Pozdrav buduće mame, kako ste danas, dali mučnine prolaze? 🤰❤️
Meni je cak jucer i danas malo lakse, precudno mi funkcionirati skoro normalno, samo mi se blago povraca hahah. Ne znam ide li na bolje opcenito ili su samo bili bolji dani privremeno 😁 Kako si ti?
Meni u prosloj t znalo biti takvih dana, pa kad bi se ponadala da je gotovo ajmo opet nanovo 😅
Nadam se da tebi vec lagano idu kraju, ipak si u 11tt
Mateja ti imas 3 cure? 😊
I kad su ti prosle skroz? Nadam se i ja da se blize kraju 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Meni je cak jucer i danas malo lakse, precudno mi funkcionirati skoro normalno, samo mi se blago povraca hahah. Ne znam ide li na bolje opcenito ili su samo bili bolji dani privremeno 😁 Kako si ti?
Meni u prosloj t znalo biti takvih dana, pa kad bi se ponadala da je gotovo ajmo opet nanovo 😅
Mateja ti imas 3 cure? 😊
I kad su ti prosle skroz? Nadam se i ja da se blize kraju 😅
Cim sam napunila 12tt bilo je neusporedivo lakse
Do 16tt su se jos znale povremeno javit Al neusporedivo s onim sta je bilo
4kg sam bila izgubila, znaci uzas 😅🤮
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mateja ti imas 3 cure? 😊
Da, da tri cure.. Ines 11g,Sara 9,5g,Emma 5g
Divno 🥰
Drzim fige da ovaj put jedan mali pišulinac 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, jel ima koja da oko 5+1 nije imala nikakve simptome? Meni je danas bas sve ravno, tadnjih par dana mala napuhanost, ali samo to. U prosloj trudnoci znam da sam imala onako bockanja i kao da cu svaki cas dobiti, sada nista, pa mi je to onak malo cudno...a pregled tek za 10 dana.
Sa kolko ste vi isle na prvi pregled?
Hej ženske, kako smo??
Znam da ste u mučninama i slatkim brigama 😅
Vidjela sam da ste pisale oko odjeće trudničke, ja sam nažalost svu podijelila jer nisam mislila tako brzo zatrudnit tako da sad bar imam ispriku za shopping 😉 u Zagrebu HM ima rasprodaju ali gledala sam veličine i imaju samo 34/36 pa ako nekom pomaže 😁 jedino u što 100% moram obavezno uložit su za dojenje spavaćice, mamaNova ima po 180kn a odlicne su jer se otkopčavaju sa strane iznad grudi i dosta su udobne i lagane što je bitno jer nakon poroda su napadi vručine i znoja nepodnošljivi 😅
Sretno svima na pregledima koji imaju skoro, ne stignem popratit sve 😄
Cure, jel ima koja da oko 5+1 nije imala nikakve simptome? Meni je danas bas sve ravno, tadnjih par dana mala napuhanost, ali samo to. U prosloj trudnoci znam da sam imala onako bockanja i kao da cu svaki cas dobiti, sada nista, pa mi je to onak malo cudno…a pregled tek za 10 dana.
Sa kolko ste vi isle na prvi pregled?
Ja sam bila ok do šestog tjedna, u šestom su počele grozne mučnine. U tom sam tjednu bila naručena na prvi pregled. Od simptoma sam imala užasnu navalu vrućine, kao da mi se organizam usporio, a srce ubrzalo. Imala sam i hrpu sitnih prištića po licu i prsima te bolne grudi. Sad sam u osmom i imam grozne mučnine s povraćanjem, vrlo često me i boli u donjem dijelu trbuha, osjećam kao grčeve. Sljedeći pregled mi je zakazan u 12-om tjednu.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Marela ja sam kao ti, 5+2 a pregled tek 23.2. Nemam jos mucnine, zna mi nesto teze sjesti ali ni blizu mucninama. Zateze me povremeno u trbuhu i zna mi se vrtiti kad sam gladna. Imala sam promjene rasplozenja al je cini mi se sad bolje. Sve u svemu slabi simptomi zasad
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Dubrovcanka vjerojatno ti je samo pao imunitet, ne brini. Cak i da je corona, navodno nije opasna za trudnice
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Uuu pisalice, bas ste se raspisale. Neka hvala Bogu 🤭
Nove cure, dobro dosle i sve najbolje vam zelim 🥰
Ja se moram pohvalit, jucer i danas sam uspjela na wc nakon 5 dana! Da, nakon 5 dana 😒
I danas mi je doktorica na kontroli samnjila dozu euthyroxa 🥳 anti tijela - NEGATIVNA 😃😃😃
Ja sam vam cure bas sretna.
Zadnjih par dana mogu oprat zube ujutro bez da povracam, spavam ko beba, apetit se vraca, sise manje bolje 😁
Nadam se da ce vam se svima smanjit tegobe i mucnine.
Puno pusa i zagrljaja ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana25onda smo i mi sretne skupa s tobom❤️.
Sad napokon počinješ uživati u blaženom stanju😄
E Dubrovčanka, jucer se mazimo i pitam ja mog miskarca "jesi ti svjestan da u meni u stomaku raste bebe?"
Kaze on "uopce ne, i kad razmisljam skroz me panika" 🤣🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji