Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Kolovoz 2021. 18:58

Sanja0508 ajde javi mi se na mejl da ponekad razmijenimo sta koja jede 🤷 da se pratimoo mozda ce nam biti lakse 🤷🤷

amelamely_94@hotmail.com

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Kolovoz 2021. 18:59

Orhideja13

Kad vidim da neka napise kafa, istog trena bih ju mogla popit.. PA me zanima koliko popijete dnevno? Ja ujutru, nekad 3u1 nekad nasu, tj onu tursku jednu solju.. I nekad I poslepodne jednu, Mada izbjegavam, ne znam ni sama zasto..

Ja pijem 2 dnevno...jutarnju i podnevsku...s tim da na pocetku trudnoce nisam ni jednu pila...od kako sam secer dobila pijem je 2 puta 😂 iii to Nesskaffee bez secera sa samo malooooo mlijeka...skoro pa crnu 🤗🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

sanja0508
    15. Kolovoz 2021. 19:04

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

sanja0508

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Danas sam s muzem se pocastila sladoledom 🤦 sat vremena poslije secer mi je bio 9 😠 nadam se da me niko nece kriviti, jednostavno sam ostala zeljna svega ovoga ljeta 🤷

Sada sam za veceru samo salatu pojela ( Krastavice,paradajz i ribana mozarela) nadam se da ce da bude ispod 7,8 🤷

Ja mjerim cijeli dan. Jutros 3.6, (smatram da je prenisko) u 14h nakon rucka 5.0, sada sam izmjerila nakon kave, peciva, namaza i breskve. 5.8. I viditi cu jos veceras. Ali svejedno mi je…sutra u 9 kada doktor prouci sve nalaze i ove od petka moram nazvati da cujem dali idem u bolnicu na promatranje, mjerenje i dali ce mi dati inzulin ili mogu normalno ziviti zivot i uzivati u ovo jos trudnoce sto imam.
    Zgradili su mi ovih zadnjih par tjedana svojim pretjerivanjem.

Ja cu evo sada u 19 i 10 da mjerim da vidim kakav je…🤷 ni ja vise nemam snage da jedem uobroceno i da pazim ne smijem ovo i ne tolikoo 🤷 ja imam kontrolu tek za 15 dana 🤦 tada vec ulazim u 9.mjesec ii bas me zanima sta ce da mi kazu…

Sta jedes ti draga sanja a da si tu i tamo sita…meni je povrca i mesa puna kapa 😡 a ostanem gladna…Voca bih mogla na kile da pojedem a ne smijem…pojedem po 2 vocke 2 puta dnevno…

Nemam vise ni voljeee da jedem uopste…kada ne znam sta da spremam 🤷🤷

Nemam pojma sta jedem vise. Zadnjih 7 dana bas pazim. Zeljna sam cokolade, sladoleda, gumenih bombona i cedevite. Fali mi voce. Pojedem tu i tamo. Jedem juhe, salate, integralna peciva, svjezi sir, jaja i povrce. Trebala bi i meso, ali ne mogu i gotovo.
    Ti barem imas kontrolu za 15 dana, ja svakih 5 do 7. Vec hodam po bolnici sve pozdravljam i govorim gdje je koji odjel. A trudnoca uredna.  Mislila sam cak da me lazu i otisla privatniku na pregled koji je pogledao nalaze i obavio pregled i potvrdio da je sve uredu.
    Eto ne znam sta reci. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    15. Kolovoz 2021. 19:07

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Orhideja13

Kad vidim da neka napise kafa, istog trena bih ju mogla popit.. PA me zanima koliko popijete dnevno? Ja ujutru, nekad 3u1 nekad nasu, tj onu tursku jednu solju.. I nekad I poslepodne jednu, Mada izbjegavam, ne znam ni sama zasto..

Ja pijem 2 dnevno…jutarnju i podnevsku…s tim da na pocetku trudnoce nisam ni jednu pila…od kako sam secer dobila pijem je 2 puta 😂 iii to Nesskaffee bez secera sa samo malooooo mlijeka…skoro pa crnu 🤗🤗

Pijem nescaffe bez secera, ubacim natren 🤦‍♀️
    Sa bakom jednom tjednu onu tursku.
    Javim ti se sada na e mail☺

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Orhideja13
    15. Kolovoz 2021. 19:39

Hvala vam na brzim odgovorima..
    Bujrum na kaficu 😀☕☕

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

ivkica
    15. Kolovoz 2021. 20:00

Mi smo sinoć bili u svadbi i isplesali se. Smiješno je što su me svi doslovno pitali hoću roditi haha i ponijeli smo čak torbu za svaki slučaj. Koliko god u zadnje vrijeme slabije jedem nije mi baš do jela zbog ovih vrućina a kile se penju. I već mi idu na živce kad svaki put broje radi tih kila umjesto da opušteno ideš na pregled da vidiš jel beba u redu i da se brineš oko toga svaki put samo kile spominju a toliko žena je pričalo da su znale dobiti po 30 kila i nitko im ništa nije rekao. Meni je najviše ošlo u trbuh ali i natečena sam u zadnje vrijeme. Mi bome svaki dan sad očekujemo kad će krenuti kako je ginekolog rekao očekujte svaki dan 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Mateja32
    15. Kolovoz 2021. 20:09

Ajme čitam vas i kako vam se jede slatko,kod mene je obrnuto. Ja bih samo povrca i mesa, mesa, mesa. Pizze, lignje uff.. Ja nemam povišen šecer, ali sam u 29tt dobila 3 kg pa mi sestra prigovorila da smanjim lubenice, a nisam ju puno ni jela, 2 kriške onako cjele. Sad nisam 5 tj bila na kontroli sve me strah sto ce reci, danas je grozno vruće, pritisak u zraku ni malo vjetra, tlak mi pao 90/50 morala sam odležati

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Love2021
    15. Kolovoz 2021. 20:36

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Danas sam s muzem se pocastila sladoledom 🤦 sat vremena poslije secer mi je bio 9 😠 nadam se da me niko nece kriviti, jednostavno sam ostala zeljna svega ovoga ljeta 🤷

Sada sam za veceru samo salatu pojela ( Krastavice,paradajz i ribana mozarela) nadam se da ce da bude ispod 7,8 🤷

Jesu ti rekli koje su granice nakon 1h i 2h? Meni su rekli da doma mjerim samo nakon 2h i da nesmije prelaziti 6.7

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Kolovoz 2021. 22:01

Love2021

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jesu ti rekli koje su granice nakon 1h i 2h? Meni su rekli da doma mjerim samo nakon 2h i da nesmije prelaziti 6.7

Love2021 nataste mi mora biti ispod 5,3 aaa sat vremena poslije jela ispod 7,8... Ja mjerim sat vremena poslije jela a ne 2 sata 🤷 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Rita37🤰
    15. Kolovoz 2021. 22:55

sanja0508

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

sanja0508

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ja mjerim cijeli dan. Jutros 3.6, (smatram da je prenisko) u 14h nakon rucka 5.0, sada sam izmjerila nakon kave, peciva, namaza i breskve. 5.8. I viditi cu jos veceras. Ali svejedno mi je…sutra u 9 kada doktor prouci sve nalaze i ove od petka moram nazvati da cujem dali idem u bolnicu na promatranje, mjerenje i dali ce mi dati inzulin ili mogu normalno ziviti zivot i uzivati u ovo jos trudnoce sto imam.
    Zgradili su mi ovih zadnjih par tjedana svojim pretjerivanjem.

Ja cu evo sada u 19 i 10 da mjerim da vidim kakav je…🤷 ni ja vise nemam snage da jedem uobroceno i da pazim ne smijem ovo i ne tolikoo 🤷 ja imam kontrolu tek za 15 dana 🤦 tada vec ulazim u 9.mjesec ii bas me zanima sta ce da mi kazu…

Sta jedes ti draga sanja a da si tu i tamo sita…meni je povrca i mesa puna kapa 😡 a ostanem gladna…Voca bih mogla na kile da pojedem a ne smijem…pojedem po 2 vocke 2 puta dnevno…

Nemam vise ni voljeee da jedem uopste…kada ne znam sta da spremam 🤷🤷

Nemam pojma sta jedem vise. Zadnjih 7 dana bas pazim. Zeljna sam cokolade, sladoleda, gumenih bombona i cedevite. Fali mi voce. Pojedem tu i tamo. Jedem juhe, salate, integralna peciva, svjezi sir, jaja i povrce. Trebala bi i meso, ali ne mogu i gotovo.
    Ti barem imas kontrolu za 15 dana, ja svakih 5 do 7. Vec hodam po bolnici sve pozdravljam i govorim gdje je koji odjel. A trudnoca uredna. Mislila sam cak da me lazu i otisla privatniku na pregled koji je pogledao nalaze i obavio pregled i potvrdio da je sve uredu.
    Eto ne znam sta reci.

Citam ovo tvoje i nevjerujem... Kao da te zezaju... Ne kuzim cemu tolika panika.. Moj gin je bas oprezan Al nema drame..... Sretno sanja i nedaj da ti kvare ovo divno stanje.... Drzi se.. Pusa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.