Sretno cure danas 🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme je, Sanjarka, tako je težak dan danas u Splitu, južina, gnjilo sve a sparina, preloše san spavala, budila se u znoju pa komarci pa žgaravica pa vrućina.. baš jedva čekam da zahladi. Doduše šta ću onda obuć/obut s obzirom da sam od petog miseca u vešticama i šlapama 😂🙈
Ajme je, Sanjarka, tako je težak dan danas u Splitu, južina, gnjilo sve a sparina, preloše san spavala, budila se u znoju pa komarci pa žgaravica pa vrućina.. baš jedva čekam da zahladi. Doduše šta ću onda obuć/obut s obzirom da sam od petog miseca u vešticama i šlapama 😂🙈
Ti ces taman roditi pa briga te 😂
Ja imam spremnih tajica dugih i ovih XXL majica kratki rukav. Preko uvijek mogu trenerku bez zakopčavanja 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme cure i u Rijeci je taaaakva sparina. Uzas 🤦🏼♀️ Ovdje u bolnici se jedva diše u sobi. Jedva čekam sutra to zahlađenje koje najavljuju!!
Btw ima koja šta pametni rec za ovaj gel? Prvi puta se susrećem sa njime pa ono :D
I nadam se da Traveller ima pametnijeg posla od pisanja tu ;)))
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jutro okruglice🤰 ja nocas oke spavala,oaim ato sam se izpreznojavala uzasno,da sam se morala skinut koliko sam mokra bila i koliko mi je vruce bilo. A spavam pokraj otvorenog prozora😱 ovih dana sam bas uzasno umorna iscrpljena,nemam snage za nista. Ne znam kako vi koje ste oko mojih tjedana al ja ne znam sta je to. Krenem nesto radit,5 min oke nakon toga ajme meni. Jedva hodam,sjedim,stojim. Bas jedva cekam tih mj dana jos da prode,onda druge slatke muke krecu.
Kod mene manje vise sve spremno,danas jos perem od kolica navlake jer su bas bile prasnjave i od kosare nutarnji dio poprimio neku zuckastu boju na mjestima pa sam to skinula i siknula prat. I jos jednu turu imam posteljine i to je to😉
Poznat mi osjecaj, kuham sjedecki, ne mogu stajat cijelo vrijeme uz stednjak nema sanse. Jedino se ne znojim preko noci, bar ne jako.
A za oprat jos imamo ogradicu i plahte i dekicu debelu ako nademo negdje. Vjerojatno cemo kupiti u Bubamari posto danas idemo i plahte tamo kupiti. Spremat kucu je rekao muz da ce on odmah nakon krecenja u subotu. Ja cu prebrisati malo prasinu i ovo sto je kagano, iako mi ni to nece dati da napravim. 😂
Ne voli kad piljim nad njim kad sprema, mikromenadzer sam onda hahah. 😂
Dekice Baby Mink su ti na akciji 30% u Magic baby. Po preporuci Lady D koja je napisala da je topla ja sam naručila istu kao ona. Čekam da stigne.
https://www.magicbaby.hr/baby-mink-dekica-100x80-cm-chiko-luxy.html
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Pozdrav cure, sretno Bumac95.. Sto se tiče one crte na guzi, ako je istina onda bih ja trebala vec bit otvorena na pola. Kod mene je to ljubičasta linija. Jučer sam oribala doslovno svaki čošak kuće, pa pridvece šetnja. Grlo me bolucka, u 4 ujutro kuhala caj. Tu su i isla pastile, nadam se da nije ništa, nebih sad pred porod prehladu. Slabo se osjećam, ali prepisujem to što još kavu nisam popila. Ja sam napravila 2 narudzbe, na bubamari imate popust na violeta pelene, vlažne i deterdžente. Na ikea sam uzela regal i organizatore za njega, da ima svoj kutak za kozmetiku i pelene, iako imam komodicu, u nju više ništa ne stane.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Bumac sretno!!! 😆🤗
___
Je li vi pratite fetalne pokrete? Meni je ginekolog bio dao tablicu za ispunjavanje i trebala sam 3 puta dnevno brojati (ujutro, popodne, navecer). Normalno je +10 pokreta u sat vremena, a ako ih nema, treba ustati, prosetati i onda opet. Ako ih bude manje od 10, kontaktirati dr.
Meni moj privatni neki dan sa 30 +1 rekao da nema potrebe još brojiti, bitno po njemu samo da se beba tijekom dana javi. A idući pregled tek za 4 tjedna. Ne znam sa koliko si ti dobila tu tablicu?
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Kiky moj baš suprotno, nikad aktivniji i jači 😏 sad me na ctg-u izbubao pošteno. Al on prije nije bio megaaktivan tako da sad biće nadoknađuje.
.
Kod mene se ništa posebno ne događa, ctg bez trudova, zatvorena, jedino se cerviks skratio sa 35 mm prošli tjedan na 26 mm ovaj tjedan. Terminuše, koliki je vama cerviks ako znate? Iako znam da to ništa ne mora značit.
Rekla mi je dr da krenem sa skakanjem po pilates lopti slobodno 😅 sljedeći pregled 28.9.
Od ponedjeljka krećem s Amy 💪
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ajme cure i u Rijeci je taaaakva sparina. Uzas 🤦🏼♀️ Ovdje u bolnici se jedva diše u sobi. Jedva čekam sutra to zahlađenje koje najavljuju!!
Btw ima koja šta pametni rec za ovaj gel? Prvi puta se susrećem sa njime pa ono :D
I nadam se da Traveller ima pametnijeg posla od pisanja tu ;)))
Ja ti nemam nista pametno reci iz osobnog iskustva, ali evo prijateljica u Rijeci ga dobila i nista. Niti joj pomogao niti joj odmogao, hodala, skalala po lopti i nista, ali zato njenoj cimerici u sobi bilo super i sve islo kao podmazano. Od osobe je do osobe. Budi smirena, ako bude bolilo trazi epiduralnu ako zelis, njima su dali cim su pitale bez ikakvih problema.
Eto nedavno su rodile i kazu da mi stvarno bilo ok.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji