Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    09. Kolovoz 2021. 21:42

Hvala vam cure na podrsci, nadam se da ce bebica sutra bit vise raspolozena za udaranje 🤞🏼
    A i nadam se da cu uspit nocas naspavat se s obzirom da sam jucer spavala od 5:30-7 😏
    Ljubim vas sve 😘

Mateja32
    09. Kolovoz 2021. 21:54

Večer drage moje, dali se vama dogodi, da cujete kao pucketanje u trbuhu. Ležim, bebač se okreće, a odjednom se zaculo kao kad pucketa mjehurić

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

anuška
    09. Kolovoz 2021. 22:01

Muffin - hvala ti. Trenutno mi se čini strašno uopće podizati tako maleno i krhko biće, a kamoli kupati, presvlačiti i sl. Ali tako je vjerojatno svima koji se prvi puta susreću s tako malim bebicama. 

ponosna.mama - žao mi je što ste ti i tvoje curice pozitivne. Super stvar je da se one već osjećaju tako dobro i nadam se da ćeš se i ti što brže. Što se tiče udaraca, ne znam kako ti je inače, ali moj nije tako aktivan. Možda je dan, dva aktivniji, pa opet dan dva slabo i tako u krug. Naravno da sam uvijek malo zabrinuta kada su ovi manje aktivni dani u pitanju, ali sigurna sam da je to sve normalno. Također mi se zna desiti i da kad dan dva dosta mirujem, da je i on mirniji. Tako da može biti i da je zbog tvog mirovanja s obzirom na izolaciju. 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

• Loptić
    09. Kolovoz 2021. 22:06

sanja0508

Ej cure. Ja otisla sada dignuti nalaze i moram opet 13.8 na kontrolu radi plodne vode. Pise AFI 21.
    Kako vama pise?
    Prvo su mi rekli da nije neki problem, sada me malo uplasilo sto za 7 dana opet moram na pregled.

Ja sam danas s pregleda i meni je upisano AFI 12 za sto su mi rekli da je ok. Inace stalno brinem da nije manjak plodne vode jer su mi gaćice mokre cijelu trudnoću pa je mene strah da ne curi. Ispada da je to valjda pojacan iscjedak i znoj. 😅

Jana25
    09. Kolovoz 2021. 22:20

Mateja31

Večer drage moje, dali se vama dogodi, da cujete kao pucketanje u trbuhu. Ležim, bebač se okreće, a odjednom se zaculo kao kad pucketa mjehurić

Da 🙈😅🤣
    Nekad me strah da će, koliko divlja probusit vodenjak 😅 organe mi je već razbaco, tako da nista visr nije na svom mjestu 🤣🥰❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Rita37🤰
    09. Kolovoz 2021. 22:30

Leonoah

Joj pa ne mogu vjerovati da imamo prvu bebicu- Missy čestitam i da se što prije maziš i ljubiš s bebicom.
    Mene zadnjih dana stalno nešto hvata, neki dan me od ponoći do tri ujutro držali takvi grčevi u stomku da sam mislila da su trudovi. Krenu, bol se penje i traje 30-40 sekundi i onda prođe. Trpila sam tri sata i onda napokon otišla na wc- crijeva. Trajalo je dva dana i prošlo. Zadnjih dana se ne mogu namjestit nikako, bole me rebra i sve me nešto pritišće kad sjedim. Najbolje mi je kad sam na nogama😊
    Pregled mi je 20.08. i tad otvaram porodiljni, ne mogu vjerovati koliko smo blizu da upoznamo svoje bebice.
    Nego, da pitam- kad ste počele pripremati torbu za rodilište i prati robicu?

Ja sam prije 2 tjedna oprala i popeglala sve. Slozila i imam kupit jos par sitnica.    Al sto se mene tice spremna sam.... Nekako osjecam se 5x opustenije od kad je sve na svome mjestu... Jedino krevetic ceka sklapanje... 

Rita37🤰
    09. Kolovoz 2021. 22:35

ponosna.mama

Pozdrav zenice moje drage 🥰
    Dobrodosle nove cure 💞
    Ja i moja korona 🙄🙈 ..slobodno mi recite dosadna si, al nekako mi bude lakse kad ovde napisem 😏
    Cure nemaju vise simptome, za dva dana izlaze iz izolacije 🎉🎉
    A ja…od jutros glavobolja, fibra, lagano kasljucanje, grlo pece 😕 ..napravila kucni test, pozitivan. Narucena na PCR u srijedu, doktorica rekla da racunam od danas 10 dana izolacije, znaci do 19.
    Zvala sam ginekologa jer mi je 19.trebao bit pregled pa mi je prebacen za 20.08. (Sanjarka 😊).. malo me prepala sestra jer mi je rekla da ce me poslat vadit krv prvi dan nakon izolacije, pa 3., pa 5. pa 7. i nakon toga se moram bockat 14 dana fragminom, pa opet 14 dana prije poroda i 14 dana iza. Bila sam toliko u soku da je nisam uopce pitala cemu to sve, vjerojatno ce mi objasnit na pregledu 😰 Ponovljeni OGTT ne stignem napravit prije pregleda tako da cu to naknadno i nadat se da ce ovaj put bit ok 😔
    A sta se tice bebice, mozda sam ja to danas umislila, al kao da se skroz primirila, skroz je slabo osjecam, ne pomaze ni slatko ni hladna voda, ni lezanje 😏 ..osjetila sam dva lagana udarca od jutros, bas me to brine 😥

Bit ce sve u redu... A bebica i meni zna bit mirnija dan dva pa opet akcija.  Ma znala je bit i po 3-4 sa par udaraca  na dan.  I svaka kontrola uredna. Jednostavno normalno je to sve..  Kako moj muz kaze ne mozes je na dugme upalit ona je bice za sebe i mrda kad njoj odgovara... Bit ce sve ok.... Brzo ozdravljenje zelim! Ja sam prve udarce osjetila bas kad sam bolovala koronu... Bit ce bebi dobro ne brini
    ❤️

bumac95
    09. Kolovoz 2021. 23:31

Haru. Ista stvar (cm-prst).
    Bolilo me dolje cijeli dan i predvečer otišla na hitnu. Tamo ctg očitao pokoji slabiji trud, a ultrazvuk pokazao da sam malo otvorena. Predložili mi da ostanem u bolnici zbog mirovanja, ja zamolila ako je samo zbog mirovanja da me puste da mirujem doma. I tako su i napravili. Terapije nikakve osim spazmexa tri puta na dan i mirovanje do sljedeće kontrole.
    Na toj sljedećoj (02.08) ustanovio dr da sam ostala na tih 1 cm i da se mogu polako vracat u normalu (naravno bez nekih ekstra težih napora). U međuvremenu su se i trudovi smirili skroz tako da eto nas u 35 tjednu čitavi :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Haru
    09. Kolovoz 2021. 23:49

bumac95

Bolilo me dolje cijeli dan i predvečer otišla na hitnu. Tamo ctg očitao pokoji slabiji trud, a ultrazvuk pokazao da sam malo otvorena. Predložili mi da ostanem u bolnici zbog mirovanja, ja zamolila ako je samo zbog mirovanja da me puste da mirujem doma. I tako su i napravili. Terapije nikakve osim spazmexa tri puta na dan i mirovanje do sljedeće kontrole.
    Na toj sljedećoj (02.08) ustanovio dr da sam ostala na tih 1 cm i da se mogu polako vracat u normalu (naravno bez nekih ekstra težih napora). U međuvremenu su se i trudovi smirili skroz tako da eto nas u 35 tjednu čitavi :D

Hvala ti! 🤗 Ja sam dobila tokolizu, injekcije za sazrijevanje pluća i sad pijem cordipin + magnezij. Sve se nadam da će me pustiti kući sutra/preksutra jer je u srijedu već 35.tjedan. Naravno sve ovisi šta će sutra biti na pregledu 🙊😬

'21. 💙
    '24. 💛

Rita37🤰
    10. Kolovoz 2021. 00:35

Haru

bumac95

Hvala ti! 🤗 Ja sam dobila tokolizu, injekcije za sazrijevanje pluća i sad pijem cordipin + magnezij. Sve se nadam da će me pustiti kući sutra/preksutra jer je u srijedu već 35.tjedan. Naravno sve ovisi šta će sutra biti na pregledu 🙊😬

Haru drzi se i sretno ti...❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.