Pregled danas u 10 a ja budna od 5, isto naspavana. Jedva cekam da vidim bebicu, zadnji put sam bila u 26t. 🥰 Nakon pregleda na more, nadam se da cu izdrzati jer mi noge oticu i trnu zadnjih 3 dana.. 🤭😬
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
I ja jedva cekam vise pregled, bit cu 29+6 kad bude kontrola i zivo me zanima kako napreduje, imam neki bas osjecaj da je buknio u kilazi i da ce bit veca beba kad se bude rodio, ne znam zasto, ali imam takav osjecaj, a dosad svaki moj osjecaj je bio ispravan. Prvo sam i prije nego sto sam ostala trudna imala osjecaj da je to taj mjesec i bilo je tako, pa sam od pocetka imala osjecaj da je djecak i tako je, a kad smo isli na ehokardiografiju sam imala osjecaj da ce malac biti savrseno i tako je i bilo. Bas imam neki osjecaj da ce bit oko 3800 kad se bude rodio, iako je muz bio malo sitniji, oko 2700,a ja bila oko 3400. 😊😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pregled danas u 10 a ja budna od 5, isto naspavana. Jedva cekam da vidim bebicu, zadnji put sam bila u 26t. 🥰 Nakon pregleda na more, nadam se da cu izdrzati jer mi noge oticu i trnu zadnjih 3 dana.. 🤭😬
Probaj po pola sata dici noge u zrak i smanjiti sol malo, mozda ti pomogne kod oticanja. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sanjarka odlučila sam se za cybex eezy s twist 2plus, lagana su, ide gore coccon i lako se sklope pa ne moram kasnije kupovat kišobran kolica. A kotači navodno idu po većini terena jer su veći od prosjeka za takva kolica. Nakon prošle trudnoće sam imala gadnih problema s kičmom pa sad uzimam što lakša kolica za manevrirati.
Vidim da si napisala da ne šećeš jer ti se trbuh stvrdne, e točno to se i meni događa. Ne mogu ni 15 metara normalno prohodati a da ne stanem jer je trbuh ko kamen pa sam većinom doma. Jesi pitala možda svoju dr u vezi toga? Meni je moja rekla da pijem i dalje Magnezij i dala upitnici za urin da provjeri nije pritisak od upale (nije bio od toga).
.---
Dobila sam 9kila ali od kad pazim na prehranu radi šećera dobivam jako malo, možda 1kg u 2mj. U prošloj trudnoći sam dobila oko 13kg i većina je odmah otišla a ostalo za koji mjesec. Ne sekirajte se oko toga previše 🙂
---
Haru još malo pa ideš domeka, brzo će utorak.
Love evo cekam pregled pa ga pitam
Proslu t mi je bilo identično , dobila sam normabel koji nisam bas ni pila, mozda svega par komada kroz 3mj
Sve je bilo ok do kraja t , rodila na 39+5.
Mislim da nije opasno samo je jako nezgodno 😓
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke, sretno na pregledima danas 🍀
Ostala sam vam dužna slikicu, meni je doktorica snimala uzv na cd, pa sam napravila screenshot:https://ibb.co/2g5RvwQ
Danas konačno na kupanac, jedva cekam, jučer je bilo ružno vrijeme pa smo išli u Međugorje umjesto toga..
🥰
Dobro jutro! Ajme koliko pregleda danas! 😱 Sretno svima i javljajte novosti. 🙂
-
Što se tiče kg, kod mene je +12. Previše mi to zvuči, ali opet nisam nešto jako opterećena. Jedino kad vidim koliko sam puno celulita dobila na bedrima, ufff! Mislim da se ne mogu tješiti na vodu jer nisam uopće otečena. 😬 I što se tiče tlaka ja sam od ovih s nižim, mjere mi svako jutro bude tipa 108/73 .
-
Spavampo cijeli dan na rate, ako ne čitam ili ne čačkam po mobitelu. Navečer kad trebam zaspati, eeeee onda nikako. Baš što je Sanjarka napisala neki dan, čim mi se zalijepe pregibi na tijelu (koljena, laktovi,vrat) uhvati me vrućina i ne znam kako bih se okrenula uopće.
-
Kod mene se nazire moguće svjetlo na kraju tunela… Ako bude sve ok do utorka mogli bi me pustiti kući. 🙏🏻🤞🏻
Ajme nadam se da budes. Brzo ce utorak 🤞🤞🤞🤞
Cure, ako vas brinu kile, nabavite si klokanicu i vjezbajte uz bebu. Malo je nezgodno, ali nema druge. 😅 A i ako uspijete puno setati s bebicama, mislim da ce pomoci. Ja sam poprilicno zadovoljna kilazom jer sam u prosle dvije nabacila 22kg. Sad sam na cca +12kg. Jos kad vidim koliko vode se nakupilo, mislim da cu biti zadovoljna (vise-manje) kilazom nakon poroda. Svakako cu se morat utegnit malo jer sam imala i prije trudnoce koju kilicu viska. 😁 Kod mene nije pomagalo trcanje za djecom, kad stalno jedem za njima da se ne baci. 🤣
Sanjarka, Jana definitivno moram usporiti. Danas pauziram. 😅 Usput, stigla mi je torba, nisam jos otvorila paket. 😁
Sretno svima na pregledima. Cure koje su stavile slicice beba, preslatke su sve do jedne. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro cure 🌞
Sretno svima na pregledima 🍀🍀
Mi smo bili jučer privatno na pregledu najviše zbog kandide i mog pada pa da provjerim da je sve ok, a moja soc gin je na godišnjem i pregled je tek 16.8.
Malo sam pod dojmom jer mi je situacija takva da mali ima skoro 2300 g (10.7. je imao 1360 g) i sad je po mjerama 2 tjedna veći i kaže dr da ima malo više plodne vode. Naglasila je da to za plodnu vodu nije ništa patološki nego diskretno povećanje, ali isto me zabrinulo (google 😌). Ovo mi je privatna gin, soc mi je isto dosta temeljita i uvijek je beba bila naprednija nekih tjedan dana i prikladna količina plodne vode pa me ovo malo zateklo. Jana isto mi je stalno provjeravala šećer i ogtt nalaze jer kao sve vodi tome. Žao mi je što se nisam sjetila pitati utječe li na bebine mjere to što smo i muž i ja iznadprosječne visine (ja 177cm, on preko 2m).
Dobre vijesti su da se gospodin okrenuo 🥳🥳 inače je ljutko, cijelo vrijeme je nešto negodovao i mrštio se 😂
Evo slikica 🥰https://ibb.co/s1GNpK1 🥰
Nemoj se opterećivati s tim a ni goglati.
Da je nesto dr sumnjivo sigurno bi te uputila za dalje
Frajer nas 🥰
I naravno da ima veze sta ste i ti i muz visoki. Za očekivati je da će i bebač biti veliki 😊
Haru, drzim 🤞 da sto prije ides kuci.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji