Dobro jutro žene drage. Nadam se da ste se naspavale bar većina vas 😅
Veselo nam na temi skroz. Bas su mi super ove jesenske bebice kako pristizu i koliko ih je vec a nismo jos sluzbeno dosli ni do prvog termina 😁😅💜💙
Moj pregled je prosao dobro. Osim tlaka koji je dosta skočio prije pregleda ( gornji) 🙄 , nakon je bio normalan pa se nadam da je samo uzbuđenje u pitanju….
Urin uredan, nisam dobila ni grama od prosle kontrole pa sam i dalje + 6
Baby L. je dobro, mljackao je stalno slatko moje 🥰😍
Ima skoro 2kg. Glava i trbuscic pašu tjednima al mu zato bedrena kaska skoro 2 tjedna 🤦🏻♀️ mora biti nesto 🙄🤣
S obzirom na moju ispod prosječnu visinu dr je totalno opusten oko toga, a kaze da iako je manja da je i dalje u normalnim granicama 👍
No dajte pls vase FL mjere između 30-32 tt da malo usporedim i ubijam se u pojam 🤣
Plodna voda je super ovaj put 🎉
Super za odlican pregled, nama je i trbuscic manji i bedrena, evo sa 31+4 FL je 5.62 cm, i procjena je bila nesto 1483 g. A ne cudim se za tlak, tako je i kod nas uvijek nesto da prije pregleda ili mi skoci tlak ili dobijem proljev 😷🙄, a uredno imam zatvor. Oprostite na ovom divnom postu. 🤣
Dobro jutro žene drage. Nadam se da ste se naspavale bar većina vas 😅
Veselo nam na temi skroz. Bas su mi super ove jesenske bebice kako pristizu i koliko ih je vec a nismo jos sluzbeno dosli ni do prvog termina 😁😅💜💙
Moj pregled je prosao dobro. Osim tlaka koji je dosta skočio prije pregleda ( gornji) 🙄 , nakon je bio normalan pa se nadam da je samo uzbuđenje u pitanju….
Urin uredan, nisam dobila ni grama od prosle kontrole pa sam i dalje + 6
Baby L. je dobro, mljackao je stalno slatko moje 🥰😍
Ima skoro 2kg. Glava i trbuscic pašu tjednima al mu zato bedrena kaska skoro 2 tjedna 🤦🏻♀️ mora biti nesto 🙄🤣
S obzirom na moju ispod prosječnu visinu dr je totalno opusten oko toga, a kaze da iako je manja da je i dalje u normalnim granicama 👍
No dajte pls vase FL mjere između 30-32 tt da malo usporedim i ubijam se u pojam 🤣
Plodna voda je super ovaj put 🎉
Oooo gospođooo!!! Taman pitam našu Putnicu za tebe di si što se ne javljaš 🤣
E sad svi vi koji ste zazivali Karla i kladili se na njega on je odlučio da baš neće još 🤣 mislim da je tvrdoglav na tatu Bika 🤣
Sutra sam na pregledu opet. Dr. je rekla da ćemo gledat vaginalno pa ćemo vidjet.
.
Što se tiće ove dužine FL ja ti nisam baš mjerodavna jer nosim diva, al moj ti je na 31+1imao 6.30cm (što odgovara za 32+5). Ispada da mu je nogica samo 1 cm narasla 🤣 prije tjedan dana izmjerena na malo vise od 7 cm.
Ako te tiješi, dr mi je rekla da i najbolji dijagnosticar ima pravo pogriješit 10% i da su to samo procjene. Oni stvarno nikakvu dramu ne rade. Pitam se cega se sve nagledaju kad im je +/-2 tjedna skroz i sve okej.
Još je rekla da svaka bebica ima svoj tempo rasta i da oni moraju imat neke tablice.
Ne sekiraj se ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mislim to sa mjerama stvarno bude smiješno, znači ja sam u zadnjih mjesec dana bila kod 4 različita doktora, kak smo bili na moru, išla sam svaki tjedan na pregled kod drugog, prije mora kod svoje i ovaj tjedan u TA - 4 različita ultrazvuka, težina bebe npr. na prvom pregledu veća nego sad na zadnjem, svak svoje mjeri i priča i nitko se oko toga ne uzbuđuje, naprotiv
Pukao mi vodenjak u 6 popodne. U 3 i 40 ujutro stigao je Adrian prirodnim putem.. 3530 i 48cm…javim priču
Dobro dosao Adrian! Cestitam od srca i brz oporavak ti zelim!
