Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Kolovoz 2021. 14:23

Lela🍀🌸

Pozdrav trudnicee🥰, nije me bilo jako dugo na forumu imala sam neke komplikacije ali sad je sve uredu ja sam tek u 27+2 tjednu pa se osjecam kad cu zadnja rodit od svih vas tu😅, cestitam na prvoj bebici u ovoj grupi i nadam se da ce ih uskoro biti jos i da ce svima porod proc sto brzee i bezbolnije🤞❤

Nek si se vratila ♥️
    Ima jos trudnica dosta u 11mj a i nas kraj 10mj. Nisi usamljena 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2021. 14:27

Ctg u prosloj trudnoći radnila u svog gin od 38.tt
    Ovaj put ne znam jer sam sad privatno

Bebimil e daje u St rodilistu isto. Bar je tako bilo.
    Maloj pasao, malom ne. Jako tvrdu stolicu je imao
    Pa sam mu dala Toper bio tako nešto to smo bili dobili pa me patronožna prepala da ne dobiva dovoljno na kilaži da hitno mijenjam mlijeko....ugl zavrsili na Hipp combiotik bio i bili prezadovoljni. Pio ga preko 2ipo godine 🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

plavabosanka
    10. Kolovoz 2021. 14:37

Orhideja13

plavabosanka

Sad kužim da imaju godišnji od 23.08-10.09 al opet šta me onda ne stave da idem kod drugog doktora na ctg 🤯 nego moram čekat mjesec dana čovječe 🤨

Jel imaju zamjenu mozda?
    Moja prijateljica bas jucer zvala bolnicu gdje treba rodit, da IDE na ctg, ima uputnicu od Dr I sve to, (njena Dr. Na godisnjem, I nema zamjenu, a ona pred porod) I odbiju je, kazu kao ne moze kod njih da radi ctg vec mora kod svoje Dr 🤦‍♀️ I sva sreca uspjela je dobiti Termin u drugoj bolnici.
    Bas me iznenadilo da se takve stvari desavaju ovdje.. Kaze prijava u bolnicu ide od 36sedmice, ja jucer da se prijavim, Kaze sve popunjeno 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😫😫😫

Moji imaju zamjenu, ali piše samo u hitnim slučajevima im se javiti, a baš ću joj reći nek mi da uputnicu da mogu kod drugih na ctg i uputnicu za bolnicu odmah jer ko zna šta se može desit kad ona bude na godišnjem, a ja nemam uputnicu pa će me prcat🤯 Jooj jadna, mogu mislit stres koji je proživila, dobro pa uspjela drugi termin. 
    Pa isto ko i za babicu kao od 15 tjedna trudnoće može se počet tražit, a već sve popunjene. Ispada prije neg što pišneš na test trebaš ju imat 🤦🏻‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Haru
    10. Kolovoz 2021. 14:40

Sanjarka88 🤍

Haru

Mateja31, kod nas se mora za ctg testirati na koronu. 🙄
    -
    Cure mene puštaju kući ako ctg bude dobar. Čini mi se da je isti kao i ovih dana za sada. Brisevi koje sam nosila za ureaplazmu i sve ostalo su negativni. Još uvijek sam otvorena 1 prst, beba je još na zadak i ima 2460. Po mjerama odgovara sve, a plodne vode ima dovoljno. Doktorica je rekla strogo mirovanje i dalje, magnezij i cordipin pijem do 37.tjedna i onda prestajem. Kaže ako bude bilo kakvih bolova, krvarenje, plodna voda odmah da dođem. Nadam se da ćemo izdržati još 2 tjedna i 1 dan, a onda šta bude.

Nadam se da si vec kuci 🤞🤞🤞❤️

Jesam 🤗

'21. 💙
    '24. 💛

• sunce7
    10. Kolovoz 2021. 14:47

Plavabosanka bila sam na pregledu 5.8, slj mi je 19.8 pa babica 25.8 i onda opet doktor 6.9. To ispadne svako dva tjedna.. 
    Sta ce biti nakon 06.9 ne znam jos😂 tad cu vec biti 38+ 
    Ne znam kako su tako razlike ovdje, od ctg-a, prijava u bolnice, 3d/4d… nije ni ovdje bajno kao sto ljudi misle.
    Haru nek si ti stigla kuci. ☺️

anuška
    10. Kolovoz 2021. 15:20

Haru  baš mi je drago da si doma, sigurno ti je puno ugodnije tako. Samo ti miruj i bude sve u redu 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Missy88
    10. Kolovoz 2021. 16:39

Mišić

Missy ne znam jesi li vidjela sto sam ti napisala, ja sam to kratko vrijeme koristila Novalac Plus koji je za poludojenu djecu, laganiji je od obicnih AD-a. A moje prijateljice koje ne doje uglqvnom koriste ili Novalac ili Hipp kao sto je Sanjarka. 😄
    Eh, za ranu od epiziotomije ti je odlicna hrastovq kora, odnosno ispiranje u njoj, bas pomaze zacijeliti (to kad dodjes doma).
    I Sanjalica i Sanjarka, sretna vam godisnjica! 💐🍰

Okej, hvala ❤ Probat cu Novalac onda. Danas je vec uspjela malo vise pojesti, a onda oni daju dohranu koliko treba. Ali se zutica vratila pa je opet na suncanju i ne znam koliko ostajemo, a izludit cu, vec sam tjedan dana tu u krevetu 🥺
    Nisam rezana, imam dva sava unutra i jedan mali vani, ok sam prosla, ali opet boli.
    Jana zato sam.ja preskocila taj zadnji mjesec 😂 Doduse kako je krenulo, pola cu ga provest u bolnici 😅🥺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

marija3998
    10. Kolovoz 2021. 17:25

Neko je pitao za njemačku za ctg, u pravilu bi ti tvoja doktorica trebala raditi do termina ctg svakih 2 tjedna a na dan termina onda ide bolnica, ove uputnice i to što trebaš za bolnicu možeš objesiti mačku o rep, jučer sam baš cijeli dan provela na telefonu zbog prijateljice koja je 37 tjedan i doktorica joj je na godišnjem i neće ju primiti u bolnicu sa uputnicom jer u bolnicu se ide samo ako si rizicna trudnoća, najbolje pitaj doktoricu prije nego ode na godišnji šta kako i gdje da ne prolazis stres oko toga

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Kolovoz 2021. 17:26

Hvala svima na cestitkama za nasu godisnjicu 🤗❤ ja sam danas i kolica narucila...treba da stignu 13. ili 16.08. 🤗🤗 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

lovely
    10. Kolovoz 2021. 17:51

Heeesj, prvo pridružujem se klubu " jedvacekanje jeseni". Ne mogu više ovu vrucinu i sparinu!
    Bas me nervira sve vezano uz taj covid i testiranje i sve drugo. Kao da nam nije i ovako previše svega da se još i s tim borimo 😐

Missy zao mi je sto te boli...vjerujem da ce brzo prestat i da će mišici prestat žutica pa idete kući...

Moj pregled je bio glup.  Moja dr je na godišnjem, bila sam kod zamjene. Izmjerio mi je tlak, izvagao me i poslao kuci. Nemam komentara eto.

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.