Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    10. Kolovoz 2021. 12:30

Mateja31

Ma uzas mi je to testiranje, kod nas u Našicama ne možes gore na pregled i ctg ako nemas negativni test. Od 36 tt se ide svaki tjedan na ctg i pred, i sad nez kako misle, koliko puta se testirati za ta 4 tjedna

Kod nas prije svakog ctg-a novi test 🙊

'21. 💙
    '24. 💛

Ivona1505
    10. Kolovoz 2021. 12:33

Ja sam mislila da taj test vrijedi duze vrijeme, malo je glupo stalno se testirati. Jel bar i vama na uputnicu besplatan test? 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Endzrue
    10. Kolovoz 2021. 12:44

Missy88  meni je termin 6.9. Po zadnjoj mengi tak da se tješim da ćemo moždaaaa dogurat do termina (iako mi je prva mala u 38+3 odlučila van) 

Mateja32
    10. Kolovoz 2021. 12:45

Ivona1505

Ja sam mislila da taj test vrijedi duze vrijeme, malo je glupo stalno se testirati. Jel bar i vama na uputnicu besplatan test?

Besplatan je, ali bolje bih radila onaj brzi pa platila 110 kn. Nego ovaj pcr moras cekat rezultat 2 dana i onda po njega kod svog ginekologa 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Jana25
    10. Kolovoz 2021. 12:49

Pozdrav okruglice 🙋🏼‍♀️
    Sinoc napisem dugacki post i umjesto "pošalji" stisnem "odustani" 🙄
    Ne pišem, nemam što prijaviti, samo vas čitam.
    Klasika, teška sama sebi, grčevi, kukovi. Sve znate 🤣
    Vručina me ubija, jedva čekam jesen i da ovaj pakao prođe, jedva čekam vratit se na staru kliažu da me stopala prestanu boljet 🤣
    Missy moja, sve znas ❤🤱👶👸🥰
    Nove cure dobro došle 🤗💐
    Cure u završnici, 30+tt držite se 😅 i zapamtite, svi mjeseci imaju 30/31 dan, osim zadnjeg mjeseca trudnoće, on ima cca 80 dana 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• ponosna.mama
    10. Kolovoz 2021. 13:12

Cure moje ja sam ok, danas nemam fibru, mrvicu kasljem, al skroz neprimjetno.
    Leđa me rasturaju stalno, ne mogu se nikako namistit za spavanje, ubija me to. Nocas sam opet bila budna od 2-5, za ispalit 🙄
    Dragi pece gradele, ja kuvam baby spinat i jedva cekam jos 10ak min da svi zajedno sjednemo za stol 🤤
    Ova vrucina je ubitacna, a navodno je toplinski udar tek sutra i preksutra 🙈
    Kad ce vise ta jesen, nikad duze i gure lito 😑😑 ..a ovo sta Jana kaze, zadnji mjesec trudnoce traje ka cila trudnoca, nikad proc 🙈
    E da, u hodu se sitim jos nekih sitnica.. Lanu sam dojila 9 mj. bez dohrane, Paolu 4 mj. i nakon toga Hipp.
    Uzivajte u danasnjem danu 🥰😘 ..i da cure koje su u bolnici napokon odu svojoj kuci 💞

Lela🍀🌸
    10. Kolovoz 2021. 13:18

Pozdrav trudnicee🥰, nije me bilo jako dugo na forumu imala sam neke komplikacije ali sad je sve uredu ja sam tek u 27+2 tjednu pa se osjecam kad cu zadnja rodit od svih vas tu😅, cestitam na prvoj bebici u ovoj grupi i nadam se da ce ih uskoro biti jos i da ce svima porod proc sto brzee i bezbolnije🤞❤

🤰💗

Orhideja13
    10. Kolovoz 2021. 13:20

plavabosanka

Jutroo ženice. Ja maloprije tek progledala danas sam napokon imala jednu lijepu mirnu noć pa se počastila spavanjem🙈😂
    Imam i ja pitanje za cure koje ste u DE. Znači od 29tj idem svaka 2 tjedna na pregled i sad idući imam 17.08 u 34 tjednu. I onda zadnji mjesec imam samo jedan pregled 16.09 i drugi na termin poroda. Jel netko zna kak oni to računaju i jel nebi trebalo u 9mjesecu da idem svako malo? Nekak mi nelogično to da sad moram svaka dva tjedna a kak se bliži porod onda ne? 🤔🤨

To izgleda kako kod koga.. Pisale ste da se ovdje ctg radi ranije, kod moje tek od 31sedmice.., I dalje ja nastavljam Sa pregledom svake 4 sedmice.. 🤷‍♀️.. Ustvari kod nje je od 36 svake dvije pregled.. Komisch 😂

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Mia38
    10. Kolovoz 2021. 13:27

Lela🍀🌸

Pozdrav trudnicee🥰, nije me bilo jako dugo na forumu imala sam neke komplikacije ali sad je sve uredu ja sam tek u 27+2 tjednu pa se osjecam kad cu zadnja rodit od svih vas tu😅, cestitam na prvoj bebici u ovoj grupi i nadam se da ce ih uskoro biti jos i da ce svima porod proc sto brzee i bezbolnije🤞❤

Lela ja imam termin kad i ti... a s obzirom na komplikacije nadam se da cu bas među zadnjima odnosno da nece krenut ranije

plavabosanka
    10. Kolovoz 2021. 13:47

Orhideja13

plavabosanka

Jutroo ženice. Ja maloprije tek progledala danas sam napokon imala jednu lijepu mirnu noć pa se počastila spavanjem🙈😂
    Imam i ja pitanje za cure koje ste u DE. Znači od 29tj idem svaka 2 tjedna na pregled i sad idući imam 17.08 u 34 tjednu. I onda zadnji mjesec imam samo jedan pregled 16.09 i drugi na termin poroda. Jel netko zna kak oni to računaju i jel nebi trebalo u 9mjesecu da idem svako malo? Nekak mi nelogično to da sad moram svaka dva tjedna a kak se bliži porod onda ne? 🤔🤨

To izgleda kako kod koga.. Pisale ste da se ovdje ctg radi ranije, kod moje tek od 31sedmice.., I dalje ja nastavljam Sa pregledom svake 4 sedmice.. 🤷‍♀️.. Ustvari kod nje je od 36 svake dvije pregled.. Komisch 😂

Ništa ja ne kužim kod njih, sve nešto drugačije. Baš komisch što oni kažu 🤣🙈  Blesavo mi to pa zadnjih mjesec dana ctg treba ić svakih tjedan dana, koliko sam upućena(barem je tako svugdje pravilo), a nez možda će me slat u bolnicu na ctg onda jer ona nema stol nego stolicu na kojoj ja crknem sjedeći pola sata tako ukočena😭 i nemaju aparat da ja vidim otkucaje neg sam onaj stariji što ispisuje. Baš moram pitati to. I nazvati u bolnicu isto. A i u vezi mutterschaftsgeld mi ništ nije jasno 😖

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.