Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Love2021
    15. Kolovoz 2021. 13:14

Dannna

Love2021

MissyiDannna čestitam na bebicama ♥️♥️♥️
    Sva se naježila kad sam pročitala da su već 2 bebice stigle, leti vrijeme.
    Danna jesu ti rekli možda do kad će beba biti u inkubatoru? Moja frendica je nedavno rodila u 34tj radi eklampsije i išla je s bebom za par dana iz bolnice.
    Ja sam bila na pregledu pred tjedan dana (30+4) i dr me uputila dalje na bolničko liječenje jer je posteljica i dalje nisko i 2.5 cm od ušća. Jel ima netko posteljicu blizu ušća? Ona se trebala povući s maternicom prema gore ali je gospođa beba okrenuta poprečki pa ju ne povlači.
    Plus sin mi povrća i ima visoku temperaturu, nadam se da nije Covid. Ponosna.mama koje simptome su imale tvoje curke?

Pa ne znaju sa sigurnošću da kažu jer malo slabije jede tj spprije obrađuje hranu pa su joj sad dali neki ljekić. Doktorica kaže da ce to proći samo je pitanje kada, što prije prođe i što prije počne više da jede prije ide kući. Jer ovdje ne puštaju kući dok beba ne navrši 2200g.

Bebica mala♥️ Bude ona brzo nadoknadila gramažu. Koliko je danas teška? Se izdajaš ili joj oni daju hranu? 

• ponosna.mama
    15. Kolovoz 2021. 13:19

Love2021

ponosna.mama

Love2021

MissyiDannna čestitam na bebicama ♥️♥️♥️
    Sva se naježila kad sam pročitala da su već 2 bebice stigle, leti vrijeme.
    Danna jesu ti rekli možda do kad će beba biti u inkubatoru? Moja frendica je nedavno rodila u 34tj radi eklampsije i išla je s bebom za par dana iz bolnice.
    Ja sam bila na pregledu pred tjedan dana (30+4) i dr me uputila dalje na bolničko liječenje jer je posteljica i dalje nisko i 2.5 cm od ušća. Jel ima netko posteljicu blizu ušća? Ona se trebala povući s maternicom prema gore ali je gospođa beba okrenuta poprečki pa ju ne povlači.
    Plus sin mi povrća i ima visoku temperaturu, nadam se da nije Covid. Ponosna.mama koje simptome su imale tvoje curke?

Draga nadam se da ce bit sve ok i da nije pokupia koronu 😏
    Moje cure su ti imale dva dana u noci neprimjetan kasalj, doslovno po par puta u noci i onda je treci dan mlađa dobila visoku fibru i povracala 😥
    A sta se tice mene, ja sam koma zadnja dva dana.. 5 dana sam imala fibru do 37.5, uz laganu bol u sinusima, a zadnja dva dana fibra je stalno od 38-39, boli me svaki dio tijela, ne mogu proc 3 koraka, uzdisem se ko da sam kopala. A noge me najvise ubijaju, bole me tetive iza kolina toliko da ne mogu lezat, hodat, sjedit, bas nista i onda uspijem odspavat navecer od ponoc do dva, pa ujutro od 7-9 i tako cili dan svako par sati po uru vrimena 😰 ..jos sam danas pocela kasljat, samo se nadam da se nije spustilo na pluca 🙏

Sad smo kupili u ljekarni brzi antigenski iz sline i napravili smo ga i negativan je ali iskreno nisu mi dovoljno pouzdani ti testovi. Tvoje cure su bile pozitivne na tom testu?
    Se možeš javiti doktorici opće prakse ili u bolnicu da ti poslušaju pluća? Ne možeš spustiti s lupocetom temperaturu da se ne mučiš toliko? Još par dana izdrži i prošlo bude

Ajde super, bas mi je drago da je ispa negativan, bas sam ti mislila predlozit da uzmes test.
    Moje su obe bile pozitivne kad su imale simptome, a ja negativna. Tek nakon tjedan dana kad sam ja dobila simptome sam ga ponovo radila i onda je bio pozitivan. Jucer sam popodne popila lupocet i super mi je spustio temperaturu, sad cekam rucak da ne pijem na prazan zeludac. Problem je i sta ne mogu nista jest vec dva dana,jucer sam jedva pojela jednu jabuku cijeli dan 😏
    A ne znam kome da se javim jer je vikend, cekam sutra kakvo ce bit stanje pa da nazovem doktoricu ako mi ne bude bolje..

Orhideja13
    15. Kolovoz 2021. 13:35

Da I ja prijavim, da me ova kao prehlada drzi jos uvijek.. 😣.. Muza isto.. Samo sto on I kaslje, a ja tu I tamo ponekad.. Iskreno se nadam da je samo prehlada,jer smo proslu subotu bili vani, a vrijeme nije bilo bas toplo, pili smo hladno, malo pokisli, pa mislim da Nam je od toga.. 
    Spavanja sto se Tice, vec par noci u 2 se budim na wc, pa öko 4,pa 7 I Onda ustajanje öko 9-10.. Nije lose uglavnom 😅

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Mišić
    15. Kolovoz 2021. 15:01

ponosna.mama ajme veselo!! Obavezno se sutra javi doktoru, dugo ti to traje. Mozes cak danas  zvati infektologiju (obicno su tamo covid odjeli) i reci im da ti je nakon 5 dana krenulo na gore i da si trudnica i sto ti je ciniti. 
    Love2021 vjerojatno ti je sin skupio neku zelucanu virozu, cujem da ih sad ima dosta. 😞 nadam se da ce se brzo oporaviti!
    Orhideja napravi barem kucni test pa ces biti mirna. Ako nazoves dr i kazes mu kako se osjecas, automatski ce te kao trudnicu uputiti na testiranje.

