknut ću se od interneta, mobitela, svega, uživat s mužem dok gospođa ne odluči van prirodno ili uz indukciju. Kontrakcije su od sinoć stalno prisutne tako da se nadam da će nešto krenuti jer sam se počela i otvarati. Mislim da su tople kupke zadnja dva dana pomogle pa eto cure tko hoće probati, samo ako nemate probleme s venama i cirkulacijom.
    Bumac ljubim te, carica si kako to sve podnosis, svaka ti čast. Nadam se brzom djelovanju gela. Povirit ću večeras da vidim jesi rodila. 💖 Pusa svima, javim se u ponedjeljak ako ne rodim do tada. Držite se!

Drzi se i opusti se jos koji dan. Nadam se da malena uskoro stize ❤😘 
    Javi nam sve kada budes htjela i odmori od svega ☺

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    16. Rujan 2021. 14:54

CarpeDiem.

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Moj pregled u bolnici prosao super…sve je u najboljem redu…radila sam samo UZ bebac ima 3 100gr…svi protoci uredu ii ja sam zatvorena.

Kod babice radjen CTG sve super nema trudova…urin dobar…pritisak 120/70…kilala 68,8kg sto znaci da sam na + 10kg.

Danaas pregled kod ginekologa tj. Radjen samo CTG uredaan ii nema trudova…urin uredan.

Sljedeci pregled 27.09. Ako ne rodim do tada jer je mali skroz glavicom dole receno mi je samo da cekam 😊🤷‍♀️

Ja se ne bih bojala tople kupke koja jedino može opustiti um i tijelo i potaknuti porod u tom smislu. To je jedino opasno u ranoj trudnoći gdje ne bi smjeli radi upala, opustanja materice mišića itd. Sada pred kraj u terminu je skroz ok po meni.

Pa onda cu vcrs prvuu kupkicuu da si napravim...kolikooo da leziimm 🤣 10-15min?🙄

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Crni_labud
    16. Rujan 2021. 15:02

Johnny

Bok curke, već dugo vas čitam ali nisam do sad našla vremena da se javim. Vaši savjeti su jako korisni pošto mi je ovo prva trudnoća i skroz sam neiskusna i zbunjena. Nadam se da vam se mogu pridružiti i iščekivati i ja svojeg dečkića. Termin nam je 13.11. i jako se veselimo. Vjerojatno po terminu čak više spadam pod zimske bebe ali ove jesenske su mi draže ☺️

Dobrodošla🎉, ja sam čak par dana iza tebe,sve su to jesenske bebice. Koje si rodilište? 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

• Buba Bublica
    16. Rujan 2021. 15:17

Čestitke svima na novim bebicama, neke su zive i zdrave 🌺🌺🌺
    Bila sam malo odsutna s foruma, danas sam malo čitala zaostatke 😀
    Jesu li došle kome naknade za komplikacije ovaj mjesec? Pola mjeseca mi je bilo komplikacije a pola je porodiljni pa me zanima kako idu uplate?

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• Pmak
    16. Rujan 2021. 15:24

Pozdrav svima,
    čitam vas već neko vrijeme, pa da se pridružim i napravim pojačanje malim Strijelcima.
    Nama je službeno termin 13.12., i tad bi trebala doći mala Lucija. Od ponedjeljka ulazim u 7.mjesec, i zasad je sve ok, osim gestacijskog dijabetesa kojeg ću pokušati dovesti u red s dijetom s Vuk Vrhovca.
    Svima želim dobar kraj tjedna i dobar vikend!

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

CarpeDiem.
    16. Rujan 2021. 15:27

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

CarpeDiem.

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Pa onda cu vcrs prvuu kupkicuu da si napravim…kolikooo da leziimm 🤣 10-15min?🙄

Vidi koliko ti bude odgovaralo, opusti se , napravi čaj i uzivaj u vodi. 🧖‍♀️ Inače obozavam kupke,  ali ću morati sacekati još koji tjedan da ne pokrenem nešto prerano,  plus moram i na carski pa radi toga. 

CarpeDiem.
    16. Rujan 2021. 15:28

Pmak

Pozdrav svima,
    čitam vas već neko vrijeme, pa da se pridružim i napravim pojačanje malim Strijelcima.
    Nama je službeno termin 13.12., i tad bi trebala doći mala Lucija. Od ponedjeljka ulazim u 7.mjesec, i zasad je sve ok, osim gestacijskog dijabetesa kojeg ću pokušati dovesti u red s dijetom s Vuk Vrhovca.
    Svima želim dobar kraj tjedna i dobar vikend!

Dobro nam došla 🙌😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.