🍀✔️🥳❤️🐞🙆🔝
Pukao mi vodenjak u 6 popodne. U 3 i 40 ujutro stigao je Adrian prirodnim putem.. 3530 i 48cm…javim priču
Endzrue cestitam na malom frajeru i zelim ti brz oporavak! 🎉💙
Littlebaby dobit ce braco vec hajdeee. Pavle mi je lipo 😊
Samomalo Oliver 🥰🥰🥰
Veky hocemo sliku trbuha 😁
Nyssa predivan namjestaj 🤩 žirafica. Mi imamo slično na zeku 🐰
Haru super za dobar bris 🎉🎉🎉
Lisa koje usne ima Ena 😍😍😍
CarpeDiem bravo za dobar OGTT 👏👏👏
Sanja jako mi je drago da je plodna voda u normali 💪
Tracy kakvo je stanje?
Poklončić grlim te jako, sve znas 🤗❤️ piši nam češće malo za razbibrigu 🥰 u shopingu uzivaj, odnio vrag i novce 😁
MadameI drzi se 🤗
Dannna saljemo veliki ljubac lavici Kati 💜
Bumac viroza? Bar je najavio 😅
Jambice ti si jos u komadu? Sta cekas? 🤣
Lješnjak ja se veselim pregledu samo zato jer lijepo ispraznim crijeva 🤭🤭🤭🙄🙄 dobro, mi smo Vasa kategorija. Necu niti uzet u obzir ove mjere od 62+ 🤣
Mislim moj stariji je sa 35tt imao 62mm FL , evo ga tu kraj mene, nece vjerovatno bit kosarkas al mi je bas cili zgodan 🥰😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
KOLOVOZ:
Mateja2602 26.08.
Mokosh 26.08.
Ani92 27.08.
Monalisa 27.08.
Haru 27.08.
Ivkica 27.08.
Jana25 27.08.
LilM 30.08.
Poklončić13 30.08.
Petoma93 30.08.
Lollypop 30.08.
Lješnjak 30.08.
Plavabosanka 30.08.
Jackie27 31.08.
Tracy_ 31.08.
Daniella2207 31.08.
Muffin 31.08.
RUJAN:
Keto35 01.09.
Bubica0706 01.09.
Tonkica111 01.09.
Rita37 02.09.
MadameI 02.09.
Mala_Ive 02.09.
Bilja1212 02.09.
Orhideja13 03.09.
Leonoah 03.09.
Buhtlica34 06.09.
Kiky 06.09.
Meaa. 07.09.
Lorre 07.09.
Mia38 07.09.
Sanjalica5 08.09.
Lisa27 08.09.
LadyD 09.09.
Zara7 09.09.
Mateja31 10.09.
Little baby 10.09.
Nyssa_ 13.09.
Ponosnamama 13.09.
aAnchy 13.09.
Veky004 13.09.
Sanjarka88 14.09.
CarpeDiem 14.09.
Ivona1505 15.09.
Ana25 16.09.
Freya_444 21.09.
Mateja2602 i Mokosh cekamo izvještaje 🤞🍀
Littlebabydobit ce braco vec hajdeee. Pavle mi je lipo 😊
Samomalo Oliver 🥰🥰🥰
Tracy kakvo je stanje?
Poklončić grlim te jako, sve znas 🤗❤️ piši nam češće malo za razbibrigu 🥰 u shopingu uzivaj, odnio vrag i novce 😁
MadameI drzi se 🤗
Lješnjak ja se veselim pregledu samo zato jer lijepo ispraznim crijeva 🤭🤭🤭🙄🙄 dobro, mi smo Vasa kategorija. Necu niti uzet u obzir ove mjere od 62+ 🤣
Mislim moj stariji je sa 35tt imao 62mm FL , evo ga tu kraj mene, nece vjerovatno bit kosarkas al mi je bas cili zgodan 🥰😁
Sanjarka, pa jel vidiš kak se guraju preko reda 😂
Littlebabydobit ce braco vec hajdeee. Pavle mi je lipo 😊
Samomalo Oliver 🥰🥰🥰
Tracy kakvo je stanje?
MadameI drzi se 🤗
Mislim moj stariji je sa 35tt imao 62mm FL , evo ga tu kraj mene, nece vjerovatno bit kosarkas al mi je bas cili zgodan 🥰😁Sanjarka, pa jel vidiš kak se guraju preko reda 😂
Jel si nervozna zbog toga? Priznaj 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji