Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    09. Kolovoz 2021. 16:58

Sanjarka88 🤍

Jel jos netko ime izabrao? 🥰💞💙

I mi imamo ime Korina😊

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Leonoah
    09. Kolovoz 2021. 17:15

Joj pa ne mogu vjerovati da imamo prvu bebicu- Missy čestitam i da se što prije maziš i ljubiš s bebicom. 
    Mene zadnjih dana stalno nešto hvata, neki dan me od ponoći do tri ujutro držali takvi grčevi u stomku da sam mislila da su trudovi. Krenu, bol se penje i traje 30-40 sekundi i onda prođe. Trpila sam tri sata i onda napokon otišla na wc- crijeva. Trajalo je dva dana i prošlo. Zadnjih dana se ne mogu namjestit nikako, bole me rebra i sve me nešto pritišće kad sjedim. Najbolje mi je kad sam na nogama😊 
    Pregled mi je 20.08. i tad otvaram porodiljni, ne mogu vjerovati koliko smo blizu da upoznamo svoje bebice. 
    Nego, da pitam- kad ste počele pripremati torbu za rodilište i prati robicu? 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• ponosna.mama
    09. Kolovoz 2021. 17:21

Pozdrav zenice moje drage 🥰
    Dobrodosle nove cure 💞
    Ja i moja korona 🙄🙈 ..slobodno mi recite dosadna si, al nekako mi bude lakse kad ovde napisem 😏
    Cure nemaju vise simptome, za dva dana izlaze iz izolacije 🎉🎉
    A ja...od jutros glavobolja, fibra, lagano kasljucanje, grlo pece 😕 ..napravila kucni test, pozitivan. Narucena na PCR u srijedu, doktorica rekla da racunam od danas 10 dana izolacije, znaci do 19.
    Zvala sam ginekologa jer mi je 19.trebao bit pregled pa mi je prebacen za 20.08. (Sanjarka 😊).. malo me prepala sestra jer mi je rekla da ce me poslat vadit krv prvi dan nakon izolacije, pa 3., pa 5. pa 7. i nakon toga se moram bockat 14 dana fragminom, pa opet 14 dana prije poroda i 14 dana iza. Bila sam toliko u soku da je nisam uopce pitala cemu to sve, vjerojatno ce mi objasnit na pregledu 😰 Ponovljeni OGTT ne stignem napravit prije pregleda tako da cu to naknadno i nadat se da ce ovaj put bit ok 😔
    A sta se tice bebice, mozda sam ja to danas umislila, al kao da se skroz primirila, skroz je slabo osjecam, ne pomaze ni slatko ni hladna voda, ni lezanje 😏 ..osjetila sam dva lagana udarca od jutros, bas me to brine 😥

Haru
    09. Kolovoz 2021. 18:07

bumac95

Pa dobar dan ženske moje. Moram priznat da ste mi falille u ovih dva tjedna šta se nismo čitale. Mobitel je bio na popravku i izludila sam bez njega 😂😂😂😂
    Vidim da se svašta izdešavalo ali ne stignem nazalost pročitat 100+ stranica unazad.
    Missy čestitam. Nisam očekivala da ću propustit prvu bebu 🤭🤭🤭🤭 nadam se da dolaziš sebi i da je sve uredu 🥰🥰
    Ja sam inače još u komadu. Trudovi se smirili i ostala sam na 1 cm otvorena :D sad tako možemo do termina kaže doktor :D za svaki slučaj je sve spremljeno, pa nek dođe kad bude spreman 🥰
    23.08. Ponovni pregled :)

ja se više je sjećam kako je išla priča... 
    Kad su skužili ili si ti da se otvaraš? Jesi primala kakvu terapiju? Ležala? Mirovala? 
    Mene su zbog iste stvari stavili u bolnicu prije 11 dana, nisam uopće osjetila ništa samo je doktor na pregledu ustanovio da sam otvorena 1 cm. 

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    09. Kolovoz 2021. 18:10

Tj 1 prst, ne znam gleda li se to kao isto? 
    -
    Leonoah ja sam robicu pripremila prije neka 2 tjedna. Ostala mi je još oprati plahtu, dekice, ogradicu i slične stvari. 

Ponosna.mama, drži se! Vjerujem da će sve proći dobro, ali ti sigurno nije svejedno i normalno je da brineš. Možda je bebici danas samo manje aktivan dan. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Kiky 🥰
    09. Kolovoz 2021. 18:16

Evo i mene sa pregleda. Sve je ok, zatvorena i dalje, na ultrazvuku malo pogledali, sav je u pokretu. Slicicu nisam dobila. Dobila sam papir gdje moram biljezit bebine pokrete kroz dan. I sljedeci pregled mi je 6.9 a porodiljni mi pocinje 16.8....već🙉🙉🙉 sa kilazom sam na +9kg. To je uglavnom to..😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

anuška
    09. Kolovoz 2021. 20:51

Ajme, tjedan dana nisam pisala i svašta se kod vas izdogađalo! Čestitam na proj bebici Lani, nadam se da su mama i ona super i da se pomalo upoznaju :)) 
    Missy, kad budeš imala vremena, slobodno javi kako ste ti i bebica.
    Drago mi je i za curke koje su bile u bolnici da napokon mogu doma i da je sve u redu s bebama.
    I hvala vam svima koje ste odgovorile na hrpu mojih pitanja koje sam imala vezano za izdajalice i sl. Baš ste prave maherice i nadam se da ću i ja uspjeti sve pohvatati. Prošli tjedan sam prošla Rodin online tečaj i radila si bilješke kao za neki ispit, sve mi je to novo.  Baš se bojim hoću li biti dobra mama i da nešto ne radim krivo, ali valjda sve svojim tokom.

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    09. Kolovoz 2021. 21:00

ponosna.mama

Pozdrav zenice moje drage 🥰
    Dobrodosle nove cure 💞
    Ja i moja korona 🙄🙈 ..slobodno mi recite dosadna si, al nekako mi bude lakse kad ovde napisem 😏
    Cure nemaju vise simptome, za dva dana izlaze iz izolacije 🎉🎉
    A ja…od jutros glavobolja, fibra, lagano kasljucanje, grlo pece 😕 ..napravila kucni test, pozitivan. Narucena na PCR u srijedu, doktorica rekla da racunam od danas 10 dana izolacije, znaci do 19.
    Zvala sam ginekologa jer mi je 19.trebao bit pregled pa mi je prebacen za 20.08. (Sanjarka 😊).. malo me prepala sestra jer mi je rekla da ce me poslat vadit krv prvi dan nakon izolacije, pa 3., pa 5. pa 7. i nakon toga se moram bockat 14 dana fragminom, pa opet 14 dana prije poroda i 14 dana iza. Bila sam toliko u soku da je nisam uopce pitala cemu to sve, vjerojatno ce mi objasnit na pregledu 😰 Ponovljeni OGTT ne stignem napravit prije pregleda tako da cu to naknadno i nadat se da ce ovaj put bit ok 😔
    A sta se tice bebice, mozda sam ja to danas umislila, al kao da se skroz primirila, skroz je slabo osjecam, ne pomaze ni slatko ni hladna voda, ni lezanje 😏 ..osjetila sam dva lagana udarca od jutros, bas me to brine 😥

ponosna.mama drži se, vjerujem da ti nije lako. Sva sreća da su cure bolje pa možeš biti mirnija s te strane 🙌
    Ja sam u petak išla na PCR ali je sva sreća bio negativan.
    Na moru dobila temperaturu, bolove u svim kostima i mišićima, glavobolju i baš sam se koma osjećala. Htjela sam ti samo reći da mene doktorica opće prakse zbog toga i ovih tjedna trudnoće šalje na provjeru krvi i urina, iako nije ni bila korona. Malo mi paniku radi, dok ginekolog nije to uopće doživio.

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    09. Kolovoz 2021. 21:10

anuška

Ajme, tjedan dana nisam pisala i svašta se kod vas izdogađalo! Čestitam na proj bebici Lani, nadam se da su mama i ona super i da se pomalo upoznaju :))
    Missy, kad budeš imala vremena, slobodno javi kako ste ti i bebica.
    Drago mi je i za curke koje su bile u bolnici da napokon mogu doma i da je sve u redu s bebama.
    I hvala vam svima koje ste odgovorile na hrpu mojih pitanja koje sam imala vezano za izdajalice i sl. Baš ste prave maherice i nadam se da ću i ja uspjeti sve pohvatati. Prošli tjedan sam prošla Rodin online tečaj i radila si bilješke kao za neki ispit, sve mi je to novo.Baš se bojim hoću li biti dobra mama i da nešto ne radim krivo, ali valjda sve svojim tokom.

Rodin online tečaj je stvarno super. Ja sam ga odgledala u jednom danu i puno toga su rekle jednostavnim i normalnim rječnikom :)
    Iako sam već prošla kroz porod, stvarno mi je dobro došao da se prisjetimo svega. 
    Sigurno ćeš biti dobra mama, čim se to pitaš, već si na dobrom putu 😊

• Tienna
    09. Kolovoz 2021. 21:19

Ponosna.mama, ja sam se zadnji put potužila doktorici da je beba mirnija i rekla je da ako dnevno osjetim 10 pokreta da nema razloga za brigu. Spominjem jer nisam znala prije koliko pokreta se smatra normalno pa ako bi ti info koristila... ja značajno manje osjetim bebu kada sam u pokretu pa ako si bila aktivna danas moguće da je do toga... inače vam želim brz oporavak od korone i da sve prođe uz minimalne simptome 😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.