Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    26. Kolovoz 2021. 10:15

Mokosh saljem pozitivne vibre. 😊
    Nadam se da je lazna uzbuna i da ces izdrzat jos bar tjedan dana, da se makar malo pripremis psihicki. :) 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Haru
    26. Kolovoz 2021. 10:22

Mokosh, šaljemo pozitivu! Možeš ti to , odlučila beba doći danas ili za tjedan dana. 🤞🏻💙
    -
    Sanjarka, nemoj brinuti oko mjera. Na jednom pregledu je nešto manje/veće, na sljedećem kako treba biti. Ta mala gospoda ni ne zna koliko uznemiri svojim mjerama mame. 🙂
    -
    Danna, ma bravo za Katarinu! Pravi je borac i sigurno će brzo mami i tati kući. Tebi svaka čast kako sve to hrabro podnosiš i trudiš se oko dojenja. ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

Ani92
    26. Kolovoz 2021. 10:51

Endzrue

Pukao mi vodenjak u 6 popodne. U 3 i 40 ujutro stigao je Adrian prirodnim putem.. 3530 i 48cm…javim priču

Cestitke na deckicu i brz oporavak 🥰

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Jana25
    26. Kolovoz 2021. 10:53

Mokosh neboj se! Bit ce sve okej 😁😄 mislim na tebe i drzim palceve 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mišić
    26. Kolovoz 2021. 11:02

Endzrue cestitam!!! 🤩🥳 Adrianu zelim dobrodoslicu na svijet, a tebi sto brzi i laksi oporavak! 🤗🤗🤗
    Madamel ajme srce mi se slomilo… 😭 drzi se… brzo ce ti tvoje veselje uljepsavati dane 🤗
    Danna bravo za malu lavicu!! 🤩🤩🤩 a te komprese su savrsene. I odlicno ti ide izdajanje! Znas sto, ako te boli uz pomoc izdajalice, probaj rucno. Meni je nakon prve bebe istu stvar kao tebi napravila Aventova i onda sam najbolje mogla samo rucno (iako nisu to bila neka megauspjesna izdajanja, ali neke cure stvarno mogu bolje tako rucno). Evo sad nisam ni htjela uz pomoc izdajalice, nego sam rucno i super.
    Carpe hvala ti na podijeljenom iskustvu! 😊 ovdje naravno nitko nd prica o masazi nego sama istrazujem.

Mišić
    26. Kolovoz 2021. 11:04

Mokosh drzi se!!! 🍀🍀 mozes ti to kad god beba odluci stici!!! Javi nam kako si! 🤗🤗🤗
    (Iako te potpuno razumijem - i ja sam onu noc samo ponavljala: ne jos, nisam spremna… 🙈)

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2021. 11:28

Mokosh draga mislim na tebe, sretno ako je to to 🥰🥰🥰♥️💙👏🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Crni_labud
    26. Kolovoz 2021. 11:46

Par dana vas nisam čitala pa nikako stići, stalno mi bježite..🙈
    Čestitam svim mamicama, Dannna nadam se da se tvoja mrvica uskoro neće odvajati od tebe 🥰
    Stigao je i prvi princ , nakon 5-6 princeza.
    Sanjarka88 i nama je FL kraća, a na pregledu prije toga bila duža. Malo me je dr čak i zabrinuo jer je pitao jesmo radili kakve prenatalne testove, ali kasnije nije ništa komentirao. Mi smo 172 i 185 cm, ali u užoj obitelji ima nižih članova pa tko zna čiji gen će pokupiti. Idući pregled 09.09.
    Tracy_ imam ja nešto za madrace uslikano ali stalno javlja dogodila se greška, pa moram istražiti gdje griješim kod postavljanja slike. 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

Lady.D
    26. Kolovoz 2021. 11:49

Kad sam vidjela koliko stranica imam za citati, znala sam da se nesto lijepo događa! 
    Endzrue, cestitam na prvom dečkiću u grupi!!! Zelim vam brzi oporavak i da sto prije idete kuci. Zivio Adrian! 🥳🍻
    Sanjarka, koji slatki dječačić! 🥰🤩 
    Mokosh, saljem pozitivne vibracije! Drzi se! 💪
    Dannna, Kate i ti ste prave lavice! Vjerujem da cete jako brzo biti svi zajedno. 😉
    Cure koje imaju partyje pred spavanje, pridruzujem se vecernjim tulumima. Svaku vecer oko 11, pola 12 udaranje na veliko. Trenutno je tako namjesten da je sinoc udarao doslovno dolje u gačice i bas si je uzeo vremena. 🙈😂

daniella2207
    26. Kolovoz 2021. 11:49

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro žene drage. Nadam se da ste se naspavale bar većina vas 😅
    Veselo nam na temi skroz. Bas su mi super ove jesenske bebice kako pristizu i koliko ih je vec a nismo jos sluzbeno dosli ni do prvog termina 😁😅💜💙

Moj pregled je prosao dobro. Osim tlaka koji je dosta skočio prije pregleda ( gornji) 🙄 , nakon je bio normalan pa se nadam da je samo uzbuđenje u pitanju….
    Urin uredan, nisam dobila ni grama od prosle kontrole pa sam i dalje + 6
    Baby L. je dobro, mljackao je stalno slatko moje 🥰😍
    Ima skoro 2kg. Glava i trbuscic pašu tjednima al mu zato bedrena kaska skoro 2 tjedna 🤦🏻‍♀️ mora biti nesto 🙄🤣
    S obzirom na moju ispod prosječnu visinu dr je totalno opusten oko toga, a kaze da iako je manja da je i dalje u normalnim granicama 👍

No dajte pls vase FL mjere između 30-32 tt da malo usporedim i ubijam se u pojam 🤣

Plodna voda je super ovaj put 🎉

Fl 31+4tt 61mm,taj put je odgovaralo ali na svakom pregledu nesto zaostaje,meni je prvo glavica pa je dosla na svoje,sada trbuh 2 tjedna prije toga je bio ok,tako da i tebi je to sve u redu,tako si i ti nas tjesila pa se ne brini sada ni ti😋😉😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.