Imam pitanje za cure koje su na posebnoj prehrani zbog šećera. Kako ste si vi raspodijelile obroke tokom dana?
Ja zajutrak imam između (tako nekako se i budim) 8 i 9,
doručak između 10 i 11,
ručak između 13 i 14,
užina oko 15 ili 16,
večera oko 18h i
eventualno kao noćni obrok čaša mlijeka u 9.
e sad, problem je što do večere imam relativno česte obroke, svaka 2-3 sata, a nakon večere mi je koma jer uglavnom ne idem spavati prije 12 sati i tih 6 sati rupe mi baš fali neki "kruti" obrok. Već oko 9 počnem biti gladna, popijem tu mlijeko koje ništa ne obavi i kasnije streljam muža pogledom ako jede nešto. Svaku večer idem spavati jakooo gledna pa bi vjerojatno trebala obroke nekako drugačije posložiti?
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Poslala sam putem mail-a potvrdu o placi i ostale papire tako su mi rekli. Da ne moram dolazit nego samo to posaljem
Tako da neznam o cemu je rijec
Šokiralo me
Od kojeg si datuma na komplikacijama? Vjerovatno nisi cijeli mjesec onda
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Gledam ove sve vaše komentare kako ste sve spremile i kako još samo par stvari a terminima ste po minimum misec iza mene i muka mi dođe 😁 meni danas točno misec do termina!
Ali in other news, evo me na trajektu spontano žurim doma jer su me zvali iz ikee da se oslobodija termin montaže za sutra tako da sam preprepre happy!
Imam pitanje za cure koje su na posebnoj prehrani zbog šećera. Kako ste si vi raspodijelile obroke tokom dana?
doručak između 10 i 11,
ručak između 13 i 14,
užina oko 15 ili 16,
večera oko 18h i
e sad, problem je što do večere imam relativno česte obroke, svaka 2-3 sata, a nakon večere mi je koma jer uglavnom ne idem spavati prije 12 sati i tih 6 sati rupe mi baš fali neki "kruti" obrok. Već oko 9 počnem biti gladna, popijem tu mlijeko koje ništa ne obavii kasnije streljam muža pogledom ako jede nešto. Svaku večer idem spavati jakooo gledna pa bi vjerojatno trebala obroke nekako drugačije posložiti?
Nisam na posebnoj prehrani
No kod mene ide otprilike onako
8-9 zajutrak
11-12 doručak
14h neko voće
17-18h rucak
Sad pojedem obično komad lubenice oko 20-21h , van ljeta ništa nakon ručka
Navikla sam tako pa mi nije frka
Da mozda tu večeru prolomgiraš za malo kasnije?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
doručak između 10 i 11,
ručak između 13 i 14,
užina oko 15 ili 16,
večera oko 18h i
e sad, problem je što do večere imam relativno česte obroke, svaka 2-3 sata, a nakon večere mi je koma jer uglavnom ne idem spavati prije 12 sati i tih 6 sati rupe mi baš fali neki "kruti" obrok. Već oko 9 počnem biti gladna, popijem tu mlijeko koje ništa ne obavii kasnije streljam muža pogledom ako jede nešto. Svaku večer idem spavati jakooo gledna pa bi vjerojatno trebala obroke nekako drugačije posložiti?
Nisam na posebnoj prehrani
No kod mene ide otprilike onako
8-9 zajutrak
11-12 doručak
14h neko voće
17-18h rucak
Sad pojedem obično komad lubenice oko 20-21h , van ljeta ništa nakon ručka
Navikla sam tako pa mi nije frka
Da mozda tu večeru prolomgiraš za malo kasnije?
Hvala ti na odgovoru. Ti si super sa prehranom, bolja nego ja samo što nikako voće ne smijem navečer. Baš gledam da osim večere pomaknem jednostavno sve na razmak od svaka 3 sata. Nekako sam mislila da nema smisla imati doručak u 12, ali očito ima Pogotovo što sve više postajem gladna i stalno mislim na hranu
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Ivona1505 i tu smo jako blizu, ja sam 26.02.Neka smo se mi ribice našle ovdje.
Plavabosanka nema frke, bit će to sve ok. Samo pozitivan stav, nema mjesta brizi. Bit će onako kako će naše bebe odlučiti, sada su oni glavni.Vidim da ima još curka kojima su bebe na zadak, zbilja nije to tako strašno.
Evo još jedne ribe, 28.2 😅
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Evoo i mene s pregleda🥳
Pišonja je težak 2100, odgovara tjednima po svim mjerama, ja sam zatvorena, ctg je super vrlo aktivna beba kaže doktorica. ALIII. Nije se još okrenuo i sad mene hvata panika 😭😭 moram se od idućeg tjedna javit u bolnicu za svaki slučaj jer doktorica ide na godišnji pa je rekla radi sigurnosti, a i zato da oni pregled naprave dok nje nema i možda će ga morati okretati. Ja ću popiz….. Ne želim pomisliti kolka je to bol i meni i njemu da ga netko pritiska jadnog😔 moram naći one vježbe za okretanje bebice, znam da je netko već tu ostavljao link al sam ja to pogubila. Pa ćemo probat s time. Sad sam surfala malo u vezi tog okretanja pa mi se sve smučilo suze su mi krenule 😭 znam da je mama imala težak porod sa mnom al ona nema pojma zašto točno, ali nešto se sjeća da nisam bila dobro okrenuta valjda, a već ju krenuli porađati pa je bilo prekrasno za carski i onda su morali vakuumom. Baš se grozno sad osjećam 😭
Moja curica je na pregledu sa 31+4 bila na zadak, i bila sam uvjerena da je tak i ostala i jucer sa 35+0 se okrenula. Mislim neznam kad se okrenula, nisam ni osjetila, al bila sam uvjerena da nije i skroz se iznednadila kad je rekao dr netko je glavicom dolje. Tako da ne brini i ja sam se pripremala vec na te vjezbe ali nisam htjela prije pregleda zbog tvrdog trbuha. Bez brige okrenut ce se, odradi vjezbe i to bude super.
Supeer 🥰🥰 bravo za curku❤️
Meni osjećaj tvrdog trbuha prestao prošli tjedan nekako hvala Bogu. Al bome je teško kad takav osjećaj ne znaš šta da radiš i zašt se to dešava 🤷🏼♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Anuška pa da ako mozes izdrzati najbolje ti je napraviti veci razmak između obroka. Drugo nemas sta mijenjat 👍
Evo ja sam sad pojela pun tanjur grožđa 🤭
Rucak bude oko 18h jer tako nekako će muž danas s posla.
Posli toga meni vise nista ne treba ali to je zaista stvar neke navike i kako je želudac navikao 🤷🏻♀️
Evo ja sam sad pojela pun tanjur grožđa 🤭
Rucak bude oko 18h jer tako nekako će muž danas s posla.
Posli toga meni vise nista ne treba ali to je zaista stvar neke navike i kako je želudac navikao 🤷🏻♀️
U odnosu na trudnoću, prije trudnoće mogla sam biti na 2 obroka dnevno, ali je razlika bila u tome što nisam birala kakve namirnice jedem i kad sam jela, stvarno sam se najela. A sada, imam te sitne obroke, ali niti ručak me nešto posebno ne zasiti i za kojih sat vremena ja sam spremna za novu porciju hrane. Mislim da je više čak i u tome stvar.
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Sortiraj odgovore
Najstariji