A daj 😞😞😞 Dubrovčanka baš mi je jako jako krivo 😞😞😞 drago mi je vidjeti da nisi klonula duhom i da si pozitivna za dalje. Sad si uzmi vremena za proživit sve emocije, a onda samo hrabro dalje do cilja, bit ćeš mama i imat ćeš malu mrvicu! Puno zagrljaja šaljem ♥️
Kristina ufff mogu mislit da ti sad nije ni najmanje lako, al stvarno se nadam da će na kraju sve biti super, ima puuno priča u kojima je sve super završilo, a bilo je pod upitnicima. Nadam se da ćeš već sutra imati puno bolje vijesti i da će sve ispasti dobro ♥️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Nekako me bas i strah tog pregleda u petak a s druge strane jedva cekam. Neznam sto me ceka ali nekako se nadam da ce sve biti u redu sa mojom bebom. Jutros mi je lagana muka al prolazi. nocas kad sam se digla na wc zeludac me ubijao. Opet sam moral povracat a nista ne ide. Koliko god mi tesko padaju mucnine, s druge strane mi ulijevaju nadu da je sve ok.
Da, meni isto, nekako se tjesim ako mi je vec toliko muka sve ovo vrijeme, valjda se beba razvija. A opet, meni je u cetvrtak pregled, nakon 5 tjedana tko zna kakva je situacija.
Dubrovcanka zao mi je, drzi se, isplaci i u nove pobjede, vjerujem da ce brzo biti opet plusic i ovaj put sve ok 🥰
Kristina bezveze sto ti nije nista detaljnije rekla, niti koliko je odstupanje niti moguce uzroke, samo te proslijedila dalje. Ali mozda i bolje pa da ti netko drugi tamo pristupi kako treba. Kad ides?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Dubrovčanka jako mi je žao 😓😓😓😓 isplaci se. Odtuguj svoje. Uzmi vremena koliko ti treba.
A onda hrabro po novi plusic ❤️🙏
Kristina a bemti 🥺 nadam se da ce sve biti dobro na kraju 🙏🙏 a kako je bilo na prvom pregledu? Odg je veličina da b
Da bilo je sve okej i srceko je kucalo sve je potvrdila :)
A gledajte šta bude bude nadam se najboljem, hvala svima na podršci , neću gledat negativno i neću se obeshrabrit imam dva anđela doma i ako ne bude dobro imam s čim se zabaviti i oporavit pa u nove pobjede🤗🤗🤗😍😍
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Nekako me bas i strah tog pregleda u petak a s druge strane jedva cekam. Neznam sto me ceka ali nekako se nadam da ce sve biti u redu sa mojom bebom. Jutros mi je lagana muka al prolazi. nocas kad sam se digla na wc zeludac me ubijao. Opet sam moral povracat a nista ne ide. Koliko god mi tesko padaju mucnine, s druge strane mi ulijevaju nadu da je sve ok.
Da, meni isto, nekako se tjesim ako mi je vec toliko muka sve ovo vrijeme, valjda se beba razvija. A opet, meni je u cetvrtak pregled, nakon 5 tjedana tko zna kakva je situacija.
Dubrovcanka zao mi je, drzi se, isplaci i u nove pobjede, vjerujem da ce brzo biti opet plusic i ovaj put sve ok 🥰
Kristina bezveze sto ti nije nista detaljnije rekla, niti koliko je odstupanje niti moguce uzroke, samo te proslijedila dalje. Ali mozda i bolje pa da ti netko drugi tamo pristupi kako treba. Kad ides?
Pa da zato me i poslala po drugo mišljenje nije samo rekla gotovo još ima nade, pa sutra bi trebala otići obavit to, zovem cjelo vrijeme da se narucim niko se ne javlja, al očito gužva u Petrovoj 🤷🏼♀️
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Kristina ti si jedna hrabra žena ❤️ bit ce sve dobro 🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moram biti, šta bude bude, to su stvari na koje mi nemože utjecat ako je tako dragi Bog odlučio tako ce biit i ja cu to prihvatiti 🙏😍
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Držite se cure. Baš su me šokirale ove vijesti, a mogu mislit kako je vama. Bit će sve ok. Polako i korak po korak. A Kristina vjerujem da ti je samo bila kasnija ovulacija
Kristina draga moja držim fige da su samo oni nešto pogriješili i da će sve bit uredu.
Drage cure hvala vam puno na podršci. Meni prijateljica govori da je njena sestra koja radi na ginekologiji rekla da pričekam još i odem po drugo mišljenje idući tjedan jer možda postoji šansa da je radi tih kasnijih ovulacija kasnilo sve. A ja stvarno nisam pametna. Meni je sad samo da se sve to završi i da mogu ići dalje.
Ako ti je ona tako preporučila pricekaj pa odi na pregled ili odi kod drugog privatnika i vidi šta će to reći
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Bok cure, citam vas svako toliko, a onda nekad ne stignem odgovoriti, posao me satre. Jel ima koja da je na samom pocetku trudnoce napuhana ko balon? Znaci, ja ne znam dal mi folna ili Pronatal skodi ili kaj, nisam danas nista posebno jela, niti zadnjih par dana, bas pazim, a izgledam ko trokrilni ormar, puna sam vode😩. Inace sam zatrudnila sa kojih 7kg viska i bas sam rekla da cu paziti da jedem zdravo kad ono koda se netko igra samnom. Ne pomaze bas ni sjedenje punih 8h na poslu, ne stignem se nekada ni dic od stola :/
Ja sam bila napuhana k'o balon u samom startu (takoder zatrudnila s jedno 7kg viska ). Sad sam 10tt i polako se vidi da stomak raste i da vise nije samo do napuhanosti. 😁 Ako nemas mucnina i dobro se osjecas, preporucam yogu. Ja bi rado, al nisam u stanju. Bas me pati kiselina, pa i mucnina, a tek umor kad me uhvati oko 14h a ove moje cure taman podivljaju. 😅😅😅 Mene ti sad trenutno toliko briga koliko cu kg dobiti, ja bi bila najsretnija da mogu normalno jesti i uzivati u hrani. Ovo me satralo skroz…
Cure koje idu na pregled sutra, sretno! 🙃
Mokosh, ja fakat ne znam kak cu...u prosloj trudnoci sam dobila 21kg, a bila sam 7kg laksa, sve mi se bilo zbrckalo i uopce nisam znala razliku izmedju gladi i sitosti, pa su kile samo isle gore. sad mozgam da si uvedem neki raspored po satima kada cu jesti, inace ak na ovo dobim 20kg...to stvarno nebi bilo zdravo ni za bebu ni za mene😬
Razmisljam i upisati neke vjezbe za trudnice, samo da odradim prvi pregled i da vidim jel sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji