Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    22. Kolovoz 2021. 23:18

U Splitu sam

Jana25
    22. Kolovoz 2021. 23:26

Endzrue

Jana25 istina.. Al ja sam u tjednu kad mogu potaknut ahahhaha.. A s malom prvom sam bila ujutro na pregledu i popodne mi je pukao vodenjak s tim da je ona bila nabijena glavom skroz u kanal

Mozda prodes tako i sutra kad te budu gledali 🤣
    Sretno! 😊

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mišić
    23. Kolovoz 2021. 06:59

Mokosh aaaa! Od srca ti zelim da ti ovaj prodje sa sto manje komplikacija! 🍀🍀🍀🍀 (I ovako je vec doboljno tesko)
    Tommyfame hvala ti! ☺️☺️
    Endzrue drzim fige da te onda puste doma. 🙂 aaaliii brzo bi ti mogla nazad. 😆😆

• monalisa
    23. Kolovoz 2021. 08:25

Jutro, prijavljujem besanu noc, probudilo me pisanje u 4 i vise zaspati do ne znam kojeg vremena i onda zcs dosle moje zive budilice poslije 7 pa sam morala ustati ocu necu 🙈😅
    Malo pomalo cekamo bebice da stignu 🥰
    Sretno curama danas koje imaju preglede ❤

Ivona1505
    23. Kolovoz 2021. 08:31

Jutro cure. 😁
    Jedva sam procitala ovih 10 strana zaostatka. Ja srecom nemam grceve ali prijavljujem bol konstantnu u zadnjem rebru sa lijeve strane, ne mogu sjedit, moram se izvaliti skroz da bude bolje. I jucer smo se seksali muz i ja nakon sto godina i normalno bol u stidnoj kosti danas, muka za ustati iz kreveta, ali prezivit cu nekako. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Leonoah
    23. Kolovoz 2021. 08:38

Jutro cure, svaki put kad dodjem jedna nova bebica😊 ja od jučer imam blage grčeve, čak i noću i teško mi se namjestit zbog toga. Bebica je baš jako aktivna i stalno lupa u rebrai moram priznat da ti udarci sad već poprilično bole. Zapravo, rebra me stalno bole🙈 htjela sam pitat, koliko je pametno putovati u 37-om tjednu trudnoće? Put bi bio oko 4 sata u jednom smijeru i isti dan bi se vraćala nazad- znači oko 8 sati vožnje taj dan.. s tim da bi ja vozila? Ne radi se o nikakvom odmoru već pregledu ruke koja je operirana prije nekoliko mjeseci i sad me opet počela boljeti, a doktor je tek u poliklinici kad budem 37 tjedana trudna.. ni sama ne znam što da radim.

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Love2021
    23. Kolovoz 2021. 09:22

Leonoah

Jutro cure, svaki put kad dodjem jedna nova bebica😊 ja od jučer imam blage grčeve, čak i noću i teško mi se namjestit zbog toga. Bebica je baš jako aktivna i stalno lupa u rebrai moram priznat da ti udarci sad već poprilično bole. Zapravo, rebra me stalno bole🙈 htjela sam pitat, koliko je pametno putovati u 37-om tjednu trudnoće? Put bi bio oko 4 sata u jednom smijeru i isti dan bi se vraćala nazad- znači oko 8 sati vožnje taj dan.. s tim da bi ja vozila? Ne radi se o nikakvom odmoru već pregledu ruke koja je operirana prije nekoliko mjeseci i sad me opet počela boljeti, a doktor je tek u poliklinici kad budem 37 tjedana trudna.. ni sama ne znam što da radim.

Bit ćeš punih 37 tjedana? I mene to muči, moram na put od 4h sa 36+3 a inače me i nakon kraće vožnje  sve boli i bojim se da nešto ne potaknem 😏
    Mislim da ako se osjećaš dobro i budeš punih 37 tj da odeš na pregled. 

nyssa_
    23. Kolovoz 2021. 09:23

Jutro curke 😊😊 
    Nisam vas čitala jedno dulje vrijeme zbog velike svadbe i svih priprema oko nje i eto vidim već rođene bebe :O
    Čestitke Mišić i Mila. Predivna su imena. Svu sreću želim i vama i vašim bebicama. A najviše zdravlja. :) ❤️ 

Kod mene novo: krenule komplikacije/bolovanje, obavljen OGTT, uselili se u novu kuću, obavljen prenatalni pregled. 
    Sa 16.08. sam, nakon GO, otvorila bolovanje i konačno sam mirnija jer se mogu posvetiti sebi i njoj i uređenju kuće i nursery room-a. :) Kad sam kod toga, u Lesnini je 15% na sobe za bebe do 26.08. Jel bila neka od Vas? Ima li što?
    U petak sam radila OGTT, ona tekućina je grozna , ali nalaz je uredan, gyn je jako zadovoljna, jedino kaže da je uočena mala slabokrvnost i da pojačam ciklu :D 
    Curka lijepo napreduje, imala je 800 gr na pregledu 16.08.i jako je aktivna. Ovaj tjedan ću joj kupiti prve stvari pa me to jako veseli. :)) otvorena sam za vaše prijedloge što se robice tiče.
    Jedina loša vijest je da se nismo riješili bakterije Ureaplazma i opet smo dobili antibiotik iako gyn kaže da je uspješnost "ubijanja" te bakterije vrlo mala, ali da nije opasno i alarmantno.

Prijavljujem idući pregled za 13.09. :)

Naša srećica** 12/2021

Ljesnjak
    23. Kolovoz 2021. 09:26

Dobro jutro drage moje, evo mi sluzbeno usle u 9.mj prekrasan osjecaj. 🥰

Endzrue nadam se da je ipak krenulo i da je prva Djevica sa nama.

Leonoah mislim da je sve stvar kako se ti osjecas. Evo recimo ja nebih mogla, mi smo putovali s mora pred mj dana i ja sam jedva izdrzala, trbuh mi konstantno bio tvrd  iskocili hemeroidi, 15 min pred kucom sam ga molila da stane da si popijem normabel da mi se to sve malo opusti. Znaci ja se u to nebi upustila.

Sto se tice hemeroida i ja vec 2 mj muku mucim s njima. Pronasla sam stvari koje mi olaksaju. 
    https://naturavita.hr/proizvod/gel-od-divljeg-kestena-protiv-prosirenih-vena-i-hemeroida/
    Kremica je odlicna i kroz 2-3 dana je potpuno olaksanje od svrbeza i bolova.
    I ove maramice s kojima se obavezno obrisem nakon nuzde i jednu stavim za oblog jer su hladne i bas stvaraju ugodu, cijelo pakiranje je vec spremno u koferu za bolnicu. Bilo ih je u Mulleru za kupiti, al sad zadnje sam kupila online iz neke ljekarne. Maramice su spas
    https://mojaljekarna.hr/hemoroidi/15011-molis-maramice-za-higijenu-kod-hemoroida.html

Mokosh
    23. Kolovoz 2021. 09:34

Jutro trudnice! 😊 Mišić, hvala ti na lijepim zeljama. Nekako samu sebe uvjeravam da ce treci porod proci bez komplikacija. Pa mora barem jedan. 😁

------- Prijavljujem lagane menstrualne bolove koji su me probudili jutros. Drzalo me sigurno pola sata, ako ne i duze. A noge su mi jucer bile kriminalno otecene. Vec 3-4 dana mi se tlak vrti oko 144/88. Danas jos nisam mjerila. Jako se veselim padu temperatura koji su najavili. Iako, nije mi ni sada nesto previse vruce. Ali pomisao na kisu i 20 stupnjeva mami osmijeh na lice. Nadam se da nisu nesto fulali jer cu biti jakoooo tuzna, haha. 😅 Zvuci mi nekako predobro da bi bila istina. 😁

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.