Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Kolovoz 2021. 10:07

Meni tlak dobar 120/80
    Urin 👍
    1.5kg od prosle konteie

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Kolovoz 2021. 10:08

Sanjarka88 🤍

Meni tlak dobar 120/80
    Urin 👍
    1.5kg od prosle konteie

Kontrole*
    Sad će uzv i pregled
    Jedva čekam vidjeti mališu 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• sunce7
    04. Kolovoz 2021. 10:48

Sanjarka uf, za te krafne znamo i mi koji nismo iz Splita.😂😂 
    Ja bi samo jela slatko i junk 🤦‍♀️ pokusavam drzat balans, rucku je grasak corba.😂 A trenutno sam na +6.5 kg, nisu mi kile problem vec to sto bi non stop nezdravo jela.🙄
    Haru nadam se da je utorak dan za kuci.🙏 najbitnije da sve dobro ide.
    Buhtlica preslatka slicica😍 vidjela sam na slikama da je u Medugorju divno ovih dana. 

Mateja2602
    04. Kolovoz 2021. 10:50

Pozdrav mamasite! 🤗🌼🤰🏼
    Vidim da pišete o kilaži pa da se i ja ubacim. Ja sam dosta niska (157 cm) i do sada sam dobila 10-11 kg. Imala sam prije trudnoće 52 kg, sad sam znači na 62-63. Dosta mi varira, vjerojatno o vodi (koliko sam popila) i o tome šta sam taj dan pojela i koliko sam se kretala. Iskreno brinu me kile jer kažem niska sam, i dobila sam celulita po nogama na izvoz. 🙆🏼‍♀️😤🤪 Prva trudnoća je, a i nisam baš navikla da imam toliko puno kila. Uvijek sam bila u nekom treningu pa je ovo sad šok. Ali zbilja se nadam (a i vjerujem vama iskusnijima) da će se kile topiti poslije poroda. To nam svima od srca želim. 🍀🍀🍀🍀 
    Ženice koje imaju danas preglede - sretno! 😉🤩 Svakako čitam i pratim što se sve događa sa bebolincima. 😃❤️🎉 
    P.s. slike bebice su čudoooo!! Kakve krasne bebice! 😍❤️🤰🏼🐻🤍 
    Haru - držim fige da ideš doma. ❤️ Još malo pa si sa svojima kod kuće. 🤩🤗 
    Mokosh - bitno da ti je sada bolje, samo se čuvaj. Meni zna isto doći slabo na momente i pretpostavljam da je zbog niskog tlaka i vjerojatno mi šećer padne. Možda da uvijek uz sebe imaš grožđani šećer. Za svaki slučaj. 😃 
    Samo još da spomenem da sam naručila tetrice sa stranice FreeOn imaju sad popust. Pa si slobodno škicnite ako koju zanima i ako koja još nije nabavila. 😉
    Stavljam link. 
    https://www.freeon.hr/#
    Ja sam si uzela 2 paketa po 3 tetrice pa vam slikam kad mi paketić stigne. 😉 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

plavabosanka
    04. Kolovoz 2021. 10:53

buhtlica34

Jutro curke, sretno na pregledima danas 🍀
    Ostala sam vam dužna slikicu, meni je doktorica snimala uzv na cd, pa sam napravila screenshot:https://ibb.co/2g5RvwQ
    Danas konačno na kupanac, jedva cekam, jučer je bilo ružno vrijeme pa smo išli u Međugorje umjesto toga..

Ajmeeee slatkocee😍🥰

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    04. Kolovoz 2021. 11:01

Jutroo ženice ja kad vidim ovu kišu i tmurno vrijeme sva sam nikakva i uopće mi se nikud ne ide. Svaki dan u zadnje vrijeme moram šetati dole do trgovine i kad se popodnem natrag u brdo to me toliko umori užas. Danas ne idem jest ćemo šta ima u frižideru i ostatke od jučer baš me briga🙈

Što se tiče kilograma ja sam mislila da ću ih više dobiti sad sam na +11,6 s tim da sam prije trudnoće bila ispod prosjeka pa me ne sekira. Već sam rekla sad sam si napokon zgodna. Samo moram podbradak maknut (on je i od prije tu jer geni) i malo celulit sa nogu.

Haru brzo će utorak, držim fige da te puste onda🍀🤞🏻

Mamicee sretno vam na pregledima🍀🤞🏻🐞

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Biilja
    04. Kolovoz 2021. 11:07

Probala sam izbaciti sol iako je obozavam al vjerovatno je jer ne odmaram noge, doslovno ih nikad ne dignem, nije mi tako ugodno ni udobno pa vjerovatno zato 🤔🙄

Pregled je prosao odlicno, zatvorena sam, plodne vode ima dovoljno, tlak 130/90. Glavica je dolje, noge gore 😀 Ostala na svojih +19kg 🤭 iduci termin pregleda je 24.8. u 34tj  pa uputnica za bolnicu 🙈🙈🙈🙈🥰 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Orhideja13
    04. Kolovoz 2021. 11:10

Jutro mamice.. Sretno na pregledima 🤞🍀
     Sto se kilaze Tice, na proslom pregledu Sam bila +5.. U 4 sedmice Sam ih dobila 🙄.. Vec Sam pisala, Dr se sokirala, jer do tad nisam ni gram bila dobila.. Ne znam kako, secer je hvala Bogu uredu.. U petak cu vidjeti koliko Sam jos dobila, imam kuci dvije vage, Ali razlicito pokazuju PA se I ne vagam 😁.. Inace Sam dosta visoka, 176, Sa 75 zatrudnila, I tih dodatnih 5 se I ne primijeti bas, Malo naravno na stomaku, Ali ni on nije prevelik,.. 🤷‍♀️
    Haru drzimo fige da ides kuci I prije utorka 🤞❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Leah
    04. Kolovoz 2021. 11:17

Ej zenske da se.malo javimo, citam vas svaki dan na plazi, ali nemam nista pametnog za pisati. 
    Jucer smo bili na pregledu privatno kod zenske koja ce nas poroditi, i sve je super mala ima 1100 grama, velika je, ja sam na +9kg pa me stavila na dijetu, predvidja mi da cu na kraju biti na +15kg.  Svaki dan dosta plivamo to mi puno vise pase nego hodanje, pa se nadam da cu i time dovesti kile u red.
    Zara jucer si sjedila u cekaoni pored mene u onoj divnoj crvenoj haljini i zeno ti si prekrasna, znala sam da si to ti😍 drago mi je da ti je sve okej.

Ivona1505
    04. Kolovoz 2021. 11:21

Bilja1212 🕊

Probala sam izbaciti sol iako je obozavam al vjerovatno je jer ne odmaram noge, doslovno ih nikad ne dignem, nije mi tako ugodno ni udobno pa vjerovatno zato 🤔🙄

Pregled je prosao odlicno, zatvorena sam, plodne vode ima dovoljno, tlak 130/90. Glavica je dolje, noge gore 😀 Ostala na svojih +19kg 🤭 iduci termin pregleda je 24.8.u 34tj pa uputnica za bolnicu 🙈🙈🙈🙈🥰

Probaj noge kad legnes makar na jastuk veci staviti, vjerujem da ce ti to pomoci makar malo kod oticanja. 😊

Ajmee pa kad prije uputnica za bolnicu, ima da proleti vrijeme samo tako. 🥰😁😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.