Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Kolovoz 2021. 08:11

Jana25

Sanjarka88 🤍

Jana25

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro ženice ☀️
    Ja budna od prije 6h, jednostavno se probudim naspavana 🤷 iako ne zaspem skoro ni jednu večer prije ponoć.
    Ali zato često popodne zatvorim oči malo, makar na 5minuta. Kakve ste vi po pitanju dnevnog spavanca? Traži li vas?
    Sinoć muž išao po malu i moju sestru na trajakt. Došli su u 23h doma i donili mi krafne ( i to iz Mate, znat će Splićanke o čemu pričam 🤣). I tako sam ja u 23h ždrala tu krafnu i mislim se koliko je ovo pametno raditi večer prije vaganja kod dr. 🤣🤣🤣🍩🍩🍩
    Kakve ste s prirastom kg? Koliko ste dobili do sada?
    Meni se čini da ću u ovoj trudnoći najvise dobiti. U prvoj sam bila na nekih +10, drugoj +7 a sad sam već na +5-6 vidit cemo danas točno. Brinu li vas kg? Nitko se ne žali 🤣

Neka krafni, samo uzivaj 😋😋
    Sto se spavanja tice, osjecam se ko na pocetku t. Tako oko 14 vec spavam ponovno, i to nekih sat, sat i pol. I to mi je dosta. 😁
    Sto se kg tice 😏 krenila s 59, sad sam na 73. Plus je to od 14 kg. Brine me, jucer sam plakala 😅 ali sam si i sama kriva. Ne krecem se u zadnje vrijeme nikako. To mi stvara takvu bol kad se mališa glavom dolje nabija da je to prestrašno.
    A skinut cu ih, sto cu 😅🤣

Ja mislim da mene najviše izmore vrućine ove a to spavanje po cca 6h samo noću 🤷
    Ajde lakse mi je kad jos netko mozga o kg 🤣
    +14 zvuci puno ali gle. Ti si blizu kraja. Dobijes jos onako 1kg i ostanes u granicama normale
    A za skidanje. Uopće ne znam sta bi rekla. S malom sam dobila 10 pa sam 3 viška vukla godinama 😒
    A s malim sam dobila jedva 7 i izasla iz rodilista sa početnom kilazom odmah al sam zato do njegove prve godine otisla u minus nekih 8kg sto je bilo uzasno
    Nikad dobro 🤣
    Ja sam niska i stvarno si ne želim natovariti kg.
    S druge strane jedem normalno, mogu se jedino izgladnjivat sto naravno neću i ne želim.
    Kretanje mi je isto slabo u zadnje vrijeme. Jer mi se trbuh odmah stvrdne i boli i ne mogu hodat.

Gledala sam sad koliko sam ja bila u 28 tjednu, bila sam na +8kg
    Mislim da kad se ispušem od ove vodurine koja se zadrzava da ce biti bolje 😅 a i moja bucmasta beba ne olaksava posao, to definitivno 🤣
    Jos malo 😊🤞🤗

Onda si dobila 7kg u 6 tjedana? 
    Uuuu tko zna sta me jos čeka do kraja 🙈
    Jel ta dr. Vikao zbog takvog prirasta?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2021. 08:12

Sanjarka88 🤍

Jana25

Sanjarka88 🤍

Jana25

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro ženice ☀️
    Ja budna od prije 6h, jednostavno se probudim naspavana 🤷 iako ne zaspem skoro ni jednu večer prije ponoć.
    Ali zato često popodne zatvorim oči malo, makar na 5minuta. Kakve ste vi po pitanju dnevnog spavanca? Traži li vas?
    Sinoć muž išao po malu i moju sestru na trajakt. Došli su u 23h doma i donili mi krafne ( i to iz Mate, znat će Splićanke o čemu pričam 🤣). I tako sam ja u 23h ždrala tu krafnu i mislim se koliko je ovo pametno raditi večer prije vaganja kod dr. 🤣🤣🤣🍩🍩🍩
    Meni se čini da ću u ovoj trudnoći najvise dobiti. U prvoj sam bila na nekih +10, drugoj +7 a sad sam već na +5-6 vidit cemo danas točno. Brinu li vas kg? Nitko se ne žali 🤣

Sto se spavanja tice, osjecam se ko na pocetku t. Tako oko 14 vec spavam ponovno, i to nekih sat, sat i pol. I to mi je dosta. 😁
    Sto se kg tice 😏 krenila s 59, sad sam na 73. Plus je to od 14 kg. Brine me, jucer sam plakala 😅 ali sam si i sama kriva. Ne krecem se u zadnje vrijeme nikako. To mi stvara takvu bol kad se mališa glavom dolje nabija da je to prestrašno.

Ja mislim da mene najviše izmore vrućine ove a to spavanje po cca 6h samo noću 🤷
    +14 zvuci puno ali gle. Ti si blizu kraja. Dobijes jos onako 1kg i ostanes u granicama normale
    A za skidanje. Uopće ne znam sta bi rekla. S malom sam dobila 10 pa sam 3 viška vukla godinama 😒
    A s malim sam dobila jedva 7 i izasla iz rodilista sa početnom kilazom odmah al sam zato do njegove prve godine otisla u minus nekih 8kg sto je bilo uzasno
    Nikad dobro 🤣
    S druge strane jedem normalno, mogu se jedino izgladnjivat sto naravno neću i ne želim.
    Kretanje mi je isto slabo u zadnje vrijeme. Jer mi se trbuh odmah stvrdne i boli i ne mogu hodat.

Mislim da kad se ispušem od ove vodurine koja se zadrzava da ce biti bolje 😅 a i moja bucmasta beba ne olaksava posao, to definitivno 🤣
    Jos malo 😊🤞🤗

6kg 

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2021. 08:13

Traveller

Sanjarka, ako su krafne iz Mate,nema se tu šta više reć. Samo uživaj. 😍🤭🤭
    Šta se tiče kg, +12 od početka, s tim da zadnja 2 mj samo 1 kg.. Stisla mala želudac i ne da materi da se deblja. 😂 Od zadnjeg pregleda 21.7.nista nisam dobila. Ne opterećujem se, skinit ću ih, bitno da je beba dobro. Dok još stanem u svoje gaćice broj 38, dobro je. 😂😂🐳

Haru i Dannna, držite se cure, meni je doma za popizdit više jer od vrućine ne mogu nigdje, mogu mislit kako je tek vama. Ali proći će i to, još malo i eto naših mrvica.

Moja isto voli desno gore izbacivali, naguravati, nekad čak osjetim kako bubne u rebro tj i čuje se. Njoj je tu guza. Prvo se odgurne dolje nogama pa onda izbaci dupe gore. Sad već radi valove po cijelom trbuhu tako da je ima posvuda.

Sretno cure na pregledima danas, hrpa vas je! 😍
    A što se Meksita tiče, nije baš da sam luda za njim, jedem tamo možda 3, 4 puta godišnje. Jedino njihov sladoled jako volim. U trudnoći sam mislim jela jednom, dvaput maksimalno..

Zaboravila sam da ces i ti znati za Matu 😁🙊🙊
    Taj 1kg u 7 tjedna je top top. Bravo Nika , samo tako drzi stegu 🤣🤣🤣
    12kg je moja neka psiho granica pa se nadam ostat u tim okvirima 

Jana25
    04. Kolovoz 2021. 08:17

Sanjarka88 🤍

Jana25

Sanjarka88 🤍

Jana25

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro ženice ☀️

Nikad dobro 🤣

Jos malo 😊🤞🤗

Ma nitko nista 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Zara7
    04. Kolovoz 2021. 08:26

Jutro cure 🌞
    Sretno svima na pregledima 🍀🍀
    Mi smo bili jučer privatno na pregledu najviše zbog kandide i mog pada pa da provjerim da je sve ok, a moja soc gin je na godišnjem i pregled je tek 16.8.
    Malo sam pod dojmom jer mi je situacija takva da mali ima skoro 2300 g (10.7. je imao 1360 g) i sad je po mjerama 2 tjedna veći i kaže dr da ima malo više plodne vode. Naglasila je da to za plodnu vodu nije ništa patološki nego diskretno povećanje, ali isto me zabrinulo (google 😌). Ovo mi je privatna gin, soc mi je isto dosta temeljita i uvijek je beba bila naprednija nekih tjedan dana i prikladna količina plodne vode pa me ovo malo zateklo. Jana isto mi je stalno provjeravala šećer i ogtt nalaze jer kao sve vodi tome. Žao mi je što se nisam sjetila pitati utječe li na bebine mjere to što smo i muž i ja iznadprosječne visine (ja 177cm, on preko 2m). 
    Dobre vijesti su da se gospodin okrenuo 🥳🥳 inače je ljutko, cijelo vrijeme je nešto negodovao i mrštio se 😂
    Evo slikica 🥰 https://ibb.co/s1GNpK1 🥰

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    04. Kolovoz 2021. 08:34

E da, zatvorena sam skroz, a beba je dosta visoko. 
    Sanjarka rijetka prednost gipsa je da se nisam mogla popeti na vagu pa sam u blaženom neznanju 😂 i isto su me iznenadile ove brojke jer i ja imam osjećaj kao što je neka cura spomenula kao da mi drob stagnira zadnjih tjedana i ne čini mi se toliko velik uopće, a onda beba odgovara 33. tjednu 🙈
    Daniella nas dvije se pratimo po datumu, a imamo +- 2 tjedna, valjda smo primjer tih nekih normalnih odstupanja. 
    Ja isto pohvaljujem Andy Brandy, meni je kuma naručila ovaj set ogradice, jastuka za nošenje i gnijezda: https://ibb.co/PCGhmHX ☁️🌟

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ivona1505
    04. Kolovoz 2021. 08:35

Ja sam sada na +11 kg, a vidjet cemo na kontroli koliko sam dobila u ovih mjesec dana. Nadam se opet samo kilu da sam dobila, a i pocela sam se kretati vise nego inace, ali muci me sto sam vec bila bucka kad sam ostala trudna, bit ce to tesko sve skinuti sa malom bebom uz sebe, ali evo od bratica zena mi je primjer, dvoje klinaca od 4 godine i skoro 7 mjeseci i zena se stesala samo sto je malo prehranu izmjenila, kaze jos nije ni pocela vjezbati. Bas sam joj rekla da je njoj vec dovoljna vjezba trcanje za djecom. 😁😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Haru
    04. Kolovoz 2021. 08:40

Dobro jutro! Ajme koliko pregleda danas! 😱 Sretno svima i javljajte novosti. 🙂

Što se tiče kg, kod mene je +12. Previše mi to zvuči, ali opet nisam nešto jako opterećena. Jedino kad vidim koliko sam puno celulita dobila na bedrima, ufff! Mislim da se ne mogu tješiti na vodu jer nisam uopće otečena. 😬 I što se tiče tlaka ja sam od ovih s nižim, mjere mi svako jutro bude tipa 108/73 . 
    -
    Spavam po cijeli dan na rate, ako ne čitam ili ne čačkam po mobitelu. Navečer kad trebam zaspati, eeeee onda nikako. Baš što je Sanjarka napisala neki dan, čim mi se zalijepe pregibi na tijelu (koljena, laktovi,vrat) uhvati me vrućina i ne znam kako bih se okrenula uopće. 

Kod mene se nazire moguće svjetlo na kraju tunela... Ako bude sve ok do utorka mogli bi me pustiti kući. 🙏🏻🤞🏻

'21. 💙
    '24. 💛

Ivona1505
    04. Kolovoz 2021. 08:53

Haru

Dobro jutro! Ajme koliko pregleda danas! 😱 Sretno svima i javljajte novosti. 🙂
    -
    Što se tiče kg, kod mene je +12. Previše mi to zvuči, ali opet nisam nešto jako opterećena. Jedino kad vidim koliko sam puno celulita dobila na bedrima, ufff! Mislim da se ne mogu tješiti na vodu jer nisam uopće otečena. 😬 I što se tiče tlaka ja sam od ovih s nižim, mjere mi svako jutro bude tipa 108/73 .
    -
    Spavampo cijeli dan na rate, ako ne čitam ili ne čačkam po mobitelu. Navečer kad trebam zaspati, eeeee onda nikako. Baš što je Sanjarka napisala neki dan, čim mi se zalijepe pregibi na tijelu (koljena, laktovi,vrat) uhvati me vrućina i ne znam kako bih se okrenula uopće.
    -
    Kod mene se nazire moguće svjetlo na kraju tunela… Ako bude sve ok do utorka mogli bi me pustiti kući. 🙏🏻🤞🏻

Pa kad cujem da mi je svekrva dobila 24 kg sa drugim sinom uopce mi ne zvuci puno od 10 do 15 kg dobiti. 😂

Ja se preznojim po noci bar 3 puta, samo okrecem i mijenjam jastuke onda haha.

Ajde hvala Bogu pa ides uskoro svojoj obitelji, drzim ti fige da te puste i prije utorka. 😁😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• buhtlica34
    04. Kolovoz 2021. 09:19

Jutro curke, sretno na pregledima danas 🍀
    Ostala sam vam dužna slikicu, meni je doktorica snimala uzv na cd, pa sam napravila screenshot: https://ibb.co/2g5RvwQ
    Danas konačno na kupanac, jedva cekam, jučer je bilo ružno vrijeme pa smo išli u Međugorje umjesto toga.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.