Hvala cure na sažaljenju al to je od prošle trudnoće hahah
Htjela sam samo pokazat kako sam izgledala zadnjih mjesec dana, a mali nikako van. Na kraju ga potjerali, doslovno 😂
Ovu se držim za sad sa tim naticanjem, ali se naiskrenije nadam da će mali van do termina :(
Kako ste došle do toga iz Mullera? Ja sam se prijavila na onu njihovu stranicu ali pisalo je da će mi Poslat kod/kupon za podići?
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bumac, ajme, baš mi je žao, mogu zamislit samo kako je to jer nisam nikad imala problema s oticanjem. Meni je danas neki dobar dan, zasad nema vatre u grlu, bila sam u skitnji pola dana, odspavala popodne..
Što se termina tiče, baš se nadam rodit ranije od 40.tjedna, ali kod mene je sve nekako išlo školski, menga ko po satu svakih 28 dana, ovulacija 15.dan ciklusa, ma samo da mala bude buntovnica na mamu pa kaže kvragu i pravila, eto mene svijete malo prije. 😂🤭
Kod nas je sve odavno spremno. Danas išla pokupit etui u Mullera, prekrasan je stvarno i jako praktičan, stane sve u njega pa je odličan za šetnje i praktičan za staviti u torbu.
Što se kupanja tiče, samo bademovo ulje u početku.
Sanjarko, pa jel se kaže za bebe da su struce, samo ga ti malo potocaj hahahaha. 😂😂😂🤭
Hehe, tak sam se i ja nadala s prvim, jer mi je dr rekao da je od pocetka tjedan dana veci, kad na kraju navrsili 41.tjedan bez trudova🙈. Mislim da sam od nervoze ta zadnja 2 tjedna dobila 3kg🙃. Sad nam je opet ista situacija, ali uopce necu racunat na ranije, pa ak me iznenadi, super😄
Btw - koja je shema ak rodis tjeda-dva ranije, jel se produljuje porodiljni za toliko ili je to samo u slucaju da je mjesec-dva ranije, jel zna netko?🤔
Cure koje ste otvarale porodiljni-help! Koja je procedura kada se prelazi s komplikacija na porodiljni? Kada se nose papiri na HZZO (krsjem mjeseca ili čim ginekolog da papire za porodiljni)? Ja bih trebala otvoriti porodiljni s 19.8.
Bumac95 to ti je to. Meni je samo par dana prije došla obavijest na mail da potvrdim adresu na koju će mi poslati kupone
Možeš nositi i kada ti ginekolog da papire za porodiljni. Na HZZO-u ćeš popuniti još 2 obrasca i onda si mirna do 5.mjeseca bebinog života, ne moraš ići više svaki mjesec. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Btw, Sanjarka88, dugujem slike skembe...prva je slikana ujutro, druga iza rucka...dakle onakk...horor, jos 2 mjeseca do poroda😩 kuda ce jos taj trbuh, kuda??🤪
https://ibb.co/5FT3qFh
https://ibb.co/0F8ZcBJ
MARELA i mene je to zanimalo zbog povratka na posao i racunanja kada pocinje porodiljni. Frendica mi je rekla ako rodim u terminu, znaci u ta tri tjedna prije termina racuna se datum poroda valjda. Ako je beba rođena prije termina racuna se od datuma kada je trebao biti termin. Neka me netko ispravi ako nije tako.
Bumac, ajme, baš mi je žao, mogu zamislit samo kako je to jer nisam nikad imala problema s oticanjem. Meni je danas neki dobar dan, zasad nema vatre u grlu, bila sam u skitnji pola dana, odspavala popodne..
Što se termina tiče, baš se nadam rodit ranije od 40.tjedna, ali kod mene je sve nekako išlo školski, menga ko po satu svakih 28 dana, ovulacija 15.dan ciklusa, ma samo da mala bude buntovnica na mamu pa kaže kvragu i pravila, eto mene svijete malo prije. 😂🤭
Kod nas je sve odavno spremno. Danas išla pokupit etui u Mullera, prekrasan je stvarno i jako praktičan, stane sve u njega pa je odličan za šetnje i praktičan za staviti u torbu.
Što se kupanja tiče, samo bademovo ulje u početku.
Sanjarko, pa jel se kaže za bebe da su struce, samo ga ti malo potocaj hahahaha. 😂😂😂🤭
Hehe, tak sam se i ja nadala s prvim, jer mi je dr rekao da je od pocetka tjedan dana veci, kad na kraju navrsili 41.tjedan bez trudova🙈. Mislim da sam od nervoze ta zadnja 2 tjedna dobila 3kg🙃. Sad nam je opet ista situacija, ali uopce necu racunat na ranije, pa ak me iznenadi, super😄
Btw - koja je shema ak rodis tjeda-dva ranije, jel se produljuje porodiljni za toliko ili je to samo u slucaju da je mjesec-dva ranije, jel zna netko?🤔
Ne produljuje se.
👦 11/2017 👶 9/2020
Cure koje ste otvarale porodiljni-help! Koja je procedura kada se prelazi s komplikacija na porodiljni? Kada se nose papiri na HZZO (krsjem mjeseca ili čim ginekolog da papire za porodiljni)? Ja bih trebala otvoriti porodiljni s 19.8.
Bumac95 to ti je to. Meni je samo par dana prije došla obavijest na mail da potvrdim adresu na koju će mi poslati kupone
Predas papire na hzzo cim dobijes doznsku od ginekologa
👦 11/2017 👶 9/2020
Ja sam prvog rodila na dan termina i nekak (nazalost) nemam osjecaj da bi ovaj mogao ranije (iako bi voljela :D). Ta zadnja dva tjedna pred termin su bas mucenje. Jos ak se prenese... uf
Dannna čestitam i želim ti brz oporavak ❤️
Pridružujem se klubu žgaravice, dns je baš koma i ništa ne pomaže 😣
Baby N 💙
Malo sam u panici. Od jutros mi je tvrd drob, ali baš cili cili dan. Opusti se ali tipa ne mogu sidit bez da mi ne smeta. Bode me tvrda maternica u rebra. Osjećam bebu normalno ali baš baš mi je tvrd drob i tako od jutros. Možda nebi paničarila da nisam na otoku i mislim se sutra navečer vratit u Split ako se nastavi da san bliže hitnoj. Nisu BH kontrakcije (ili jesu?) jer njih iman od cca 22 tt i pojave se samo pri naporima i nestanu kad promjenin pozu ili legnem malo. Ali ovo baš cili dan traje. Jel to normalno u mojim tjednima? Brine me samo to šta je "priko noći".. Ne želim dizat paniku i slat mail ginekologici i ić bezveze 5 dana prije u grad. Šta vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji