Jutro,pozz svima nadam se da ste sve dobro i da ste se naspavale😀 evo ja sam dosla s pregleda,sve je uredno osim opet te mjere BPD koja je za 2 tjedna manja od trenutnih tjedana trudnoce,pa mi je rekla da je glavica malo manja ali da po njoj to nije nista zabrinjavajuce i da cemo to pratiti pa me narucila za 15 dana ponovno na pregled 23.08.2021.
Dali je mozda tko isto imao situaciju da mu je glavica s mjerama 2 tjedna manja? Znam ih dosta kojima su mjere vece,ali evo neznam dali je kome bila manja za toliko i dali se to poslije uskladilo?
Nemam iskustva s manjom glavicom , imam recimo s manjom trbuscicem za 2tjedna, manja bedrena za tjedan itd….
To iz prosle trudnoce. Gin nista oko toga nije dramio nego je rekao da je odstupanje +/- 2 tjedna normalno 🤷🏻♀️
Tako da samo opušteno 😊
Hvala ti❤ uvijek me malo prestrase na tim pregledima
Pričaj mi 🤦🏻♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Daniella nemoj brinuti, kao sto Sanjarka kaze to je sve ok. Evo i moja curka cijelo ima manju glavicu (cca za tjedan) i duuge noge i cini se da je to jednostavmo takva konstitucija. Doktor se ne brine jer su svi protoci uredni i sve je razvijeno kako treba.
Traveller vec vidim da cu se i ja bijeliti. 😁
Sanjarka hahaha, tocno to! I jos smo stalno po pregledima. 😆😆😆
Jutro djevojke, ste se naspavale? 😊 Spremne za jos jedan toplotni udar? 🙄
Ja u muzic sinoć proslavili godišnjicu , najela sam se wafla 😁 i potrosila sve dok sam svoj tvrdi trbuh prošetala natrag do auta preko pola grada 🙈
Leah sretan ti rođendan 🎉🎉🎉
Muffin dobro nam dosla ♥️🥰 stize Seka ili braco? 😊
Traveller kupila sam lideru ima mjesec dana jos je nisam probala 🤦🏻♀️ moram čim prije. Sve mogu depilorat al gđu ne vidim vec Mjesecima 🙄
Mišić i ja sam odustala zbog toga za sada od depilacije. 5mm da pustim u sred ljeta? Pa kako ću na plažu 😅
Kiky,Daniella, Veky sretno danas 😊
Sanjarka i nama je juce bila godisnjica...i mi smo se pocastili sladoledoom mmmmm i pojela sam pola i nije mi secer skocio hvala Bogu...aa i kontam ajde jedan dan nece nista bitu ipak je godisnjica hehehe...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav cure,
Eto i nas s pregleda. Malac vec ima 1400🙈
Ostalo sve ok, ja sam malo dobila po nosu zbog kg😬
Za sada sam na +12, al to sve jer je muz bio 3 tj na go.
Pa, svaku 2 vecer na moru mogli bi pizzu, pa malo kole pa daj nesto slatko...😠
I, tih 5tj sto nisam bila na pregledu dobila 5kg 🙄
Sad ce on i dalje lijepo da papa, a ja moram na dijetu 😕
Sljedeci pregled imam 23.08 😊
url=https://lilypie.com]
Jutro,pozz svima nadam se da ste sve dobro i da ste se naspavale😀 evo ja sam dosla s pregleda,sve je uredno osim opet te mjere BPD koja je za 2 tjedna manja od trenutnih tjedana trudnoce,pa mi je rekla da je glavica malo manja ali da po njoj to nije nista zabrinjavajuce i da cemo to pratiti pa me narucila za 15 dana ponovno na pregled 23.08.2021.
Dali je mozda tko isto imao situaciju da mu je glavica s mjerama 2 tjedna manja? Znam ih dosta kojima su mjere vece,ali evo neznam dali je kome bila manja za toliko i dali se to poslije uskladilo?
Nemam iskustva s manjom glavicom , imam recimo s manjom trbuscicem za 2tjedna, manja bedrena za tjedan itd….
To iz prosle trudnoce. Gin nista oko toga nije dramio nego je rekao da je odstupanje +/- 2 tjedna normalno 🤷🏻♀️
Tako da samo opušteno 😊
I meni au rekli da je to sve ok. Kod moje bebe sve mjere su ok osim butne kosti, to znači da ce beba biti kraća na rođenju ali to nije nikakav problem. Sem toga, gin koji mi je u BG radio ultrazvuk je rekao da ni mjere nisu 100% sigurne jer se beba konstantno mrda. I nije svaka beba osta, logicno da neka ima veću glavicu, neka manju, ili je neka duza neka kraca, teža lakša…. Mislim da to nije zabrinjavajuće.
Lijepo je cuti jos neka misljenja tako si i ja mislim da je sve ok ali kad dodem tamo uvijek izadem sva uplasena i panicarim,pa mi treba neko vrijeme da shvatim da je to vjerovatno sve ok😀do nedavno su mi te mjere odgovarale pa me to malo zbunilo,ali kada vidim da ima jos vas kojima nije sve po ps-u i misljenja vasih ginekologa da je to u redu mi je lakse😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ej cure. Ja otisla sada dignuti nalaze i moram opet 13.8 na kontrolu radi plodne vode. Pise AFI 21.
Kako vama pise?
Prvo su mi rekli da nije neki problem, sada me malo uplasilo sto za 7 dana opet moram na pregled.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav okruglice moje! Dugo se nisam javila,malo sam uzela odmor. A i otisli smo malo na go. Doktor dao zeleno svjetlo i onda smo malo otisli moje posjetit,pa smo sad na moru.
Kod nas nista nova,malac udara. Ime jos nismo do kraja definirali,nadam se da cemo uskoro. Slijedeci tjedan imamo pregled pa se nadam da je i dalje sve dobro🙏💙
Ove vrucine me dodatno umaraju,nemam snage za nista. Jedva cekam povratak doma😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Hvala Sanjarka😊 javin van se poslje pregleda na 4 je.
Mozes upisati ime odlucili smo se za 💙Andro💙
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala Sanjarka😊 javin van se poslje pregleda na 4 je.
Mozes upisati ime odlucili smo se za 💙Andro💙
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Tako da samo opušteno 😊
I meni au rekli da je to sve ok. Kod moje bebe sve mjere su ok osim butne kosti, to znači da ce beba biti kraća na rođenju ali to nije nikakav problem. Sem toga, gin koji mi je u BG radio ultrazvuk je rekao da ni mjere nisu 100% sigurne jer se beba konstantno mrda. I nije svaka beba osta, logicno da neka ima veću glavicu, neka manju, ili je neka duza neka kraca, teža lakša…. Mislim da to nije zabrinjavajuće.
Lijepo je cuti jos neka misljenja tako si i ja mislim da je sve ok ali kad dodem tamo uvijek izadem sva uplasena i panicarim,pa mi treba neko vrijeme da shvatim da je to vjerovatno sve ok😀do nedavno su mi te mjere odgovarale pa me to malo zbunilo,ali kada vidim da ima jos vas kojima nije sve po ps-u i misljenja vasih ginekologa da je to u redu mi je lakse😊
Meni je malisan prije bio po mjerama manji za tjedan dana, a sad na zadnjoj kontroli su skoro sve mjere bile za tjedan i pol vece, ne treba te to plasiti, kao sto su cure rekle, varira trudnoca na - /+ 2 tj, tako da ako se ginekolog ne sekira nemoj ni ti. 😊
A i gdje god da sam citala pise da se ne moze sa tocnoscu bas reci koliko je neka zena trudna i da cak mali postotak trudnica rodi bas na termin, tako da samo opusteno. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji