🍀Termin idućeg pregleda 🍀
KOLOVOZ:
Bilja1212 04.08.
Sanjarka88 04.08.
Bubica_0706 04.08.
Taya 04.08.
Lyra 04.08.
Sanjalica5 04.08.
Rita37 04.08.
Mišić 04.08.
Sunce7 05.08.
Orhideja13 06.08.
Sanja0508 06.08.
Freya_444 06.08.
Tracy 10.08.
Lovely 10.08.
Keto35 11.08.
Ivkica 11.08.
LadyD 12.08.
Ivona1505 12.08.
Endzrue 12.08.
Zara7 16.08.
Nyssa_ 16.08.
Lješnjak 16.08.
Lollypop 16.08.
Lorre 17.08.
Preggo_Life 17.08.
Traveller 17.08.
Mia38 17.08.
Anuška 18.08.
Mateja31 19.08.
Ana25 19.08.
Ponosnamama 19.08.
Freya_444 19.08.
MadameI 19.08.
Leah 20.08.
Jana25 20.08.
Missy88 20.08.
Ivkica 20.08.
Little baby 20.08.
Buba Bublica 20.08.
aAnchy 23.08.
CarpeDiem 25.08.
Lisa27 25.08.
Mateja2602 26.08.
Ani92 27.08.
Monalisa 27.08.
LilM 30.08.
Poklončić13 30.08.
Petoma93 30.08.
Jackie27 31.08.
RUJAN:
Buhtlica34 06.09.
Meaa. 07.09.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mokosh
Oh 😰😟 dobro da onda znas na cemu si.
Nista, moras usporit zeno malo sad 🤣 ipak je 9 mj trudnoce tu.
I neoteknutima je tesko, a di jos nama s extra vode
Drzi se, saljem zagrljaje 🤗🤗🤗
.
Ivkica imam ih vec 3,4 dana. Menstralne grceve naprijed dolje, bol u krizima, tu i tamo proljev. Bas kao da cu svaki cas dobit M. Nis se ne dogada. Pojave se 2,3 puta dnevno. Navecer obavezno drže. BH kontrakcije su to 🙂
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro jutro ženice ☀️
Ja budna od prije 6h, jednostavno se probudim naspavana 🤷 iako ne zaspem skoro ni jednu večer prije ponoć.
Ali zato često popodne zatvorim oči malo, makar na 5minuta. Kakve ste vi po pitanju dnevnog spavanca? Traži li vas?
Sinoć muž išao po malu i moju sestru na trajakt. Došli su u 23h doma i donili mi krafne ( i to iz Mate, znat će Splićanke o čemu pričam 🤣). I tako sam ja u 23h ždrala tu krafnu i mislim se koliko je ovo pametno raditi večer prije vaganja kod dr. 🤣🤣🤣🍩🍩🍩
Kakve ste s prirastom kg? Koliko ste dobili do sada?
Meni se čini da ću u ovoj trudnoći najvise dobiti. U prvoj sam bila na nekih +10, drugoj +7 a sad sam već na +5-6 vidit cemo danas točno. Brinu li vas kg? Nitko se ne žali 🤣
Dobro jutro ženice ☀️
Ja budna od prije 6h, jednostavno se probudim naspavana 🤷 iako ne zaspem skoro ni jednu večer prije ponoć.
Ali zato često popodne zatvorim oči malo, makar na 5minuta. Kakve ste vi po pitanju dnevnog spavanca? Traži li vas?
Sinoć muž išao po malu i moju sestru na trajakt. Došli su u 23h doma i donili mi krafne ( i to iz Mate, znat će Splićanke o čemu pričam 🤣). I tako sam ja u 23h ždrala tu krafnu i mislim se koliko je ovo pametno raditi večer prije vaganja kod dr. 🤣🤣🤣🍩🍩🍩
Meni se čini da ću u ovoj trudnoći najvise dobiti. U prvoj sam bila na nekih +10, drugoj +7 a sad sam već na +5-6 vidit cemo danas točno. Brinu li vas kg? Nitko se ne žali 🤣
Neka krafni, samo uzivaj 😋😋
Sto se spavanja tice, osjecam se ko na pocetku t. Tako oko 14 vec spavam ponovno, i to nekih sat, sat i pol. I to mi je dosta. 😁
Sto se kg tice 😏 krenila s 59, sad sam na 73. Plus je to od 14 kg. Brine me, jucer sam plakala 😅 ali sam si i sama kriva. Ne krecem se u zadnje vrijeme nikako. To mi stvara takvu bol kad se mališa glavom dolje nabija da je to prestrašno.
A skinut cu ih, sto cu 😅🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mateja predivna bušika 🤩 LadyD 🥰🥰 znači zavidim sviđa vama koje se jos vjerovatno možete obrijati 😂
Spremila sam link sa Amazona. Mislim koristit te bočice pa ako zatreba 😊
Haru slazem se, Mohito ima predivne stvari. Fora ti je spavačica 🤩
Sanjalice ti si vec u mom rangu s vel. Buše 🙌💪😁
Daniella ako dr kaze da je sve ok onda sigurno da je 😊 niti uvijek izmjere dobro a u odstupanje od 2tjedna je normalno 😊
Buba Bublica uf! Brzo ozdravi 🤗
Maria2021 pa dobro nam došla, slobodno se priključi tipkanja 😊
Mokosh uh mogu mislit kako si se prepala jučer, ne zvuči ugodno uopće. Ne ponovilo se, i smanji obvezno tempo
Love i koja kolica si izabrala nakon tolikog vaganja? Hehe
Endzrue aaaaaa nisu u malla više 😩 ja sam van St pa mi se bas i ne ulazi u Dubrovačku zbog duda , valjda cu ih pronaći negdje blize.
Minnie25 gdje si nam? Kako je prosao pregled jučer?
Danas nas je puno, sretno nam svima ♥️
Dobro jutro ženice ☀️
Jutro draga moja🥰 ..krafne iz Mate 😍😍😍
Ja se evo spremam curama za marendu ispec kroasane s nutellom pa se sve mislim da i ja pojedem koji 🙈
Jutros sam se vagala, sad sam na +2.3kg s tim da sam dobila +1kg u 10ak dana otkad sam pocela vise jest. Nadam se da cu dobit tu do 7-8kg do kraja 🤞🏼 ..u prvoj trudnoci sam dobila u zadnjem mjesecu +5kg 🙈🙈
Sretno na pregledu 🥰💞
Dobro jutro ženice ☀️
Sto se spavanja tice, osjecam se ko na pocetku t. Tako oko 14 vec spavam ponovno, i to nekih sat, sat i pol. I to mi je dosta. 😁
Sto se kg tice 😏 krenila s 59, sad sam na 73. Plus je to od 14 kg. Brine me, jucer sam plakala 😅 ali sam si i sama kriva. Ne krecem se u zadnje vrijeme nikako. To mi stvara takvu bol kad se mališa glavom dolje nabija da je to prestrašno.
Ja mislim da mene najviše izmore vrućine ove a to spavanje po cca 6h samo noću 🤷
Ajde lakse mi je kad jos netko mozga o kg 🤣
+14 zvuci puno ali gle. Ti si blizu kraja. Dobijes jos onako 1kg i ostanes u granicama normale
A za skidanje. Uopće ne znam sta bi rekla. S malom sam dobila 10 pa sam 3 viška vukla godinama 😒
A s malim sam dobila jedva 7 i izasla iz rodilista sa početnom kilazom odmah al sam zato do njegove prve godine otisla u minus nekih 8kg sto je bilo uzasno
Nikad dobro 🤣
Ja sam niska i stvarno si ne želim natovariti kg.
S druge strane jedem normalno, mogu se jedino izgladnjivat sto naravno neću i ne želim.
Kretanje mi je isto slabo u zadnje vrijeme. Jer mi se trbuh odmah stvrdne i boli i ne mogu hodat.
Pozdrav :)
Možete li mi preporučiti neku obuću za ove zadnje mjesece trudnoće? Termin je 4.11., a moja stopala buhte 🙈😩 Inače imam spuštena stopala tako da je ovo sada šlag na tortu. Trenutno mi je noga porasla za 1 do 2 broja 😬😬 U obzir ne dolaze nikakve šlape koje su uske zbog spuštenog (ravnog) stopala. Kupila sam anatomske natikače, ali bojim se da u njima neću izdržati duge šetnje. Pleaseee, heelp!! 💙💙☺️☺️
Ja jedino nogu mogu ugurat u gumene japanke. Tako da… 🤷♀️
A vidis meni bas smetaju, ali nismo sve mi iste, bolje mi nekako natikace nositi, a najbolje je kad ne idem nigdje iz kuce pa nosim one fluffy kucne papuce 😂😊
I ja bi rado da mogu naci odgovarajuce. Doslovno ne mogu stopalo nagurat. Sve mi usko. Morala bi uzeti neke muske siroke. 😅
Ja sam si nasla super natikace u Plodinama za 60 kuna bila, stvarno mi pasu, a jos sam ih kupila dok su mi bas oticala stopala, tako da su mi onda bile taman 😁😂
Ma sta te briga i ako su muske, bitno da su tebi udobne 😁
A trebam takva izac van medu ljude. I ovako imam osjecaj da mi svi bulje u moja jadna stopala. 🤦♀️ Jedva cekam da splasnu na klasicnu razinu otecenosti. Ja bas jako imam problema s pronalazenjem obuce. Em imam specifican ukus, em inace noge oticu. Ovo sada nije humano. 😖
Hahah vjeruj mi i bulje, meni vise ne oticu bas stopala, ali oticu zglobovi, i buljili su ljudi onda u stopala, bulje i sada, ali mene bas briga, ja lagano s noge na nogu i ignoriram. 😂
Aa dobro ja inace isto bas pazim kakvu obucu kupujem i imam odredene stvari koje mi se svidaju, ali sad to ostavljam po strani, bitnije mi je da mi bude udobna obuca. 😁
Kad nemamo izbora, sta cemo. 😆 Meni srecom pa japanke nisu neudobne i ove koje furam sam nasla u Decahtlonu za nekih 20kn. 😁 Ono japanke bas za plazu ili po kuci, a ja ih furam svuda, gdje god idem. Da lijepo izgleda na ove moje hrenovke, definitivno ne. Meni oticu skoro pa do koljena i onda to sve izgleda tako spojeno, majko mila. 😅 Ma izdrzat cemo nekako. Ja se tjesim jos samo mjesec dana. 😁
I ja imam takve neke za 20-30 kn samo iz Deichmana(ne znam jel se tako pise) i bas mi ne pasu, a dobro vec su se i izlizale i iznosene su malo pa mozda i zato. 😁
Jooj jadna ti, meni sada eto srecom samo zglobovi, ali ima jos 2 mjeseca do kraja, svasta ce tu jos biti hahah. 😂😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Dobro jutro ženice ☀️
Ja mislim da mene najviše izmore vrućine ove a to spavanje po cca 6h samo noću 🤷
Ajde lakse mi je kad jos netko mozga o kg 🤣
+14 zvuci puno ali gle. Ti si blizu kraja. Dobijes jos onako 1kg i ostanes u granicama normale
A za skidanje. Uopće ne znam sta bi rekla. S malom sam dobila 10 pa sam 3 viška vukla godinama 😒
A s malim sam dobila jedva 7 i izasla iz rodilista sa početnom kilazom odmah al sam zato do njegove prve godine otisla u minus nekih 8kg sto je bilo uzasno
Nikad dobro 🤣
Ja sam niska i stvarno si ne želim natovariti kg.
S druge strane jedem normalno, mogu se jedino izgladnjivat sto naravno neću i ne želim.
Kretanje mi je isto slabo u zadnje vrijeme. Jer mi se trbuh odmah stvrdne i boli i ne mogu hodat.
Gledala sam sad koliko sam ja bila u 28 tjednu, bila sam na +8kg
Mislim da kad se ispušem od ove vodurine koja se zadrzava da ce biti bolje 😅 a i moja bucmasta beba ne olaksava posao, to definitivno 🤣
Jos malo 😊🤞🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutrooo curke...
Danas nas bas ima puno sa terminima 🤗 ja imam sad u 10h...idem da jedem i popijem kaficu i laganooo...
Sretnoo svimaaa danas i javim se kad zavrsim ❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji