Endzrue cestitkeeee na deckicuu...dobroo dosao nas prvenac u grupuuu...tebii mamice brz oporavak i da sto prije idete kucii ❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Endzrue, čestitam i želim ti brz oporavak ❤️
I dobrodošao konačno prvi dečko na temi 💞
Gdje je naša Sanjarka, jel sve ok?
Tu sam tu sam 😘
Sinoc bili ja druzenju kod mojih
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Endzrue čestitke ☺️ piši nam kad stigneš
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Endzrue čestitke na rođenju malog frajera 🥰🥰🥰💙🥰 zelimo mu dobrodošlicu , nek je ziv i zdrav ❤️
Krenuli su i dečki 👏👏👏👏👏 ajmo sad Karlo, sto se čeka? 😁
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
Endzrue od srca čestitke i brz oporavak želim!!!!🎊🥳🎊👶 javi dojmove svega kad stignes,od poroda pa do splitskog rodilista...😄
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Endzrue čestitkeee, neka je sve školski prošlo i da ste nam sretni, zdravi 🥰...aime kad vidim da ste svi počeli rađat mic po mic malo mi panika jer ništa nisam spremila.... Moram provjerit u kakvom su stanju kolica, krevetić, komoda.... Moram kupit još život... Kakvu ste posteljinu uzeli bebačima? Ja sam glupa djevica i mora mi sve bit usklađeno.... Moja posteljina... Bebina... Robica... Ogradica.... Morat ću se malo opustit jer zbog toga zakompliciram život sebi 😬 btw sljedeći pregled mi je 1.9. Zaboravila sam napomenit.
Dobro jutro žene drage. Nadam se da ste se naspavale bar većina vas 😅
Veselo nam na temi skroz. Bas su mi super ove jesenske bebice kako pristizu i koliko ih je vec a nismo jos sluzbeno dosli ni do prvog termina 😁😅💜💙
Moj pregled je prosao dobro. Osim tlaka koji je dosta skočio prije pregleda ( gornji) 🙄 , nakon je bio normalan pa se nadam da je samo uzbuđenje u pitanju....
Urin uredan, nisam dobila ni grama od prosle kontrole pa sam i dalje + 6
Baby L. je dobro, mljackao je stalno slatko moje 🥰😍
Ima skoro 2kg. Glava i trbuscic pašu tjednima al mu zato bedrena kaska skoro 2 tjedna 🤦🏻♀️ mora biti nesto 🙄🤣
S obzirom na moju ispod prosječnu visinu dr je totalno opusten oko toga, a kaze da iako je manja da je i dalje u normalnim granicama 👍
No dajte pls vase FL mjere između 30-32 tt da malo usporedim i ubijam se u pojam 🤣
Plodna voda je super ovaj put 🎉
Evo i Luke 💙
https://ibb.co/JmMPJmB
Endzrue, čestitke na malenom dječačiću, uživajte i brz oporavak 💙
Sanjarka, super za pregled, evo ja sam sa 31 tt imala 62.3 mm, ali mi smo sve do prošlog tjedna bili tjedan dana veća trudnoća pa možda nije za usporedbu. Zanimljivo, ali na zadnjem pregledu odjednom sve se vratilo na prvotni termin i mjere..
Ako je tvoj još u granicama normale, ne brini.. Dosta si brinula 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji