Bumac aajmeee!! 😞 je li te to i boli?
Leah bacas oklade, a? 🤪 nadam se da ce moja A ostati unutra barem jos koji dan. 🙈
Pelene - mislis na one violeta cotton? Ima ih i u vel 1(2-5kg)
Kupanje - i ja sam samo za kupanje u vodi i bademovom ulju, super mi je bilo Afroditino baby ulje (na bazi bademovog).
Super su ti odijelce i vreca! 😍
Ljesnjak fora bocice, nisam znala za njih.
Jana kako si? Je li stalo ispadanje sluznog?
I gdje nam je Jambica?
Sanjarka hahaa ovaj tekst s fejsa me podsjeća na moju situaciju sad kad ljudima kažem da sam slomila nogu, a oni svi Ajme a jadan muž 😏
Draga Danna jako mi je krivo što je sve ovako ispalo, ali sigurna sam da ćete i Kate i ti biti savršeno, samo si daj malo vremena i fizički, ali i psihički, u redu je imati sto pomiješanih emocija. Tu smo uz tebe, javljaj nam se dalje 💜
Evo ja se onda kladim na Traveller💪, ovo me podsjetilo na ispitivanja u školi pa ima dobrovoljaca koji se prvi jave da se riješe, a ima i Mišića koji bi čekali do zadnjeg sata 😂 Traveller, počni one vježbe radit ovaj tjedan 😂
Dobrodošle nove curke 🥳🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Čestitam Danna na kćeri, brz oporavak i sto prije stignete kuci 🌸💗🎉 Meni je danas grozno, žgaravica na najače, i pritisak na mjehur, ne mogu izbrojati koliko puta sam išla do wc pipi..
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Mišić, nije se ponavljalo. Tako da drzim fige da izdzimo jos 10 dana. Nadam se da cemo bit pametniji nakon pregleda 😁
Što se idućih beba tiće, mogla bi Jambica biti iduća, a Traveller i Mišić poslje nje. Ako nas ne iznenadi još koji palčić ili palčica 😇❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ajme cure najbolje ste, oke i mislila sam si da pretjerujem sa slojevima robice, bolje ovako bodi i odjelce pa po potrebi dekica i njoj bu udobnije tako.
Eeee da te pelene violeta cotton 2-5kg, uzela bi paket za prvih tjedan dana, bojim se da ove 3-6 ne budu velike za prvih desetak dana. Di si ih vidjela? Doduse ja samo dm online gledala, punim kosaricu pa da iskoristim onaj kupon 25x vise bodova.
Okej, kupanje voda i bademovo, a kada najranije mogu poceti korsitii Mustelu/Uriage (volim taj miris beba)
Pisem ovaj prasak za pupak i stapice na popis.
Jao da Jambica i Traveller su nam isto tu negdje s tjednima, a bome i Monstera ako se dobro sjecam.
E da jos masaza medice- planira li tko? Ja sam planirala zapoceti s 34tim tjednom, e sad ne znam koji preparat koristiti, kokosovo ulje ono hladno presano? I jos sam nesto htjela pitati, ali sam zaboravila pisajuci 😂
Dannna cestitam od srca! Zelim ti brz oporavak i da sto prije budes sa svojom mrvicom. ❣️
Leah ja sam imala u planu radit masazu, medutim, ruke su mi prekratke, a trbuh prevelik, samo patnja 🤣 i pjse leci na leđa, a to mi nikako ne odgovara 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ajme cure najbolje ste, oke i mislila sam si da pretjerujem sa slojevima robice, bolje ovako bodi i odjelce pa po potrebi dekica i njoj bu udobnije tako.
Eeee da te pelene violeta cotton 2-5kg, uzela bi paket za prvih tjedan dana, bojim se da ove 3-6 ne budu velike za prvih desetak dana. Di si ih vidjela? Doduse ja samo dm online gledala, punim kosaricu pa da iskoristim onaj kupon 25x vise bodova.
Okej, kupanjevoda i bademovo, a kada najranije mogu poceti korsitii Mustelu/Uriage (volim taj miris beba)
Pisem ovaj prasak za pupak i stapice na popis.
Jao da Jambica i Traveller su nam isto tu negdje s tjednima, a bome i Monstera ako se dobro sjecam.
E da jos masaza medice- planira li tko? Ja sam planirala zapoceti s 34tim tjednom, e sad ne znam koji preparat koristiti, kokosovo ulje ono hladno presano? I jos sam nesto htjela pitati, ali sam zaboravila pisajuci 😂
Ja sam te violeta cotton u vel. 1 (2-5 kg) nasla u konzumu, u dm-u ih imaju tek od vel. 2 (3-6 kg). Uzela sam dva pakiranja u vel. 1 za pocetak.
Sortiraj odgovore
Najstariji