Meni tlak dobar 120/80
Urin 👍
1.5kg od prosle konteie
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni tlak dobar 120/80
Urin 👍
1.5kg od prosle konteie
Kontrole*
Sad će uzv i pregled
Jedva čekam vidjeti mališu 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka uf, za te krafne znamo i mi koji nismo iz Splita.😂😂
Ja bi samo jela slatko i junk 🤦♀️ pokusavam drzat balans, rucku je grasak corba.😂 A trenutno sam na +6.5 kg, nisu mi kile problem vec to sto bi non stop nezdravo jela.🙄
Haru nadam se da je utorak dan za kuci.🙏 najbitnije da sve dobro ide.
Buhtlica preslatka slicica😍 vidjela sam na slikama da je u Medugorju divno ovih dana.
Pozdrav mamasite! 🤗🌼🤰🏼
Vidim da pišete o kilaži pa da se i ja ubacim. Ja sam dosta niska (157 cm) i do sada sam dobila 10-11 kg. Imala sam prije trudnoće 52 kg, sad sam znači na 62-63. Dosta mi varira, vjerojatno o vodi (koliko sam popila) i o tome šta sam taj dan pojela i koliko sam se kretala. Iskreno brinu me kile jer kažem niska sam, i dobila sam celulita po nogama na izvoz. 🙆🏼♀️😤🤪 Prva trudnoća je, a i nisam baš navikla da imam toliko puno kila. Uvijek sam bila u nekom treningu pa je ovo sad šok. Ali zbilja se nadam (a i vjerujem vama iskusnijima) da će se kile topiti poslije poroda. To nam svima od srca želim. 🍀🍀🍀🍀
Ženice koje imaju danas preglede - sretno! 😉🤩 Svakako čitam i pratim što se sve događa sa bebolincima. 😃❤️🎉
P.s. slike bebice su čudoooo!! Kakve krasne bebice! 😍❤️🤰🏼🐻🤍
Haru - držim fige da ideš doma. ❤️ Još malo pa si sa svojima kod kuće. 🤩🤗
Mokosh - bitno da ti je sada bolje, samo se čuvaj. Meni zna isto doći slabo na momente i pretpostavljam da je zbog niskog tlaka i vjerojatno mi šećer padne. Možda da uvijek uz sebe imaš grožđani šećer. Za svaki slučaj. 😃
Samo još da spomenem da sam naručila tetrice sa stranice FreeOn imaju sad popust. Pa si slobodno škicnite ako koju zanima i ako koja još nije nabavila. 😉
Stavljam link.
https://www.freeon.hr/#
Ja sam si uzela 2 paketa po 3 tetrice pa vam slikam kad mi paketić stigne. 😉
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jutro curke, sretno na pregledima danas 🍀
Ostala sam vam dužna slikicu, meni je doktorica snimala uzv na cd, pa sam napravila screenshot:https://ibb.co/2g5RvwQ
Danas konačno na kupanac, jedva cekam, jučer je bilo ružno vrijeme pa smo išli u Međugorje umjesto toga..
Ajmeeee slatkocee😍🥰
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jutroo ženice ja kad vidim ovu kišu i tmurno vrijeme sva sam nikakva i uopće mi se nikud ne ide. Svaki dan u zadnje vrijeme moram šetati dole do trgovine i kad se popodnem natrag u brdo to me toliko umori užas. Danas ne idem jest ćemo šta ima u frižideru i ostatke od jučer baš me briga🙈
Što se tiče kilograma ja sam mislila da ću ih više dobiti sad sam na +11,6 s tim da sam prije trudnoće bila ispod prosjeka pa me ne sekira. Već sam rekla sad sam si napokon zgodna. Samo moram podbradak maknut (on je i od prije tu jer geni) i malo celulit sa nogu.
Haru brzo će utorak, držim fige da te puste onda🍀🤞🏻
Mamicee sretno vam na pregledima🍀🤞🏻🐞
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Probala sam izbaciti sol iako je obozavam al vjerovatno je jer ne odmaram noge, doslovno ih nikad ne dignem, nije mi tako ugodno ni udobno pa vjerovatno zato 🤔🙄
Pregled je prosao odlicno, zatvorena sam, plodne vode ima dovoljno, tlak 130/90. Glavica je dolje, noge gore 😀 Ostala na svojih +19kg 🤭 iduci termin pregleda je 24.8. u 34tj pa uputnica za bolnicu 🙈🙈🙈🙈🥰
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Jutro mamice.. Sretno na pregledima 🤞🍀
Sto se kilaze Tice, na proslom pregledu Sam bila +5.. U 4 sedmice Sam ih dobila 🙄.. Vec Sam pisala, Dr se sokirala, jer do tad nisam ni gram bila dobila.. Ne znam kako, secer je hvala Bogu uredu.. U petak cu vidjeti koliko Sam jos dobila, imam kuci dvije vage, Ali razlicito pokazuju PA se I ne vagam 😁.. Inace Sam dosta visoka, 176, Sa 75 zatrudnila, I tih dodatnih 5 se I ne primijeti bas, Malo naravno na stomaku, Ali ni on nije prevelik,.. 🤷♀️
Haru drzimo fige da ides kuci I prije utorka 🤞❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Ej zenske da se.malo javimo, citam vas svaki dan na plazi, ali nemam nista pametnog za pisati.
Jucer smo bili na pregledu privatno kod zenske koja ce nas poroditi, i sve je super mala ima 1100 grama, velika je, ja sam na +9kg pa me stavila na dijetu, predvidja mi da cu na kraju biti na +15kg. Svaki dan dosta plivamo to mi puno vise pase nego hodanje, pa se nadam da cu i time dovesti kile u red.
Zara jucer si sjedila u cekaoni pored mene u onoj divnoj crvenoj haljini i zeno ti si prekrasna, znala sam da si to ti😍 drago mi je da ti je sve okej.
Probala sam izbaciti sol iako je obozavam al vjerovatno je jer ne odmaram noge, doslovno ih nikad ne dignem, nije mi tako ugodno ni udobno pa vjerovatno zato 🤔🙄
Pregled je prosao odlicno, zatvorena sam, plodne vode ima dovoljno, tlak 130/90. Glavica je dolje, noge gore 😀 Ostala na svojih +19kg 🤭 iduci termin pregleda je 24.8.u 34tj pa uputnica za bolnicu 🙈🙈🙈🙈🥰
Probaj noge kad legnes makar na jastuk veci staviti, vjerujem da ce ti to pomoci makar malo kod oticanja. 😊
Ajmee pa kad prije uputnica za bolnicu, ima da proleti vrijeme samo tako. 🥰😁😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji