Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    03. Kolovoz 2021. 21:39

Ivona1505

Mokosh

maria2021

Pozdrav :)
    Možete li mi preporučiti neku obuću za ove zadnje mjesece trudnoće? Termin je 4.11., a moja stopala buhte 🙈😩 Inače imam spuštena stopala tako da je ovo sada šlag na tortu. Trenutno mi je noga porasla za 1 do 2 broja 😬😬 U obzir ne dolaze nikakve šlape koje su uske zbog spuštenog (ravnog) stopala. Kupila sam anatomske natikače, ali bojim se da u njima neću izdržati duge šetnje. Pleaseee, heelp!! 💙💙☺️☺️

Ja jedino nogu mogu ugurat u gumene japanke. Tako da… 🤷‍♀️

A vidis meni bas smetaju, ali nismo sve mi iste, bolje mi nekako natikace nositi, a najbolje je kad ne idem nigdje iz kuce pa nosim one fluffy kucne papuce 😂😊

I ja bi rado da mogu naci odgovarajuce. Doslovno ne mogu stopalo nagurat. Sve mi usko. Morala bi uzeti neke muske siroke. 😅 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Ivona1505
    03. Kolovoz 2021. 21:42

Mokosh

Ivona1505

Mokosh

maria2021

Možete li mi preporučiti neku obuću za ove zadnje mjesece trudnoće? Termin je 4.11., a moja stopala buhte 🙈😩 Inače imam spuštena stopala tako da je ovo sada šlag na tortu. Trenutno mi je noga porasla za 1 do 2 broja 😬😬 U obzir ne dolaze nikakve šlape koje su uske zbog spuštenog (ravnog) stopala. Kupila sam anatomske natikače, ali bojim se da u njima neću izdržati duge šetnje. Pleaseee, heelp!! 💙💙☺️☺️

A vidis meni bas smetaju, ali nismo sve mi iste, bolje mi nekako natikace nositi, a najbolje je kad ne idem nigdje iz kuce pa nosim one fluffy kucne papuce 😂😊

I ja bi rado da mogu naci odgovarajuce. Doslovno ne mogu stopalo nagurat. Sve mi usko. Morala bi uzeti neke muske siroke. 😅

Ja sam si nasla super natikace u Plodinama za 60 kuna bila, stvarno mi pasu, a jos sam ih kupila dok su mi bas oticala stopala, tako da su mi onda bile taman 😁😂
    Ma sta te briga i ako su muske, bitno da su tebi udobne 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

sanja0508
    03. Kolovoz 2021. 21:45

preggo_life

Jel imaš već koji guk profil ili? Ako imaš, jesu ti ok vrijednosti?
    Iako ti stvarno imaš jako malo povećanu vrijednost… Bas mi je glupo da te radi tog šalju na guk profil.

Imam da.. pise mi ovako nalazi GUK-a 5.2/6.1/6.7/4.7
    I ponovno ponoviti guk profil 6.8 🤷‍♀️
    Sto se kilaze tice (znam da to nema veze previse sa glukozom) ali ja sam 1.76 visoka, i imam 71 kg.  U cijeloj trudnoci dobila 5.5 kg.
    A da odmah odgvorim i sanjalici ogtt je bio 5.2/9.4/6.5
    Jedem sve da  budem iskrena smatram da malo pretjeruju oko tog secera. Naravno slusam doktore pa sam eto smanjila slatko, ne pijem sokove i stavljam manje secera u kavu, jedem manje tjestenine i manje kruha. Ostalo sve normalno. 
    Vise manjih obroka, vicinom povrca i voca. I to je to. 
    Ali npr. Ako mi se jede sladoled ja cu ga pojesti jednom u 7 dana. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mokosh
    03. Kolovoz 2021. 21:47

Ja sam danas zamalo ostala bez svijesti. Ne znam sto je to bilo. Ugl cijeli dan sam nesto radila, spremala. I sjela ja lijepo na kutni, taman razmijenjujem poruke sa svojom mamom kad odjednom kao da su mi glava i ruke utrnule, kao da sam vibrirala, neka vrucina u glavi. Osjecala sam se toliko fluidno, kao da mi se glava cudno mrdala. Slika ispred mene se nekako zamutila. Reko, gotova sam, nema me vise. Trajalo je par sekundi. Cim je pocelo popustat zvala muza da brzo dode dolje. Sreca, nije se vise ponovilo. Izmjerila tlak nakon toga 143/88. Nije tako ni strasno s obzirom da mi je u zadnje vrijeme stalno oko 130/80. Ugl, uzasno iskustvo. Definitivno trebam usporit, i sve pustit. 

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    03. Kolovoz 2021. 21:51

Ivona1505

Mokosh

Ivona1505

Mokosh

maria2021

Ja sam si nasla super natikace u Plodinama za 60 kuna bila, stvarno mi pasu, a jos sam ih kupila dok su mi bas oticala stopala, tako da su mi onda bile taman 😁😂

A trebam takva izac van medu ljude. I ovako imam osjecaj da mi svi bulje u moja jadna stopala. 🤦‍♀️ Jedva cekam da splasnu na klasicnu razinu otecenosti. Ja bas jako imam problema s pronalazenjem obuce. Em imam specifican ukus, em inace noge oticu. Ovo sada nije humano. 😖

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Ivona1505
    03. Kolovoz 2021. 21:56

Mokosh

Ivona1505

Mokosh

Ivona1505

Mokosh

maria2021

A trebam takva izac van medu ljude. I ovako imam osjecaj da mi svi bulje u moja jadna stopala. 🤦‍♀️ Jedva cekam da splasnu na klasicnu razinu otecenosti. Ja bas jako imam problema s pronalazenjem obuce. Em imam specifican ukus, em inace noge oticu. Ovo sada nije humano. 😖

Hahah vjeruj mi i bulje, meni vise ne oticu bas stopala, ali oticu zglobovi, i buljili su ljudi onda u stopala, bulje i sada, ali mene bas briga, ja lagano s noge na nogu i ignoriram. 😂
    Aa dobro ja inace isto bas pazim kakvu obucu kupujem i imam odredene stvari koje mi se svidaju, ali sad to ostavljam po strani, bitnije mi je da mi bude udobna obuca. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Love2021
    03. Kolovoz 2021. 21:59

Eto i mene, bila na go i kad se vratila imala preko 100 strana zaostatka za čitanje, uspijela vas pohvatati. Vidim da ste Dannna i Haru imale stresove, držite se, već ste u dobrim tjednima i još malo pa će proći. 😘
    Vidim da se dosta piše o šećeru. Imam na tašte ok, drugi 10.8, treći je 10.2. Dobila dijetu i svaka 4 tjedna nosim guk profil, ne spominju ponavljanje ogtta. Doma se mjerim na aparatiću 2h nakon obroka tek toliko da samu sebe kontroliram ako nešto jače pojedem, uglavnom mi nikad nije prešlo 6.7 nakon 2h. U početku sam strogo držala dijetu a sada samo pazim da ne jedem slatko, sokove, kruh možda 1 šnita, voće ne iza 16h i puno vode. Ne važem više hranu. Netko je rekao da ima problema s vađenjem krvi na aparatiću... Meni je najbolji aparatić Contour jer se lako izvadi kap krvi. https://www.diabetes.ascensia.com.hr/products/contour-next/
    Sutra je City centar žuta srijeda pa idem kupit konačno kolica, birala ih 5mjeseci, bolesna sam vaga. 😂 I planiram kupit sve za torbu za rodilište da i to riješim... 

Mokosh
    03. Kolovoz 2021. 22:08

Ivona1505

Mokosh

Ivona1505

Mokosh

Ivona1505

Mokosh

maria2021

Hahah vjeruj mi i bulje, meni vise ne oticu bas stopala, ali oticu zglobovi, i buljili su ljudi onda u stopala, bulje i sada, ali mene bas briga, ja lagano s noge na nogu i ignoriram. 😂
    Aa dobro ja inace isto bas pazim kakvu obucu kupujem i imam odredene stvari koje mi se svidaju, ali sad to ostavljam po strani, bitnije mi je da mi bude udobna obuca. 😁

Kad nemamo izbora, sta cemo. 😆 Meni srecom pa japanke nisu neudobne i ove koje furam sam nasla u Decahtlonu za nekih 20kn. 😁 Ono japanke bas za plazu ili po kuci, a ja ih furam svuda, gdje god idem. Da lijepo izgleda na ove moje hrenovke, definitivno ne. Meni oticu skoro pa do koljena i onda to sve izgleda tako spojeno, majko mila. 😅 Ma izdrzat cemo nekako. Ja se tjesim jos samo mjesec dana. 😁 

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    03. Kolovoz 2021. 22:10

Ispravak u Decathlonu 😅 ne znam vise ni pisat

➕ 01.01.2021. 💙🤰

plavabosanka
    03. Kolovoz 2021. 22:12

Haru

Lorre

Haru gdje si kupila trudnicke spavaćice? Baš mi se sviđa 🥰

Na tržnici za 65 kn i baš su odlične. Kupila sam jednu i u Deviću, ali se nakon pranja toliko skratila da je to strašno. Mogu ju nositi skoro kao majicu, a L veličina i u odnosu na ove s tržnice Dević pamuk je extra tanak i jadnjikav. 😬
    -
    plava.bosanka da, desno je i većinom mi se nagura na desnu stranu pa tako izbije kvrga. 🙊 Prolaze dani polako, evo već 5. noć. Jedva čekam da se sutra probudim i pomislim kako sam dogurala do 34. tjedna. 🙂

Pitam jer baš kužim kvrgu jer i meni izbije tako 🙈🙈 imam osjećaj da se cijeli nagura i skupi ko jež 😂😂

Jooj drži se, mogu mislit koliko je mučno ❤️ jel kažu išta kad bi kući mogli? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.