Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    01. Kolovoz 2021. 10:05

Uživajte na moru cure koje ste stigle 💙🐳🐋🐟🐠

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

plavabosanka
    01. Kolovoz 2021. 10:17

Jutro ženice. Ja legla u 3 digla se u 9, to mi ritual već postao bez obzira kad legla.
    Lisa bravo za super pregled, super napredujete👍🏻🥰❤️
    Mateja uživaj na moru. I mi smo bili u Selcu i bilo je dosta trudnica i mladih mama, al sve mi se činilo da ja najmanji stomak imam😂 i jedan dan je neki dečkić pito tatu "tata jel ova teta trudna?" 🙈
    Što se tiče mog izvješća jučer objavljen šoping sad napokon imamo sve veće stvari. Kolica, kinderbet, putni krevetić i madrac za njega, one igračkice iznad kinderbeta s muzikom(u koje ne znamo stavit bateriju jaoo🤦🏻‍♀️🤯🤯).
    ❗ Ženice koje ste iz Njemačke smyths toys ima na sve artikle dodatnih 20% što se obračunava na kasi❗ Pa si škicnite 🙈 (mislim da još idući tjedan je ta akcija al nisam sigurna, ne nađem više gdje piše) 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Pokloncic13
    01. Kolovoz 2021. 10:21

Inače IRKI ima Showroom blizu mog mjesta i znam provjereno da ima krasne stvari jer su moje prijateljice kupovale od nje za poklone drugima..malo odudaraju od ovih standardnih bebecih medvjedica,koalica,vise je na jednostavnost,romantičnost i davninu 🥰 meni je to osobno krasno,ali to sam samo ja 🙄🙊
    I ne znam jeste vidjele,ne znam koja je spominjala,ima Aquascale kadica na popustu u svijetu beba i u malim stvarima pa ako koja želi 🤫

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

plavabosanka
    01. Kolovoz 2021. 10:21

Dana glavno da je s bebicom sve u redu, samo hrabro dalje i pazite se i mazite ❤️
    ______
    U Njemačkoj Takko također ima super popuste i još ako uzmeš 5 artikala dodatnih 50%na sve tako da sam malcu sinoć našla kombinezon za 7€ i jaknicu onako tanku za 1,5€. Džabe🙈 kupila sam mu i neke hlačice na tregere i dvoje hlačice koje će furat na godinu tek al bile su 1.5 pa zašto ne

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2021. 10:23

Ivona1505

Drage moje jeste li vidjele na 24 sata clanak za cijepljenje trudnica? Navodno delta soj je puno opasniji za nas, a istrazivanja o stetnosti cjepiva na trudnicama nema,ali preporucuju nam cijepljenje, ja sam rekla da necu, ako u skoro 2 godine nisam bila zarazena ni ja, ni muz ni itko od obitelji nema potrebe da se cijepim. 😁
    S tim da muz radi u firmi od 600 ljudi, a mama i svekrva u firmi od 80 ljudi pa nikome nista.

Ma nista ne gledam i ne čitam.
    Mirne i čiste glave do kraja trudnoce 🙌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    01. Kolovoz 2021. 10:24

plavabosanka

Dana glavno da je s bebicom sve u redu, samo hrabro dalje i pazite se i mazite ❤️
    ______
    U Njemačkoj Takko također ima super popuste i još ako uzmeš 5 artikala dodatnih 50%na sve tako da sam malcu sinoć našla kombinezon za 7€ i jaknicu onako tanku za 1,5€. Džabe🙈 kupila sam mu i neke hlačice na tregere i dvoje hlačice koje će furat na godinu tek al bile su 1.5 pa zašto ne

I ja patim na hlače na tregere, to mi je nešto najslađe 😍

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2021. 10:24

Pokloncic13

Dobro jutro dame kako ste? ☺️
    https://ibb.co/7vBz8L4
    Kako vam se ovo čini? Kad me već Sanjarka počastila da sam gora od nje 🤣😬
    Ali mislim da ipak nisam 🙊

Ovo mi je predivno. I stalno gledam ali da sam tu shopingirala otisla bi cijela plaća a ne pola 🙊

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2021. 10:28

Zara7

Jutro 🌞🌞
    Haha Sanjarka i Poklončić su shopping kraljica i shopping partnerica, samo se moraju podijelit koja je koja 😂 treba organizirat neki Baby edition shopping kraljice 😂
    A ja uvijek krenem nadobudno kupovati online, ali bude toliko izbora da se onda umorim i samo maknem nakon što potrošim uru vrimena na traženje i na kraju ništa ne kupim 😯
    Sanjarka hvala na odgovoruu! Našla sam i ja na H&M stranici hlače jedne onako kao samtaste fine, mislila na to bodić dugih rukava i neki fensi džemperić da bude frajerčić kad izađe pa onda doma u krpicama kako god 😂
    Danna drago mi je da si pod kontrolom i da si našla lijek koji ti odgovara za smanjenje tlaka. Svaki dan s bebicom unutra puno znači, vjerujem da će sve biti dobro i da ćete još dosta izgurati 💙

Kraljica i partnerica 😂😂🎉🎉🎉
    Dogovorit cemo se vec nekako ja i ona 😁

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2021. 10:28

Mateja2602

Jutro ženice drage, evo da vas i ja samo pozdravim i poželim vam ugodan ovaj dan! 🤩🌞🌼☕️😉
    Nemam ništa baš za prijaviti, osim da smo otišli malo na more i odmah se lakše diše. Kod nas na kopnu su ove vrućine i sparine užasne. 😤🤦🏼‍♀️
    Čitam vas sve redovno i curama, Haru i Dannni šaljem pozitivne misli i svu sreću! 😊❤️ Samo opušteno i sve će biti u najboljem redu. Na sigurnom ste sada, vi i vaše bebeice. ❤️❤️ Javljajte nam se. ❤️❤️🤗🍀

Uzivajte 🥰☀️🏄

plavabosanka
    01. Kolovoz 2021. 10:32

Zara7

plavabosanka

______

I ja patim na hlače na tregere, to mi je nešto najslađe 😍

Našli smo i neke trapke dragi bio oduševljen kad kaže ajooj to za curice. Jučer sam ga prvi put vidjela da i on bira robicu i da bude oduševljen inače bude al ne ko jučer 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.