Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    14. Kolovoz 2021. 18:16

Bumac aajmeee!! 😞 je li te to i boli?
    Leah bacas oklade, a? 🤪 nadam se da ce moja A ostati unutra barem jos koji dan. 🙈
    Pelene - mislis na one violeta cotton? Ima ih i u vel 1(2-5kg)
    Kupanje - i ja sam samo za kupanje u vodi i bademovom ulju, super mi je bilo Afroditino baby ulje (na bazi bademovog). 
    Super su ti odijelce i vreca! 😍

Mišić
    14. Kolovoz 2021. 18:18

Ljesnjak fora bocice, nisam znala za njih.
    Jana kako si? Je li stalo ispadanje sluznog?
    I gdje nam je Jambica?

Zara7
    14. Kolovoz 2021. 18:29

Sanjarka hahaa ovaj tekst s fejsa me podsjeća na moju situaciju sad kad ljudima kažem da sam slomila nogu, a oni svi Ajme a jadan muž 😏
    Draga Danna jako mi je krivo što je sve ovako ispalo, ali sigurna sam da ćete i Kate i ti biti savršeno, samo si daj malo vremena i fizički, ali i psihički, u redu je imati sto pomiješanih emocija. Tu smo uz tebe, javljaj nam se dalje 💜
    Evo ja se onda kladim na Traveller💪, ovo me podsjetilo na ispitivanja u školi pa ima dobrovoljaca koji se prvi jave da se riješe, a ima i Mišića koji bi čekali do zadnjeg sata 😂 Traveller, počni one vježbe radit ovaj tjedan 😂 
    Dobrodošle nove curke 🥳🥳

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mateja32
    14. Kolovoz 2021. 18:30

Čestitam Danna na kćeri, brz oporavak i sto prije stignete kuci 🌸💗🎉 Meni je danas grozno, žgaravica na najače, i pritisak na mjehur, ne mogu izbrojati koliko puta sam išla do wc pipi.. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Jana25
    14. Kolovoz 2021. 18:38

Mišić, nije se ponavljalo. Tako da drzim fige da izdzimo jos 10 dana. Nadam se da cemo bit pametniji nakon pregleda 😁
    Što se idućih beba tiće, mogla bi Jambica biti iduća, a Traveller i Mišić poslje nje.  Ako nas ne iznenadi još koji palčić ili palčica 😇❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Leah
    14. Kolovoz 2021. 19:08

Ajme cure najbolje ste, oke i mislila sam si da pretjerujem sa slojevima robice, bolje ovako bodi i odjelce pa po potrebi dekica i njoj bu udobnije tako.
    Eeee da te pelene violeta cotton 2-5kg, uzela bi paket za prvih tjedan dana, bojim se da ove 3-6 ne budu velike za prvih desetak dana. Di si ih vidjela? Doduse ja samo dm online gledala, punim kosaricu pa da iskoristim onaj kupon 25x vise bodova.
    Okej, kupanje voda i bademovo, a kada najranije mogu poceti korsitii Mustelu/Uriage (volim taj miris beba)
    Pisem ovaj prasak za pupak i stapice na popis.
    Jao da Jambica i Traveller su nam isto tu negdje s tjednima, a bome i Monstera ako se dobro sjecam.
    E da jos masaza medice- planira li tko? Ja sam planirala zapoceti s 34tim tjednom, e sad ne znam koji preparat koristiti, kokosovo ulje ono hladno presano? I jos sam nesto htjela pitati, ali sam zaboravila pisajuci 😂

bubica_0706
    14. Kolovoz 2021. 19:26

Dannna cestitam od srca! Zelim ti brz oporavak i da sto prije budes sa svojom mrvicom. ❣️

Mila12
    14. Kolovoz 2021. 19:29

Leah, mozes odmah mustelu ili uriage 😊

Jana25
    14. Kolovoz 2021. 19:30

Leah ja sam imala u planu radit masazu, medutim, ruke su mi prekratke, a trbuh prevelik, samo patnja 🤣 i pjse leci na leđa, a to mi nikako ne odgovara 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

bubica_0706
    14. Kolovoz 2021. 19:46

Leah

Ajme cure najbolje ste, oke i mislila sam si da pretjerujem sa slojevima robice, bolje ovako bodi i odjelce pa po potrebi dekica i njoj bu udobnije tako.
    Eeee da te pelene violeta cotton 2-5kg, uzela bi paket za prvih tjedan dana, bojim se da ove 3-6 ne budu velike za prvih desetak dana. Di si ih vidjela? Doduse ja samo dm online gledala, punim kosaricu pa da iskoristim onaj kupon 25x vise bodova.
    Okej, kupanjevoda i bademovo, a kada najranije mogu poceti korsitii Mustelu/Uriage (volim taj miris beba)
    Pisem ovaj prasak za pupak i stapice na popis.
    Jao da Jambica i Traveller su nam isto tu negdje s tjednima, a bome i Monstera ako se dobro sjecam.
    E da jos masaza medice- planira li tko? Ja sam planirala zapoceti s 34tim tjednom, e sad ne znam koji preparat koristiti, kokosovo ulje ono hladno presano? I jos sam nesto htjela pitati, ali sam zaboravila pisajuci 😂

Ja sam te violeta cotton u vel. 1 (2-5 kg) nasla u konzumu, u dm-u ih imaju tek od vel. 2 (3-6 kg). Uzela sam dva pakiranja u vel. 1 za pocetak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.