Sanjarka88
    15. Kolovoz 2021. 15:26

Pozdrav ekipa, sta se radi?
    Mi bili jutros na misi, pa kod mojih na rucak. Janje, Francuska, kolača....ubila sam se 😁
    Sad lezim i ne mrdam dok ne odemo na more. 
    Noć je bila teska. Oko 5 sam se probudila oblivena znojem. Sreća uspila sam oko 6 opet zaspati
    Bas se nadam promjeni i na moru i da konačno idu normalniji dani 😓
    Oklade- ako se mene pita Mišić je sljedeca 😁
    Zara da jadan muz hahaha to je to
    MARELA ma dobra ti je buša , pogotovo ujutro 😁 moram ja svoju nabacit pa da vidis 😆
    Tracy imam i ja takvih dana. Pomaže samo ležanje.
    Sunce 🥰🥰🥰
    Leonoah eh ti hormoni. Bude bolje ♥️
    Love sta dalje? Sad ces hodati na preglede u bolnicu? Koliko često? Moras li mirovati?
    Sta se malca tiče sve je puno crijevnih viroza pa virujem da je to u pitanju. Kućni testovi imaju veliku točnost ako su pravilno odrađeni.
    Ponosnamama uf! Bas mi je zao da se zakompliciralo 😩 a da ipak nazoves hitnu pa pitas??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Kolovoz 2021. 15:27

Missy gdje si nam ti? Kako Lana?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Kolovoz 2021. 18:34

Danas sam s muzem se pocastila sladoledom 🤦 sat vremena poslije secer mi je bio 9 😠 nadam se da me niko nece kriviti, jednostavno sam ostala zeljna svega ovoga ljeta 🤷

Sada sam za veceru samo salatu pojela ( Krastavice,paradajz i ribana mozarela) nadam se da ce da bude ispod 7,8 🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

sanja0508
    15. Kolovoz 2021. 18:47

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Danas sam s muzem se pocastila sladoledom 🤦 sat vremena poslije secer mi je bio 9 😠 nadam se da me niko nece kriviti, jednostavno sam ostala zeljna svega ovoga ljeta 🤷

Sada sam za veceru samo salatu pojela ( Krastavice,paradajz i ribana mozarela) nadam se da ce da bude ispod 7,8 🤷

Ja mjerim cijeli dan. Jutros 3.6, (smatram da je prenisko) u 14h nakon rucka 5.0, sada sam izmjerila nakon kave, peciva, namaza i breskve. 5.8. I viditi cu jos veceras. Ali svejedno mi je...sutra u 9 kada doktor prouci sve nalaze i ove od petka moram nazvati da cujem dali idem u bolnicu na promatranje, mjerenje i dali ce mi dati inzulin ili mogu normalno ziviti zivot i uzivati u ovo jos trudnoce sto imam.  
    Zgradili su mi ovih zadnjih par tjedana svojim pretjerivanjem. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    15. Kolovoz 2021. 18:51

sanja0508

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ja mjerim cijeli dan. Jutros 3.6, (smatram da je prenisko) u 14h nakon rucka 5.0, sada sam izmjerila nakon kave, peciva, namaza i breskve. 5.8. I viditi cu jos veceras. Ali svejedno mi je…sutra u 9 kada doktor prouci sve nalaze i ove od petka moram nazvati da cujem dali idem u bolnicu na promatranje, mjerenje i dali ce mi dati inzulin ili mogu normalno ziviti zivot i uzivati u ovo jos trudnoce sto imam.
    Zgradili su mi ovih zadnjih par tjedana svojim pretjerivanjem.

Ja cu evo sada u 19 i 10 da mjerim da vidim kakav je...🤷 ni ja vise nemam snage da jedem uobroceno i da pazim ne smijem ovo i ne tolikoo 🤷 ja imam kontrolu tek za 15 dana 🤦 tada vec ulazim u 9.mjesec ii bas me zanima sta ce da mi kazu...

Sta jedes ti draga sanja a da si tu i tamo sita...meni je povrca i mesa puna kapa 😡 a ostanem gladna...Voca bih mogla na kile da pojedem a ne smijem...pojedem po 2 vocke 2 puta dnevno...

Nemam vise ni voljeee da jedem uopste...kada ne znam sta da spremam 🤷🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Orhideja13
    15. Kolovoz 2021. 18:57

Kad vidim da neka napise kafa, istog trena bih ju mogla popit.. PA me zanima koliko popijete dnevno?  Ja ujutru, nekad 3u1 nekad nasu, tj onu tursku jednu solju.. I nekad I poslepodne jednu, Mada izbjegavam, ne znam ni sama zasto.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.