Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    14. Kolovoz 2021. 22:51

Sanjarka88 🤍

lovely

Dannačestitam na malom čudu 💕 tebi što prije želim da dođeš sebi i oporaviš se…prošla si bome sito i rešeto😐

Pridružujem se klubu natečenih zglobova..jedva čekam rodit i obut tenisice normalno 🙃

Moram priznati da me neka panika opere kako smo sve blizu, a s druge strane jedva čekam. Što se i mene tiče neka Rita stigme na 37 +0 🥰

Ja sam pelene isto uzela violeta 2, bijelo pakiranje…nemam pojma jesu te dobre i jel ta veličina dobra. Iskusne mame pomozite 🤗

Što se tiče kozmetike ja sam uzela afroditino bademovo ulje i od mustele mlijeko za tijelo .. sudocrem za guzu i nemajka je uzela 5 paketa važnih maramica, običnih violetinih. Ne znam kako ću i što ću koristiti, prilagodit ću se njoj, ali ne želim ju metat ni pod stakleno zvono pa da mi kako raste stalno neke dermatoze vuče i alergije. Vidjet ćemo sve..nekako mislim da kad stigne da ću to u hodu odlučivati..

Ja isto koristim vlazne….
    Podrzavam umjerenost 👍

💕

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

lovely
    14. Kolovoz 2021. 22:57

Tracy_

Malo sam u panici. Od jutros mi je tvrd drob, ali baš cili cili dan. Opusti se ali tipa ne mogu sidit bez da mi ne smeta. Bode me tvrda maternica u rebra. Osjećam bebu normalno ali baš baš mi je tvrd drob i tako od jutros. Možda nebi paničarila da nisam na otoku i mislim se sutra navečer vratit u Split ako se nastavi da san bliže hitnoj. Nisu BH kontrakcije (ili jesu?) jer njih iman od cca 22 tt i pojave se samo pri naporima i nestanu kad promjenin pozu ili legnem malo. Ali ovo baš cili dan traje. Jel to normalno u mojim tjednima? Brine me samo to šta je "priko noći".. Ne želim dizat paniku i slat mail ginekologici i ić bezveze 5 dana prije u grad. Šta vi mislite?

Ja ti nemam puni što mudro reći...znam da bih ja čekala, no ako misliš da bi bila opuštenija i smirenija u gradu svakako se vrati.
    Kako ti je kad ležiš i odmaraš?

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Buba Bublica
    14. Kolovoz 2021. 23:20

Meni također i pri najmanjem naporu trbuh postane tvrd, nalete mi kao neki grčevi u donjem dijelu trbuha i udre mi bol u kukove. Jedva se vratim iz šetnje od bolova i natečenosti nogu a tek sam 33. tjedan.
    Pregled mi je 20.8. pa ću vidjet šta doktorica kaže, ali ne sviđa mi se što me od 5.mj trudnoće uopće nije pregledala vaginalno, samo ultrazvuk i to nešto kratko bez puno informacija :/

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Rita37🤰
    15. Kolovoz 2021. 00:40

Dannna…  Wooow tek citam sve….. Zelim ti brz oporavak puno radosti svaki dan da se osjecas bolje oporavljenije… A Katarina palcica mala ce rast i sve ce biti u najboljem redu….  Rodila sam se i manja… Sve to bude dobro… Iskrene cestitke i svako dobro nakon ovaki 20dana zasluzila si da svaki novi dan bude ljepsi od prethodnog…..
     😘🥰🍀❤️💕 

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Kolovoz 2021. 08:57

Jutro zenicee3...jestel se naspavale? Ja budna od 7 🤦

Danas prijavljujem generalku kuhinje 🤦🤷 treba polako da sve ocistim pred porod heheh da mi je sve cistoo...pa pocinjem od danas i to od kuhinje.. Ako ima koja voljna za pomoc bujrum 😂😂😂

Uzivajte u danasnjem danuu i nadam se da ste sve oke i bebice da se igraju u busicama 😌❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Kiky 🥰
    15. Kolovoz 2021. 09:17

Jutro, evo i mene, prijavljujem nesanicu. Bas nisam mogla spavat do tri ujutro nikako. Em sto mi je vruce bilo, em nikako san na oci. A Andro je toliko aktivan jucer i nocas bio, poceo me u rebra lupat sa nogicom, tako da ostanem skoro bez zraka, sad spava 😂 Uglavnom jedva cekam da prodju ove vrucine, tesko ih podnosim. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    15. Kolovoz 2021. 09:19

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutro zenicee3…jestel se naspavale? Ja budna od 7 🤦

Danas prijavljujem generalku kuhinje 🤦🤷 treba polako da sve ocistim pred porod heheh da mi je sve cistoo…pa pocinjem od danas i to od kuhinje.. Ako ima koja voljna za pomoc bujrum 😂😂😂

Uzivajte u danasnjem danuu i nadam se da ste sve oke i bebice da se igraju u busicama 😌❤

I ja bi trebala svoju ali nikako se pokrenut🤪 Sretno u ciscenju 😉😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• sunce7
    15. Kolovoz 2021. 09:32

Jutroo cure
    Takoder prijavljujem tesko spavanje, budenje deset puta, znojenje, prvi put grceve, sad cure znam kako vam je, to je garant jer me muz nije jucer masirao.😡😂😂 jos mi je jucer pcela usla kroz siroke hlace tako da smo imali i ubod kraj prepone🤦‍♀️🤣 
    Pozz od nas dvoje, uzivajte u nedjelji uz sto manje bolova i sekiranja🙊🥰

https://ibb.co/qJrm0pp

Mokosh
    15. Kolovoz 2021. 10:06

Dannna, cestitam na curici! ❤ Zao mi je sto si to sve morala proci. Bitno da ste sada dobro obje i da malena napreduje. Zelim ti brz oporavak. 😊 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Haru
    15. Kolovoz 2021. 10:25

Jutrooo! Ja sam čak ok spavala, ali mi već danima/tjednima treba dosta dugo da zaspem. Isto tako u zadnje vrijeme imam osjećaj da sam svako okretanje tijekom noći budna i pazim kako ću se namjestiti. Jedva čekam da se riješim ovog trudničkog jastuka. 😅 
    Isto tako jedva da čekam ovo osvježenje koje najavljuju od utorka. 😱😁

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.