Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamaka
    28. Kolovoz 2021. 19:16

Ja se trenutno ok osjećam, ali me i dalje boli dno i desna strana trbuha. Kad skroz mirujem ne osjećam, čim se samo milimetar pomaknem boli. Nelagodno mi je i hodati, idem 1km/h🙄🥴

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    28. Kolovoz 2021. 20:03

Mateja2602 i meni bi bilo drago da podijeliš.
    Iako većinu toga već imam i isto sam se trudila sve uzeti sa što manje štetnih sastojaka.
    Da prvim djetetom smo od početka koristili samo vodu i blaznice, bez kreme ili sa minimalno ako je malo pocrvenio. Kasnije tu i tamo sudocrem za ekstremne slučajeve kad je krenula dohrana pa je bilo i više crvenila, ali doslovno za namazati par dana dok se ne smiri.
    Pelene smo koristili i Pampers, Violeta i Baby love i na kraju ostali na Babylove - najbolje su nam bile, tako da sam sad odmah kupila njih pa ćemo vidjeti hoće biti ok.
    Lady.D od kreme sam uzela Dr. Pasha - nisam je prije koristila ali sam istraživala i ima bolji sastav od većine drogerijskih, ali konkretno iskustvo nemam.
    Što se tiče količine pelena, kakanje je bilo skoro nakon svakog podoja - znači 8-10 pelena dnevno.
    Uzela sam za početak dva paketa Babylove br. 1 i jedan paket Babylove br. 2. 
    Sad kad vidim broj dnevnih kakanja, moram nadokupiti još nekoliko paketa 🤭

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    28. Kolovoz 2021. 20:08

Dannna

Jaaaao curke čitam vas i razmišljam kako svako ima svoju muku i tegobu ali iz mog ugla to izgleda ovako "samo se lijepo nasmijete i pogladite po trbuhu i kažite hvala bogu nek je tu još koji dan, svejedno će izaći pa nek ostane sto duže može, što duže to bolje za nju/njega".
    Ne dajte se, toliko je vremena iza, ostao je manji dio, to su slatke muke, vi to možete kao i sve bolove i strahove do sad što ste izdržale. 🥰🥰🥰

Hvala ti na ovim riječima! 🥰
    I u pravu si, često zaboravimo koliko su ovi naši 'problemi' mali i nebitni, i koliko će brzo proći.
    A tebi se ženo divim, nakon svega što si prošla, imaš snage i ljubavi nas hrabriti ❤️
    Kako je tvoja curica, ima li novosti? 
    Nadam se da ćete uskoro biti zajedno a onda ćete malo po malo nadoknaditi sve 🙏

• sunce7
    28. Kolovoz 2021. 20:09

Cure koje se misle oko sudocrema kazu da su ove dvije bolje po sastavima, ja nisam neki znalac pa ne znam koja je najbolja.😂 znam da sam cula da sudocrem nije najbolja opcija. Ova bio je sigurno bolja opcija.
    https://www.ecco-verde.hr/pilogen-carezza/bio-bio-baby-cink-oksid-pasta-za-bebe
    https://www.dm.hr/melem-baby-krema-sa-cinkom-p3856007907470.html

• sunce7
    28. Kolovoz 2021. 20:11

Dannna bas te zamisljam kao jednu zenu, majku, kraljicu, sva si puna pozitive🥰❤️ Nadam se da curka dobro napreduje.🥰

bubica_0706
    28. Kolovoz 2021. 20:16

Dannna

Jaaaao curke čitam vas i razmišljam kako svako ima svoju muku i tegobu ali iz mog ugla to izgleda ovako "samo se lijepo nasmijete i pogladite po trbuhu i kažite hvala bogu nek je tu još koji dan, svejedno će izaći pa nek ostane sto duže može, što duže to bolje za nju/njega".
    Ne dajte se, toliko je vremena iza, ostao je manji dio, to su slatke muke, vi to možete kao i sve bolove i strahove do sad što ste izdržale. 🥰🥰🥰

Divna si. ❤️❤️❤️

bumac95
    28. Kolovoz 2021. 21:00

Danna divan je kompletic 😍😍
    Je znaš otprilike na kojoj kilaži puštaju? 2, 2i pol?

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• monalisa
    28. Kolovoz 2021. 21:01

Dannna

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

Dannna

I u pravu si, često zaboravimo koliko su ovi naši 'problemi' mali i nebitni, i koliko će brzo proći.
    A tebi se ženo divim, nakon svega što si prošla, imaš snage i ljubavi nas hrabriti ❤️

Paaaa juče je beba Kate izašla sa poluintenzivne i sišla sa neonatologije na treći sprat gde budu sva zdrava djeca 😊 kažu da je baš vesela i aktivna 😊 dobili smo i tačnu kilažu napokon ima 1710g
    Da samo znate kako je čudan i ružan osjećaj čekati a ne znati do kad… Da barem znam datum, da križam dane možda bi mi brže prolazili.. Ali dobro, polako perem stvari, najprije ove velike pa ću od ponedjeljka garderobu. Evo ovo sam odabrala za izlazak iz bolnice 😊😊😊🥰
    https://ibb.co/kgbgY4M

Prekrasno mi je odjelce 🥰 vjerujem da ti je vec dosta cekanja i da bi cim prije da mrvica ide kuci, evo ja ti mogu reci kak je od kolegice mali isao doma, kad je presao iz inkubatora na odjel i bio potpuno bez kisika ili infuzije i papao na flasicu bez problema, cekali su da dosegne 2200g i tek onda su ga pustili doma, ali iskreno ne znam koja je bolnica u pitanju, a vjerujem da je priblizno tako u svakoj.

• monalisa
    28. Kolovoz 2021. 21:06

Dosla sam vas pozdraviti i pozaliti se 🤦‍♀️ danas sam djecu ostavila kod svekrve, a ja i mama otisle u shoping, nahodala sam se da ne kazem ko majmun 😅 ali zato mi je sada kao da me neko pika sa tisucu igala u stopala i grcevi drze cijele noge, ugl za poludit kolko me bole 😵 sad sam barem spremna za spakirati se u bolnicu i klincima kupila stvari koje im trebaju da ne moram vise hodati do nove godine u nikakve vece kupovine 😅

Lady.D
    28. Kolovoz 2021. 21:11

Dannna

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦

Dannna

Paaaa juče je beba Kate izašla sa poluintenzivne i sišla sa neonatologije na treći sprat gde budu sva zdrava djeca 😊 kažu da je baš vesela i aktivna 😊 dobili smo i tačnu kilažu napokon ima 1710g
    Da samo znate kako je čudan i ružan osjećaj čekati a ne znati do kad… Da barem znam datum, da križam dane možda bi mi brže prolazili.. Ali dobro, polako perem stvari, najprije ove velike pa ću od ponedjeljka garderobu. Evo ovo sam odabrala za izlazak iz bolnice 😊😊😊🥰
    https://ibb.co/kgbgY4M

Bravo za malu Kate...hrabrica lijepo napreduje. Nadam se da cete uskoro svi zajedno uzivati, zasluzili ste. Kompletic je divan. 😍🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.