Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    11. Kolovoz 2021. 07:50

Traveller

Mišić

Traveller isprobala sam onaj tvoj Lidera prah i prijavljujdm da ni kod mene nema iritacija. Wooohooo! 😁

Odlično, drago mi je da ti odgovara. 😍 Ja ću ga do kraja najviše za gospođu koristit, noge još i mogu depilirati bez neke prevelike muke. Iako je ovo baš zgodno, namazes, sjednes 5 min i isperes.

Cure, jel vi izlazite po ovim vrucinama, kako provodite dane (koje niste na moru)? Meni je ova zatvorenost u kući više za poludit. Još sam većinu dana sama kako muž radi, ne znam više šta bih sa sobom otkad sam sve sredila. Čitam knjigu, gledam treninge za spavanje za djecu, ali ništa me to ne stimulira dovoljno mentalno. Ma meni fale putovanja 🥺😂

Ja sam primorana svaki dan bit po 4-5h vani jer ovo moje malo bi me pojelo cijelu da sam doma s njim. Tak da ja zavidim na tvom odmaranju i dosadi...jao sto bih dala za trunkicu tog 🤭

• ponosna.mama
    11. Kolovoz 2021. 08:03

Jutro curke 😊
    Sta se tice spavanja, odnosno nespavanja 🙈 budila sam se nocas u 1, pa u 3 pa u 5 😆😆 ja spremna za dojenje 😂😂 ..valjda kako imam fibru pa bi se dobro iznojila, pa budem uzasno zedna, pa izađem na balkon napit se i izmirit fibru, malo procackam po mob sta ima novog i nazad u krevet 🙈
    Tracy sad sam provjerila na svom nalazu od zadnjeg puta, pise kontrola u 34.tjednu.
    Sta se tice dosade, ne mogu rec da mi je dosadno kuci iako po cile dane ne radim bas nista, samo lezim i jedem 😆😆
    E sad, lidera prah. Vi koje ga koristite na gospođi, je li koristite samo za bikini zonu ili bas ono skroz sve do kraja, usne i sve od pocetka do kraja da ne morate ni taknit ziletom, a da bude glatko za pregled ☺️ ..jer ako je tako onda je to extra, a ne da mi se bzvz kupovat one kreme s kojima mogu skinit bikini zonu, pa jos malo okolo, a onda sve drugo ziletom 🤷🏻‍♀️
    Cure kojima je danas pregled sretno 🥰

Jana25
    11. Kolovoz 2021. 08:22

Endzrue a sta moze drugo bit tak sluznato ljigavo i krvavo? 🤣 
    Joj Mišić 😖😖😖 definitivno nije bila ta količina 😳 niti toliko krvi. Onako mokrasto, ljigavo. Kao kad lovimo ovulaciju, samo sa krvi unutri. Zuckasto prozirno. Bljak. 
    Al da je bilo ko na toj slici.. javila bi se vjeronazno iz bolnice jer bi roknila u nesvjest 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Keto35
    11. Kolovoz 2021. 08:59

Sanjarka88 🤍

Keto, Ivkica , Mokosh čekamo izvještaje 🍀

Tek kroz popodne 😊
     ja te kontrole imunizacije imala na pocetku pa u 28.tjednu i opet moram u 34.tjednu,al to je sve radi negativne krvne grupe i navodno gledaju postoji li neka vjerojatnost za hemoliticke bolesti,ako sam ja dobro razumila... dva puta se radi ako je mama rh+, a tri puta ako je rh-...
    Missy cestitam na bebacici,nek si ti svoje riješila 😁🥳🎊👶 sad odmaraj,uzivaj,gustaj i nadaj se da cete ti i Lanica sta prije kuci 🤗

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    11. Kolovoz 2021. 09:27

Curkeee mojeee ja danaas oprala zadnju masinuu odjece od bebca 🤗 Missy od kako se porodila ja sam si rekla da trebam polakoo da pocnem ii dok ja komodu i krevetac izbrisem ii svu odjecu ispeglam tu ce i moj bebac da dodje 🙏🤗😌 

Kako ste vi danas curee? Ja juce jela lubenicu nakon skoro 2 mjeseca i prelijep je osjecaj hehehe....danas opet jedan komad pa cemo opet odmorit radi secera 🤷

Da se nadovezem sto se Doktora/ica tice: ja od pocetka nemam problema sa svojim doktorom u DE...kada je na godisnjem dobijem termin ili ranije ili poslije , ali nikada nisam poslana zamjenskom doktoru...jedino ako je sta hitno i to je idem ginekologu nego mi je rekao da idem direktno u bolnicu bez uputnice bez icega...kod zamjenskog sam samo jednom bila trebao mi recept za iglice i trakice...to je sve...
    Ultrazvuk mi radi svaku kontrolu...prije je bilo svake 4 sedmice sada svake 2 i uvijek dobijem i slikicu i sve...prati mi svaki puta bebine mjere i protoke... 
    Ctg ja radim kod babice od 26.sedmice...a kada cu kod doktora to ne znam 🤷
    Prijava za bolnicu ja gdje se planiram porodit ako Bog da, na njihovoj stranici pise od 35.sedmice da odem da se prijavim...ako bude problema kao kod nekih cura sto je bilo da nema mjesta, otvorim njihovu stranicu i pokazem sta pise...mnogo me boli briga...jer njima ne pase kada dodjes rabije ni kasnije 🤦
    Babice meni je receno da cim ostanem trudna treba da trazim babicu 🤦 ja to nisam jer sam prvu trudnocu imala biohemijsku i bojala sam se naravno...babicu sam nasla sa 17 sedmica ii da ona nije imala termin za mene isla bih u Praksis za babicee i to bi bilo to...
    Sretno na pregledima... ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• sunce7
    11. Kolovoz 2021. 09:51

Ponosnamama ne mogu ni zamislit da jos imam fibru uz vrucinu i trudnocu🤦‍♀️ drzim fige da sto prije prode.
    Sretno curama na pregledima
    Ja sam danas samo u lezecem polozaju, a treba netko i paprike napunit🙄😂 leda me rasturise, a inace sam super bila, svaki dan 3-4 km minimalno al evo ocito je to to od pune snage sto sam mogla.🙄

Mokosh
    11. Kolovoz 2021. 10:31

Samo da javim da sam u ambulanti i da mi je tlak nekim cudom 120/80. 🤣 Cekam da me prozovu za ctg. Drzite fige da sve bude ok. 😁

Traveller, zavidim ti, ja pola toga sto sam htjela napraviti po kuci nisam uspjela. Voljela bih da mogu opusteno uzivati s curama. Al to je svakodnevno natezanje. 😅

Jana, veliki decko je izgleda odlucio pozuriti. 😁 Citala sam da tobzna ispadati duzi period i da se ne mora odmah nesto pokrenuti. Drzim fige da ipak jos malo izdrzis u komadu. 

Sretno danas svima na pregledu! 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Rita37🤰
    11. Kolovoz 2021. 10:31

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Curkeee mojeee ja danaas oprala zadnju masinuu odjece od bebca 🤗 Missy od kako se porodila ja sam si rekla da trebam polakoo da pocnem ii dok ja komodu i krevetac izbrisem ii svu odjecu ispeglam tu ce i moj bebac da dodje 🙏🤗😌

Kako ste vi danas curee? Ja juce jela lubenicu nakon skoro 2 mjeseca i prelijep je osjecaj hehehe….danas opet jedan komad pa cemo opet odmorit radi secera 🤷

Da se nadovezem sto se Doktora/ica tice: ja od pocetka nemam problema sa svojim doktorom u DE…kada je na godisnjem dobijem termin ili ranije ili poslije , ali nikada nisam poslana zamjenskom doktoru…jedino ako je sta hitno i to je idem ginekologu nego mi je rekao da idem direktno u bolnicu bez uputnice bez icega…kod zamjenskog sam samo jednom bila trebao mi recept za iglice i trakice…to je sve…
    Ultrazvukmi radi svaku kontrolu…prije je bilo svake 4 sedmice sada svake 2 i uvijek dobijem i slikicu i sve…prati mi svaki puta bebine mjere i protoke…
    Ctg ja radim kod babice od 26.sedmice…a kada cu kod doktora to ne znam 🤷
    Prijava za bolnicu ja gdje se planiram porodit ako Bog da, na njihovoj stranici pise od 35.sedmice da odem da se prijavim…ako bude problema kao kod nekih cura sto je bilo da nema mjesta, otvorim njihovu stranicu i pokazem sta pise…mnogo me boli briga…jer njima ne pase kada dodjes rabije ni kasnije 🤦
    Babicemeni je receno da cim ostanem trudna treba da trazim babicu 🤦 ja to nisam jer sam prvu trudnocu imala biohemijsku i bojala sam se naravno…babicu sam nasla sa 17 sedmica ii da ona nije imala termin za mene isla bih u Praksis za babicee i to bi bilo to…
    Sretno na pregledima… ❤❤

Jutro.... Ja svaki dan spavan iz vise djelova tako da svako jutro provedem u krevetu spavam il na mob i zaboravim nazvat bolnicu.. Trebam 8 tj prije uputnicu imam vec 9 dana.....  A ja sam sad 6,5 tj prije zvala i to tek kad si ti spomenula ovdje upis u bolnicu.  Hahahhaha odmah sam skocila nakon citanja poruke.. Hvala tiii.    Trudnicki 🧠 slabo radi.... Uglavnom 1.9 imamm  upoznavanje i info taj razg.... I dobila sam zeljenu bolnicu 🍀

Rita37🤰
    11. Kolovoz 2021. 10:39

ponosna.mama

Jutro curke 😊
    Sta se tice spavanja, odnosno nespavanja 🙈 budila sam se nocas u 1, pa u 3 pa u 5 😆😆 ja spremna za dojenje 😂😂 ..valjda kako imam fibru pa bi se dobro iznojila, pa budem uzasno zedna, pa izađem na balkon napit se i izmirit fibru, malo procackam po mob sta ima novog i nazad u krevet 🙈
    Tracy sad sam provjerila na svom nalazu od zadnjeg puta, pise kontrola u 34.tjednu.
    Sta se tice dosade, ne mogu rec da mi je dosadno kuci iako po cile dane ne radim bas nista, samo lezim i jedem 😆😆
    E sad, lidera prah. Vi koje ga koristite na gospođi, je li koristite samo za bikini zonu ili bas ono skroz sve do kraja, usne i sve od pocetka do kraja da ne morate ni taknit ziletom, a da bude glatko za pregled ☺️ ..jer ako je tako onda je to extra, a ne da mi se bzvz kupovat one kreme s kojima mogu skinit bikini zonu, pa jos malo okolo, a onda sve drugo ziletom 🤷🏻‍♀️
    Cure kojima je danas pregled sretno 🥰

I ja inace spavalica svjetska od pocetka trudnoce Max 3 sata u komadu spavam... U stanju sam spavat 9 sati al budit se svaki sat...tako da... Spremna za dojenje, dodavanje dude itd 😂 

Rita37🤰
    11. Kolovoz 2021. 10:47

Traveller

Mišić

Traveller isprobala sam onaj tvoj Lidera prah i prijavljujdm da ni kod mene nema iritacija. Wooohooo! 😁

Odlično, drago mi je da ti odgovara. 😍 Ja ću ga do kraja najviše za gospođu koristit, noge još i mogu depilirati bez neke prevelike muke. Iako je ovo baš zgodno, namazes, sjednes 5 min i isperes.

Cure, jel vi izlazite po ovim vrucinama, kako provodite dane (koje niste na moru)? Meni je ova zatvorenost u kući više za poludit. Još sam većinu dana sama kako muž radi, ne znam više šta bih sa sobom otkad sam sve sredila. Čitam knjigu, gledam treninge za spavanje za djecu, ali ništa me to ne stimulira dovoljno mentalno. Ma meni fale putovanja 🥺😂

Uhhh tako je i meni.. Ne radim od poz bete .  Od davnog 11.1.
    🙃....  Dva putovanja bila za Uskrs  i u 6 mj..... Od tada samo stan setnja do trgovine... Isto stvari sve spremne evo od juce pocela kao neko vece ciscenje... Ok bili smo dva vikenda u gostima i sad  ovaj cemo isto u susjedni grad na druzenje... Al ono kako je u DE jesen cijelo ljeto kad netko kaze idem na odmor na more prvo bolje pogledam koji je datum jer zaboravim da je vrijeme za bit doma il na moru... Al dobro po mazim svoj stomak i zahvalim Bogu da je mrva tu i znam zasto sam i ja tu....
    ❤️😘 Jos malo nam je svima ostalo....  Radije volim i ovako nego da sam morala radit.  I bit u stresu... Cijelu trudnocu sam dozivjela i svaki joj pokret pozdravila jer nisam morala biti zauzeta....  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.