Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonoah
    15. Kolovoz 2021. 10:29

Ja nemam problema sa spavanjem, zaspem oko ponoci i budim se oko 6:30 / 7:00 svaki dan. Jest da se dižem noću na wc, ali zaspem bez problema nakon toga😊 sinoć se čak nisam ni jednom dizala🤗 Jučer mi je baš bio neki težak dan- osjećala sam se baš usamljeno (realno i jesam usamljena jer sam sama i ne viđam skoro pa nikoga), prvi put da sam se i rasplakala u trudnoći jer me odjednom počelo biti strah poroda i onog što slijedi kasnije. Do sad sam bila skroz opuštena i bez straha. Ali danas sam već super😊

Od jutros imam menstrualne bolove i beba je baš aktivna. 
    Čini se da se tijelo sve više priprema za porod i mislim da bi i ja mogla krenut s generalkom kuhinje uskoro🤣 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

plavabosanka
    15. Kolovoz 2021. 10:37

Dannna

Ja sam dobro sad za sad i nadam se da tako ostane. Neke slike i situacije mi tek sad dolaze na misli šta smo sve prošle i tek sam sad svjesna koliko ke gusto bilo. Ali dobro idemo dalje… Beba Kate i je isto dobro, samo je u inkubatoru jer kao i svaka beba izhubila je 150-200gr odmah po rođenju pa tek sad treba da napreduje. Danas joj je ukljucena fototerapija zbog žutila ali kažu da je i to sasvim normalno kod toliko prijevremeno rođenih beba. Idemo dan po dan.. 😊❤️
    … Hvala vam svima na riječima podrške i čestitkama ❤️
    …..
    Inače da vam prenesem iskustva ovdje poprilično velikog broja žena da ih većina na prirodan porođaj nosi Dianatal gel i da je jedno 90% njih oduševljeno njime pa eto možda nekom pomogne…

Ja čitam sinoć šta si prošla i ne vjerujem koje iskustvo. Glavno da je sad sve dobro. Čestitke na maloj Katarini🍀❤️ Želim vam objema čim brži oporavak i da napokon idete kući🥰❤️❤️

Ne moguu vjerovati da mi je terminuša rodila a ja tek jučer pidžame kupovat išla 🤣🤣 sad me frka

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mišić
    15. Kolovoz 2021. 10:38

Tracy kako si danas? Je li taj tvrd trbuh prate i kontrakcije ili ne?
    Zara placem na ovo o skoli 🤣🤣🤣🤣
    I jutro svima! Mi smo isto vec duugo budni, prijavljujdm se i ja u klub nespavalica 🙈 Kad ce vise ove vrucine proci??? 

plavabosanka
    15. Kolovoz 2021. 10:44

Mi smo danas prvu noć nakon tri neprospavane uspjeli odspavati u komadu jeeej🥳🥳 samo jednom morala na wc i to je to 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mateja32
    15. Kolovoz 2021. 11:19

Jutro drage moje, ja vec par noći ne spavam, budenje u 1 ujutro, pa u 4 i u 7 h.. Malac gura na sve strane, jedva čekam da zahladi 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Love2021
    15. Kolovoz 2021. 11:31

Missy Dannna čestitam na bebicama ♥️♥️♥️
    Sva se naježila kad sam pročitala da su već 2 bebice stigle, leti vrijeme. 
    Danna jesu ti rekli možda do kad će beba biti u inkubatoru? Moja frendica je nedavno rodila u 34tj radi eklampsije i išla je s bebom za par dana iz bolnice. 
    Ja sam bila na pregledu pred tjedan dana (30+4) i dr me uputila dalje na bolničko liječenje jer je posteljica i dalje nisko i 2.5 cm od ušća. Jel ima netko posteljicu blizu ušća? Ona se trebala povući s maternicom prema gore ali je gospođa beba okrenuta poprečki pa ju ne povlači. 
    Plus sin mi povrća i ima visoku temperaturu, nadam se da nije Covid. Ponosna.mama koje simptome su imale tvoje curke? 

Love2021
    15. Kolovoz 2021. 11:39

Tracy_

Malo sam u panici. Od jutros mi je tvrd drob, ali baš cili cili dan. Opusti se ali tipa ne mogu sidit bez da mi ne smeta. Bode me tvrda maternica u rebra. Osjećam bebu normalno ali baš baš mi je tvrd drob i tako od jutros. Možda nebi paničarila da nisam na otoku i mislim se sutra navečer vratit u Split ako se nastavi da san bliže hitnoj. Nisu BH kontrakcije (ili jesu?) jer njih iman od cca 22 tt i pojave se samo pri naporima i nestanu kad promjenin pozu ili legnem malo. Ali ovo baš cili dan traje. Jel to normalno u mojim tjednima? Brine me samo to šta je "priko noći".. Ne želim dizat paniku i slat mail ginekologici i ić bezveze 5 dana prije u grad. Šta vi mislite?

Tracy i meni je znalo po cijele dane tako biti. Pila 2 do 3 magnezija da prođe. Rekla sam to svojoj dr i dala mi je normabel ako me tako ulovi. Ali vjerujem da te trta kad si na otoku. Ja sam bila sada 9dana na Rabu i za svaku bol sam samo mislila da mi je bolnica predaleko 😑 Možda da sutra nazoves dr i pitaš ju? 

sanja0508
    15. Kolovoz 2021. 12:40

Love2021

Tracy_

Malo sam u panici. Od jutros mi je tvrd drob, ali baš cili cili dan. Opusti se ali tipa ne mogu sidit bez da mi ne smeta. Bode me tvrda maternica u rebra. Osjećam bebu normalno ali baš baš mi je tvrd drob i tako od jutros. Možda nebi paničarila da nisam na otoku i mislim se sutra navečer vratit u Split ako se nastavi da san bliže hitnoj. Nisu BH kontrakcije (ili jesu?) jer njih iman od cca 22 tt i pojave se samo pri naporima i nestanu kad promjenin pozu ili legnem malo. Ali ovo baš cili dan traje. Jel to normalno u mojim tjednima? Brine me samo to šta je "priko noći".. Ne želim dizat paniku i slat mail ginekologici i ić bezveze 5 dana prije u grad. Šta vi mislite?

Tracy i meni je znalo po cijele dane tako biti. Pila 2 do 3 magnezija da prođe. Rekla sam to svojoj dr i dala mi je normabel ako me tako ulovi. Ali vjerujem da te trta kad si na otoku. Ja sam bila sada 9dana na Rabu i za svaku bol sam samo mislila da mi je bolnica predaleko 😑 Možda da sutra nazoves dr i pitaš ju?

Ista situacija mi je. Pila magnezij radi tvrdog trbuha, pomagalo mi je, ali kada sam rekla doktorici dobila normabel da se smiri ako me tako uhvati. 
    Za sada popila samo jedan i ne sjecam se dali mi je pomoglo jer sam zaspala ko beba i naspavala se ko neka prava hahahahahha
    Uglavnom kada mi bude tvrd trbuh popijem magnezij, legnem i odmorim i to pomogne.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• ponosna.mama
    15. Kolovoz 2021. 12:53

Love2021

MissyiDannna čestitam na bebicama ♥️♥️♥️
    Danna jesu ti rekli možda do kad će beba biti u inkubatoru? Moja frendica je nedavno rodila u 34tj radi eklampsije i išla je s bebom za par dana iz bolnice.
    Ja sam bila na pregledu pred tjedan dana (30+4) i dr me uputila dalje na bolničko liječenje jer je posteljica i dalje nisko i 2.5 cm od ušća. Jel ima netko posteljicu blizu ušća? Ona se trebala povući s maternicom prema gore ali je gospođa beba okrenuta poprečki pa ju ne povlači.
    Plus sin mi povrća i ima visoku temperaturu, nadam se da nije Covid. Ponosna.mama koje simptome su imale tvoje curke?

Draga nadam se da ce bit sve ok i da nije pokupia koronu 😏
    Moje cure su ti imale dva dana u noci neprimjetan kasalj, doslovno po par puta u noci i onda je treci dan mlađa dobila visoku fibru i povracala 😥
    A sta se tice mene, ja sam koma zadnja dva dana.. 5 dana sam imala fibru do 37.5, uz laganu bol u sinusima, a zadnja dva dana fibra je stalno od 38-39, boli me svaki dio tijela, ne mogu proc 3 koraka, uzdisem se ko da sam kopala. A noge me najvise ubijaju, bole me tetive iza kolina toliko da ne mogu lezat, hodat, sjedit, bas nista i onda uspijem odspavat navecer od ponoc do dva, pa ujutro od 7-9 i tako cili dan svako par sati po uru vrimena 😰 ..jos sam danas pocela kasljat, samo se nadam da se nije spustilo na pluca 🙏

Love2021
    15. Kolovoz 2021. 13:11

ponosna.mama

Love2021

MissyiDannna čestitam na bebicama ♥️♥️♥️

Draga nadam se da ce bit sve ok i da nije pokupia koronu 😏
    Moje cure su ti imale dva dana u noci neprimjetan kasalj, doslovno po par puta u noci i onda je treci dan mlađa dobila visoku fibru i povracala 😥
    A sta se tice mene, ja sam koma zadnja dva dana.. 5 dana sam imala fibru do 37.5, uz laganu bol u sinusima, a zadnja dva dana fibra je stalno od 38-39, boli me svaki dio tijela, ne mogu proc 3 koraka, uzdisem se ko da sam kopala. A noge me najvise ubijaju, bole me tetive iza kolina toliko da ne mogu lezat, hodat, sjedit, bas nista i onda uspijem odspavat navecer od ponoc do dva, pa ujutro od 7-9 i tako cili dan svako par sati po uru vrimena 😰 ..jos sam danas pocela kasljat, samo se nadam da se nije spustilo na pluca 🙏

Sad smo kupili u ljekarni brzi antigenski iz sline i napravili smo ga i negativan je ali iskreno nisu mi dovoljno pouzdani ti testovi. Tvoje cure su bile pozitivne na tom testu? 
    Se možeš javiti doktorici opće prakse ili u bolnicu da ti poslušaju pluća? Ne možeš spustiti s lupocetom temperaturu da se ne mučiš toliko? Još par dana izdrži i prošlo bude

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.