Endzure čestitke na bebici i sad se mazite i pazite!
Drago mi je da je sve prošlo super :)
Bilja1212 ja sam išla u prvoj trudnoći ali ne znam kako je sad s obzirom na Covid. Tad je bilo, upis pa mjerenje tlaka i dobiješ trakicu za urin. Nakon toga ctg i čekanje na uzv, i nakon svega tek odlazak na pregled kod doktora. S tim da mene nijednom u TA nisu pregledavali vaginalno, samo prošli ukratko nalaze i po pričali.
Idem 31.8. prvi put pa ću napisati sve kako izgleda
Ukratko s petka na subotu trudovi.2 prsta… Zadržana jer je vikend. S nedjelje na ponedjeljak trudovi, zadržana jer sad će to.. 2 prsta. U utorak se ništ nije događalo 3 prsta… ja tražila doma i pustilo me. U srijedu u 6 popodne mi pukao vodenjak. Došla u 7 ipo.. 4 prsta.. U pol 10 drip .Od pola 11 do pola 3 skakutanje na pilates lopti i njihanje. U pola 3 samo 6 prstiju otvorena. Napipa doktorica da se formirao novi vodenjak i smeta da se spusti skroz i prokine ga.. Otišla sam na wc, vratila se i počeli baš pravo trudovi. U 3 legla nazad na krevet u 3 i 20 da više ne mogu jer boli 🤣 i u 3 i 40 je on stigao iz 1 truda (prethodni je bio pokušaj). Malo sam pukla na 2-3 mjesta po šav dva al nisu me rezali. Normalno ustanem i normalno sjedim. Rođen je na 38+3 isto kao i Valeria. Ne sviđa im se duže od tog
Ajme zenoooo cestitaaam 🥳🥳❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Muffin moze, ocekujem tvoj pregled🙈🤭
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ne uspijevam dobiti kliniku nikako 🤷 pokisat cu jos sutra...ako nista idem u ponedjeljak bez termina da se prijavim i to je to 🤷
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pukao mi vodenjak u 6 popodne. U 3 i 40 ujutro stigao je Adrian prirodnim putem.. 3530 i 48cm…javim priču
Ajme cestitke na prvom dečkicu ❤❤❤❤
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Endzrue čestitke, dobrodošlica za našeg prvog dječaka 💙🥂!
Sanjarka88bravo za pregled, ja se ne bih opterecivala sa mjerama, ako dr. kaže da je sve ok.
Beba ti je predivna💙
Dannasuper je to odlično ti ide ❣🤗, vidi da pijes što više tečnosti, imaš i dosta cajeva za poticanje laktoze, meni je pomogao hipov i weledin nakon poroda. Isto sam navukla mlijeko negdje 3 dan, a sa cajevima ga je bilo litrima…
Mokosh drzim ti fige, sve će biti ok kad god beba odluči da stigne 🙏. Možeš ti to.
Ponosnamamarazmijem tvoje strahove, I nemam tu šta pretjerano komentirati osim da nas NE zamaras, zato smo ovdje. I jedna krunica ide večeras za tvoju nakanu da beba bude super, kao što vjerujem da jeste ❣
Mišić kasnije cu podjeliti par korisnih linkova bas za masažu ožiljaka, i par profila od babica. Ima dosta korisnih savjeta informacija i postupak.
Tracykako si nam ti danas?
Vjerojatno sam još htjela komentirati dosta toga, ali sam zaboravila usput 🙈.
………
Idem sada posto u 14h imamo prvo upoznavanje u vrticu pa da nas 2 spremim. Uzbudjenija sam ja od curice🙈🤗
Hvala ti draga sta sam u tvojim molitvama 🙏💞
Javi kako je proslo upoznavanje u vrticu 😘
Evo i ja konacno kupila tablete kendural c za anemiju. Sutra pocinjem piti nataste ujutro 1 sat vremena prije dorucka. Nadam se da cu konacno doci sebi i da ce se otkucaji smiriti i dat ce mi se vratiti energija. Nocas sam lipi spavala. Muz mi rekao da je slucajno stavio u snu ruku pored trbuha i da ga je divljanje bebe probudilo i da se cili krevet tresao koliko je divljao 😂😂😂 a ja lipo cvrsto spavala 🤪🤪🤪.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Tiena, ja imam od ethereal jednu zimsku debelu vrecu za stariju curku, ja perem na 40 to s najjacom centrifugom. A i nije potrebno prat na vise od 40, deterdent ti ubije sve 😀😊
Inace kod nas je sve super, cura je pustena prije dva dana s 2700 i nesta i danas smo vec na 3kg ravno. Nestignem se okrenuti s dvoje djece. Pa se rijetko javim. Muz mi tu jos do pon i onda ide nazad na posao i nema ga dva mjs, kako se tek tada necu moc okrenuti 🤦 ali bogu hvala da sam dosta organizirana osoba pa cemo nekako mi to...
Mila, hvala ti na info onda ću i ja tako sve na 40 😊 joj bas mi je zao da ostaješ sama 2 mj, meni bi to baš bilo teško tako da ti držim 🤞da se što lakše snađemo sa dječicom 🥰
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Evo i ja konacno kupila tablete kendural c za anemiju. Sutra pocinjem piti nataste ujutro 1 sat vremena prije dorucka. Nadam se da cu konacno doci sebi i da ce se otkucaji smiriti i dat ce mi se vratiti energija. Nocas sam lipi spavala. Muz mi rekao da je slucajno stavio u snu ruku pored trbuha i da ga je divljanje bebe probudilo i da se cili krevet tresao koliko je divljao 😂😂😂 a ja lipo cvrsto spavala 🤪🤪🤪.
Vjerujem da će biti bolje, ali svakako nam javi 😊
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji