U KBC RI se ne traži test za preglede, jedino ostajanje (porod, komplikacije..).
Ja sam kod privatnika i tek sljedeći pregled radim prvi redovni ctg (36 tjedan). U bolnicu se ovdje javlja za termin tek, znaci idem kod svog sad 36, pa 38 i onda dan prije termina i onda tek u KBC ako se ništa ne dogodi do tad :)
Znam i da u rijeci daju bebimil bebama, pa sam sa prvim koristila njega kad bi mi zatrebao. Bilo mi je najlakše Nastavit sa njim kad ga je već dobivao u bolnici 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sad kužim da imaju godišnji od 23.08-10.09 al opet šta me onda ne stave da idem kod drugog doktora na ctg 🤯 nego moram čekat mjesec dana čovječe 🤨
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
U KBC RI se ne traži test za preglede, jedino ostajanje (porod, komplikacije..).
Ja sam kod privatnika i tek sljedeći pregled radim prvi redovni ctg (36 tjedan). U bolnicu se ovdje javlja za termin tek, znaci idem kod svog sad 36, pa 38 i onda dan prije termina i onda tek u KBC ako se ništa ne dogodi do tad :)
Znam i da u rijeci daju bebimil bebama, pa sam sa prvim koristila njega kad bi mi zatrebao. Bilo mi je najlakše Nastavit sa njim kad ga je već dobivao u bolnici 🤷🏼♀️
Koliko kuzim kod nas u Hr se nigdje ne trazi test za preglede, ispravite me ako grijesim, samo za lezanje, komplikacije i porod..a sto se ctg-a tice, ja cu biti 29+6 preksutra na kontroli, tako da bas cu vidjeti hoce me slati u bolnicu na ctg, odnosno ona meni pusti uputnicu pa mi kaze kad da odem, bar mi je dosad tako sa svakim pregledom, a kontam jos jednu kontrolu da cu kod nje odraditi, ako ne kaze drukcije posto me narucuje maltene stalno svakih 4-5 tj na kontrole, vidjet cemo sve u cetvrtak. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Vidila sam da ste pisale o masazi medjice, ja sam to radila u prvoj trudnoci s obzirom da nisam bas to radila kako treba otvorila sam se 3 prsta mjesec dana prije termina ali hvala bogu dogurala sam do termina i cim sam stiglau bolnicu sam.bila 9 prstiju otvorena i hitno za radjaonu poslana.. sad da li je ta masaza toliko utjecala na to neznam ali mislim da je puno pomogla da imam jako brz porod(trajao je 45 min sve ukupno..) pogotovo za prvorotku definitivno cu to radit i u ovoj trudnoci ali ovaj put malo kasnije da nebi dovela do otvaranja prije vremena😅
🤰💗
Pozdrav trudnicee🥰, nije me bilo jako dugo na forumu imala sam neke komplikacije ali sad je sve uredu ja sam tek u 27+2 tjednu pa se osjecam kad cu zadnja rodit od svih vas tu😅, cestitam na prvoj bebici u ovoj grupi i nadam se da ce ih uskoro biti jos i da ce svima porod proc sto brzee i bezbolnije🤞❤
Lela ja imam termin kad i ti… a s obzirom na komplikacije nadam se da cu bas među zadnjima odnosno da nece krenut ranije
Drzim fige da sve bude super🤞🤞 nase bebice ce medju zadnjima doci ali barem mozemo citat iskustva drugih trudnica za to vrijeme☺
🤰💗
Sad kužim da imaju godišnji od 23.08-10.09 al opet šta me onda ne stave da idem kod drugog doktora na ctg 🤯 nego moram čekat mjesec dana čovječe 🤨
Jel imaju zamjenu mozda?
Moja prijateljica bas jucer zvala bolnicu gdje treba rodit, da IDE na ctg, ima uputnicu od Dr I sve to, (njena Dr. Na godisnjem, I nema zamjenu, a ona pred porod) I odbiju je, kazu kao ne moze kod njih da radi ctg vec mora kod svoje Dr 🤦♀️ I sva sreca uspjela je dobiti Termin u drugoj bolnici.
Bas me iznenadilo da se takve stvari desavaju ovdje.. Kaze prijava u bolnicu ide od 36sedmice, ja jucer da se prijavim, Kaze sve popunjeno 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😫😫😫
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Joj zene, ja sam danas bas neka nervozna i napeta. Ne mogu si pomoci. Ne znam koji mi je vrag. 😅 Imam osjecaj da mi je ostalo jos jako malo vremena za napravit sve sto sam zamislila jer ne mogu bas puno bez pomoci sa strane. Osim da riskiram i sama sve odradim. A tako se brzo umaram, i svako malo moram pravit pauze. Sva sam usporena i troma. Na pregled idem vjerojatno u cetvrtak. Drzite mi 🤞Pod hitno bi trebala pocet meditirat i vjezbat tehnike disanja jer cu skrenut skroz. Mrzim ovaj osjecaj. Nadam se da je to tako samo danas i da ce proci. Bas neki nemir u meni…
Takav je dan 😁 i mene drma neka nervoza
Bit će bolje 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure 🌞 nadam se da se sve osjećate dobro 🤗
Muffin i Jeksi dobro nam došleee 🥳🥳
Baš gledam kako ima puno cura kojima je termin 19.9., a čitala sam da se statistički najviše beba rodi 16.9. pa me baš zanima hoće i kod nas tad biti baby boom 🥰
Sanjalica i Sanjarka sretne vam godišnjice 🥳🥳 nadam se da je bilo romantično 🌹
Nama je bebačev termin taman na 10.godišnjicu veze pa ćemo vidjet hoće nam to bit poklon 🙈
Missy drži nam se mamasita naša, bit će sve lakše kad Lanica dođe sebi i prilagodi se, još je ona malecka, treba joj par dana 🥰
Haru ima li dobrih vijesti, kad te puštajuu?
Monalisa uživajte na moru! 🐟🐳🐠
Ponosnamamanadam se da si dobro i da nema nekih jačih simptoma! 💪
Danna nadam se da je tlak pod kontrolom i da se dobro držiš mentalno 💪
Pozdrav od nas dvoje s kauča 🙈
To bi bio najbolji polon za godisnjicu ikada. 😊🥰
Daaa 😊😊 a i muž ne bi mogao više zaboravljat datum (valjda 😂)
🤣🤣🤣🤣
Moj je zapamtio godišnjicu samo zato jer je 8.8.
Zvučno mu valjda hahah
Mateja31, kod nas se mora za ctg testirati na koronu. 🙄
-
Cure mene puštaju kući ako ctg bude dobar. Čini mi se da je isti kao i ovih dana za sada. Brisevi koje sam nosila za ureaplazmu i sve ostalo su negativni. Još uvijek sam otvorena 1 prst, beba je još na zadak i ima 2460. Po mjerama odgovara sve, a plodne vode ima dovoljno. Doktorica je rekla strogo mirovanje i dalje, magnezij i cordipin pijem do 37.tjedna i onda prestajem. Kaže ako bude bilo kakvih bolova, krvarenje, plodna voda odmah da dođem. Nadam se da ćemo izdržati još 2 tjedna i 1 dan, a onda šta bude.
Nadam se da si vec kuci 🤞🤞🤞❤️
Pozdrav okruglice 🙋🏼♀️
Sinoc napisem dugacki post i umjesto "pošalji" stisnem "odustani" 🙄
Ne pišem, nemam što prijaviti, samo vas čitam.
Klasika, teška sama sebi, grčevi, kukovi. Sve znate 🤣
Vručina me ubija, jedva čekam jesen i da ovaj pakao prođe, jedva čekam vratit se na staru kliažu da me stopala prestanu boljet 🤣
Missy moja, sve znas ❤🤱👶👸🥰
Nove cure dobro došle 🤗💐
Cure u završnici, 30+tt držite se 😅 i zapamtite, svi mjeseci imaju 30/31 dan, osim zadnjeg mjeseca trudnoće, on ima cca 80 dana 🤣
Eto me u klubu tom, sto jedva čeka hladnije dane i povrataka tijela natrag. Nemrem vise a moram jos minimalno 7 tjedana 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji