Na kraju od te kozmetike ispada kako koja mama želi ubiti. Ja sam negdje na pola pola sa “prirodnim” stvarima. Uzela sam mu za njegovu robicu deterdžent i Blazinice jednokratne umjesto vlažnih. Puder recimo neću koristit sigurno, ali imam u pripremi kremu za guzu ako dođe do crvenila. Pelene sam uzela baby love nature jer čujem u zadnje vrijeme samo pohvale za njih. I onaj paket sa pupak isto čeka doma :D
Sebi sam uzela kremu za bradavice i jastučiće za mlijeko one i obavezno octanisept za ranu dolje.
I to je skoro pa to 🤷🏼♀️
Misic pa evo ja se za sad držim bez ičega. Čak mi je i sestra jadna bila tu na kavi prekjučer samo sat vremena i ona evo od jutros proljev/povraćanje. Točno se čudim da mene još ništa ne dira 😅
Maleni je prešao sa proljev/povraćanje na samo proljev pa bih rekla da je bolje :D jedino me strah za mašinu za robu da ne crkne od tolikog pranja 😂😂😂
Totalno haraju te crijevne ovo ljeto 🙄
Moj se vraća u srijedu u vrtić. Zadnje 2 godine je super zdrav nadam se da ce tako i ostati ove godine jer bude li bebi nosio boleštine ima da se upucam 😓😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav moje dame. Jučer smo bili na kontroli i CTG-u - sve je dobro. 💙🙏🏻💣 37+6
Inače u zadnje vrijeme me muči grčenje prepona, a tek sinoć je bilo baš bolnoo! 😬 Od noćas me boli trbuh dolje pri dnu, lagano grčenje i probadanje dolje. Prvi put mi je i stvarno ne znam šta da mislim i radim - vikend je, ne mogu do svog doktora, a sada da idem do bolnice mislim da nije baš za to. Naravno, ako se intenzitet boli i učestalost pogorša, idemo! Šta vi mislite da li treba reagirati ili su to pripreme, lažne kontrakcije, …?🤔🤔
Dobro nam dosla 😊 jos jedna Splićanka 👏👏
Lažna Splićanka-vodimo trudnoću i porod će biti u St-u, inaće iz okolice Trogira😂
bolje vas našla! 🤗❤️
Pa. Kad je termin da te upisem na listu 😊
Ste ime izabrali?
Sve ove rane bebice su me natjerale da se pokrenem i spremim sve dosta ranije, zlu ne trebalo.. Tako da sam dns počela prati robicu 🥰
Znam da se već puno puta pisalo o popisu stvari za rodilište i rađaonu, ali ja to nisam spremila na vrijeme 🤦♀️ima li koja od vas da nam slika popis?
I što sve planirate koristiti od kozmetike za bebu?
Ništa 😅
Malo bademovig ulja za kupanje za početak
Vlazne maramice i kremicu za guzu
To vec sta kupim u srijedu kad budem isla u zavrsni shoping
Bome idem i ja u sridu u šoping do malla, samo ide jedna manja šoping žicarošica od 4 ipo s menom pa već prognoziram jednu svađu za početak... Moram popis sastavit inače ću sve zaboravit!
Sve ove rane bebice su me natjerale da se pokrenem i spremim sve dosta ranije, zlu ne trebalo.. Tako da sam dns počela prati robicu 🥰
Znam da se već puno puta pisalo o popisu stvari za rodilište i rađaonu, ali ja to nisam spremila na vrijeme 🤦♀️ima li koja od vas da nam slika popis?
I što sve planirate koristiti od kozmetike za bebu?
Ništa 😅
Malo bademovig ulja za kupanje za početak
Vlazne maramice i kremicu za guzu
To vec sta kupim u srijedu kad budem isla u zavrsni shoping
Bome idem i ja u sridu u šoping do malla, samo ide jedna manja šoping žicarošica od 4 ipo s menom pa već prognoziram jednu svađu za početak… Moram popis sastavit inače ću sve zaboravit!
Ja cu u dm-a na žutu srijedu
Većinu s liste sto jos moram imam tamo za kupiti
Sanjarka moj je malo u vrticu malo doma, ali skuplja bolesti samo tako. Doduše ovo je prvi put nakon zime da je bubani, al su nam zato jesen i zima -> KBC Kantrida. Bronhitise i upale pluća ne mogu izbrojati u ovih 3 godine vrtića. Ove sam ga godine odlučila cijepit prevenarom pa se nadam da će ga to spasit malo 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Btw kad već spominjete dm. Ja sam uspjela na kupnju od 600 kn dobit 200 kn na one bodove pa si pogledajte malo onu knjižicu šta dobijete :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Inače u zadnje vrijeme me muči grčenje prepona, a tek sinoć je bilo baš bolnoo! 😬 Od noćas me boli trbuh dolje pri dnu, lagano grčenje i probadanje dolje. Prvi put mi je i stvarno ne znam šta da mislim i radim - vikend je, ne mogu do svog doktora, a sada da idem do bolnice mislim da nije baš za to. Naravno, ako se intenzitet boli i učestalost pogorša, idemo! Šta vi mislite da li treba reagirati ili su to pripreme, lažne kontrakcije, …?🤔🤔
Lažna Splićanka-vodimo trudnoću i porod će biti u St-u, inaće iz okolice Trogira😂
bolje vas našla! 🤗❤️
Ste ime izabrali?
Ohh, ali nas nema? Tu smo stalno aktivni na forumu. Termin je 11.9. 🤗 Ime nažalost još uvijek nemamo. 😬😔😔
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
bolje vas našla! 🤗❤️
Ste ime izabrali?
Ohh, ali nas nema? Tu smo stalno aktivni na forumu. Termin je 11.9. 🤗 Ime nažalost još uvijek nemamo. 😬😔😔
Trudnoću nam vodi dr. Poljak, poliklinika Cito
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Mogla bi nama i Malamaka uskoro u radaonu, tu je jos malo termin. 😁 I usput dobrodosla nam. 😊
Sanjarka meni isto ostao jos samo shopping u dm-u i ja gotova, torba je za svaki slucaj spremna, jos cekam da mi se operu papuce kucne i za tus i kucni ogrtac i to je to onda. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Mi se malo javljamo iz bolnice. Sutra idemo doma. Malo je pod svjetlom jer je žut. Ja sam rh- a on je kao i seka +.. Oboje su malo morali pod svjetlo (preventivno da možemo doma ić). Mlijeko mi je nadošlo sinoć. Danas mi curi iz sisa nenormalno. On kaka svako sat vremena 🤣 što je odlično jer mora pokakat taj bilirubin. Jedino mu je tako dobro da spava stalno. Svako mijenjanje prespava, preglede presoava. Najede se pa bude mliječna koma hahahaha.
Sve u svemu uživajte u trudnoći još malo. Što se kasnije rode bolje je, a i kreću oni pravi problemi :) od tegoba trudnoće još imam žgaravicu hahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji