Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    10. Kolovoz 2021. 11:11

Jutro cure 🌞 nadam se da se sve osjećate dobro 🤗
    Muffin i Jeksi dobro nam došleee 🥳🥳
    Baš gledam kako ima puno cura kojima je termin 19.9., a čitala sam da se statistički najviše beba rodi 16.9. pa me baš zanima hoće i kod nas tad biti baby boom 🥰
    Sanjalica i Sanjarka sretne vam godišnjice 🥳🥳 nadam se da je bilo romantično 🌹
    Nama je bebačev termin taman na 10.godišnjicu veze pa ćemo vidjet hoće nam to bit poklon 🙈
    Missy drži nam se mamasita naša, bit će sve lakše kad Lanica dođe sebi i prilagodi se, još je ona malecka, treba joj par dana 🥰 
    Haru ima li dobrih vijesti, kad te puštajuu?
    Monalisa uživajte na moru! 🐟🐳🐠
    Ponosnamama nadam se da si dobro i da nema nekih jačih simptoma! 💪
    Danna nadam se da je tlak pod kontrolom i da se dobro držiš mentalno 💪
    Pozdrav od nas dvoje s kauča 🙈

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    10. Kolovoz 2021. 11:21

Mokosh

Joj zene, ja sam danas bas neka nervozna i napeta. Ne mogu si pomoci. Ne znam koji mi je vrag. 😅 Imam osjecaj da mi je ostalo jos jako malo vremena za napravit sve sto sam zamislila jer ne mogu bas puno bez pomoci sa strane. Osim da riskiram i sama sve odradim. A tako se brzo umaram, i svako malo moram pravit pauze. Sva sam usporena i troma. Na pregled idem vjerojatno u cetvrtak. Drzite mi 🤞Pod hitno bi trebala pocet meditirat i vjezbat tehnike disanja jer cu skrenut skroz. Mrzim ovaj osjecaj. Nadam se da je to tako samo danas i da ce proci. Bas neki nemir u meni…

Joj jedan od tih nemirnih dana. Mislim da je to skroz normalno pogotovo što se termin bliži. Ne sjećam se što si spominjala ideš li i s ovim bebačem na carski ili? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ivona1505
    10. Kolovoz 2021. 11:21

Zara7

Baš gledam kako ima puno cura kojima je termin 19.9., a čitala sam da se statistički najviše beba rodi 16.9. pa me baš zanima hoće i kod nas tad biti baby boom 🥰
    Nama je bebačev termin taman na 10.godišnjicu veze pa ćemo vidjet hoće nam to bit poklon 🙈
    Missy drži nam se mamasita naša, bit će sve lakše kad Lanica dođe sebi i prilagodi se, još je ona malecka, treba joj par dana 🥰
    Ponosnamamanadam se da si dobro i da nema nekih jačih simptoma! 💪

To bi bio najbolji polon za godisnjicu ikada. 😊🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Zara7
    10. Kolovoz 2021. 11:24

Ivona1505

Zara7

Ponosnamamanadam se da si dobro i da nema nekih jačih simptoma! 💪

To bi bio najbolji polon za godisnjicu ikada. 😊🥰

Daaa 😊😊 a i muž ne bi mogao više zaboravljat datum (valjda 😂) 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mišić
    10. Kolovoz 2021. 11:25

Missy ne znam jesi li vidjela sto sam ti napisala, ja sam to kratko vrijeme koristila Novalac Plus koji je za poludojenu djecu, laganiji je od obicnih AD-a.  A moje prijateljice koje ne doje uglqvnom koriste ili Novalac ili Hipp kao sto je Sanjarka. 😄
    Eh, za ranu od epiziotomije ti je odlicna hrastovq kora, odnosno ispiranje u njoj, bas pomaze zacijeliti (to kad dodjes doma).
    I Sanjalica  i Sanjarka,  sretna vam godisnjica! 💐🍰

plavabosanka
    10. Kolovoz 2021. 11:25

Jutroo ženice. Ja maloprije tek progledala danas sam napokon imala jednu lijepu mirnu noć pa se počastila spavanjem🙈😂
    Imam i ja pitanje za cure koje ste u DE. Znači od 29tj idem svaka 2 tjedna na pregled i  sad idući imam 17.08 u 34 tjednu. I onda zadnji mjesec imam samo jedan pregled 16.09 i drugi na termin poroda. Jel netko zna kak oni to računaju i jel nebi trebalo u 9mjesecu da idem svako malo? Nekak mi nelogično to da sad moram svaka dva tjedna a kak se bliži porod onda ne? 🤔🤨

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mišić
    10. Kolovoz 2021. 11:26

Mokosh samo polako, to ti je vjerojatno samo takav dan. Imala sam i ja takve dane ludila kad mi se cinilo da niiiista necu stici. Samo disi, hehehe! Sve ces stici pripremiti, ne brini! 🤗

Kiky 🥰
    10. Kolovoz 2021. 11:33

Ponosnamama bas mi je zao da je i tebe na kraju uhvatilo ali bitno je samo da prodje vez vecih simptoma. Bit ce sve ok.
    Missy Mislim da cim dodjete doma iz bolnice da ce vec bit lakse, imat cete svoj rutual. Bitno da je Lana dobro i ti💗
    Sanjarka i moj stalno stuca, cijeli trbuh se trese 😂
    Nocas sam bas slabo spavala,bas mi je trbuh bio cijelo vrijeme nekako tvrd, valjda i zbog pregleda malo. A na gacicama mi je stalno mokro i ja sam mislila da curi plodna ali mi je gin rekao da nije i da je sve ok. Danas sam pocela brojat pokrete u sat vremena preko 45 puta vise ni nisam mjerila 😂😂😂 Bas je non stop aktivan zadnja dva tjedna, stalno je u pokretu. Mislim da ce i on prije  vremena van 😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Haru
    10. Kolovoz 2021. 11:59

Mateja31, kod nas se mora za ctg testirati na koronu. 🙄

Cure mene puštaju kući ako ctg bude dobar. Čini mi se da je isti kao i ovih dana za sada. Brisevi koje sam nosila za ureaplazmu i sve ostalo su negativni. Još uvijek sam otvorena 1 prst, beba je još na zadak i ima 2460. Po mjerama odgovara sve, a plodne vode ima dovoljno. Doktorica je rekla strogo mirovanje i dalje, magnezij i cordipin pijem do 37.tjedna i onda prestajem. Kaže ako bude bilo kakvih bolova, krvarenje, plodna voda odmah da dođem. Nadam se da ćemo izdržati još 2 tjedna i 1 dan, a onda šta bude. 

'21. 💙
    '24. 💛

Mateja32
    10. Kolovoz 2021. 12:23

Ma uzas mi je to testiranje, kod nas u Našicama ne možes gore na pregled i ctg ako nemas negativni test. Od 36 tt se ide svaki tjedan na ctg i pred, i sad nez kako misle, koliko puta se testirati za ta 4 tjedna 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.