Drage moje ja taman usla u kucu, imali smo neku festu danas tako da sam premorena, al uspila sam se predvecer ubacit u more🥰
Nego recite vi meni, koliki ce ovaj stomak bit za tri mjeseca kad je sad ovoliki 🙈
https://ibb.co/6Ps9Bh2
Ja ne mogu zivit od ovih bolova ispod rebra i u leđima, jedva sam vozila danas 😏
Ne mogu ti opisati koliko sam ja sad ljubomorna. 😂 Znaci zeno ni jedne strije, meni je sav stomak popucao i mazem se sa biobazinom kremom, nesto kao slabo djeluje, a cak mi i nije previse narastao stomak, vise mi otislo u bokove i noge. Stomak mi samo buknio odjednom, iako sam bila bucmastija kad sam ostala trudna, ali nisam bas stomak imala jako debel i popuca mi cijeli sad. 😁
I nije ti toliko veliki stomak, znam zena kojima je bio i veci u 20-om tj vec. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Kiky krevetic izgleda super,ova mrezica mi je odlicna stvar i ja je planiram uzeti.
Pokloncic13 super stvari,preslatko je sve morati cu i ja napokon do h&m-a i c&a jedan đir😀naravno i do pepca
Mi smo krevetic sastavili jos prije 20-etak dana,ja se uvijek izvucem na foru da moramo odmah sastaviti u slucaju da nesto nije dobro da mozemo reklamirati
Evo i naseg krevetica😊
https://ibb.co/Ss2GbZC
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Drage moje ja taman usla u kucu, imali smo neku festu danas tako da sam premorena, al uspila sam se predvecer ubacit u more🥰
Nego recite vi meni, koliki ce ovaj stomak bit za tri mjeseca kad je sad ovoliki 🙈
Ja ne mogu zivit od ovih bolova ispod rebra i u leđima, jedva sam vozila danas 😏
Ne mogu ti opisati koliko sam ja sad ljubomorna. 😂 Znaci zeno ni jedne strije, meni je sav stomak popucao i mazem se sa biobazinom kremom, nesto kao slabo djeluje, a cak mi i nije previse narastao stomak, vise mi otislo u bokove i noge. Stomak mi samo buknio odjednom, iako sam bila bucmastija kad sam ostala trudna, ali nisam bas stomak imala jako debel i popuca mi cijeli sad. 😁
I nije ti toliko veliki stomak, znam zena kojima je bio i veci u 20-om tj vec. 😊
Je, stvarno nisam dobila niti jednu striju u nijednoj trudnoci, al mislim da je to genetika jer nisam nikad namazala nikakvu kremu za strije 🙈 ..imam nesto malo po bokovima, al to su mi od prije jer svake godine variram u kilazi 10ak kg gore-dole, uvik neka muka s tim 🙄 ..sad sam u 6mj trudnoce dobila samo dva kila, a prije toga sam u 4mj dobila 12kg 😏
Ja isto mislim da je to genetika,ja za sada nisam dobila strije ali ima jos 8 tjedana pa sve je moguce...hm mazanje,nekako sam bas lijena sto se tice toga namazem se kad se sjetim,ne bas cesto😁
Evo i nas dvije danas smo 31+2tt
https://ibb.co/0YS9BxQ
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Super izgledas👍a more uvijek pomaze,bar meni,svaki dan idem bar na sat vremena😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Baš slatka bušicaa💖😍🥰🥰☺️
I ja mislim da strije imaju veze s genetikom. Ja sam ih dobila između nogu, doduše taj dio sam uvijek zaboravila namazati i na svakoj sisi po jednu crticu, ostali dijelovi neću ništa reći da ne urelnem, vidit ćemo do kraja. Koristim Bi oil ulje i njihovu kremu, a tu i tamo znam namazati i s nekom nevenovom masti što mi je mama uzela u ljekarnoj.
Daniela jaoo što mi je slatko takvo sivoo😍 jel to i komodica siva? 🥰
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sunce - hahah i tu rečenicu sam čula danas, šta se sekiraš imamo mi vremena kad ti budeš u bolnici za sve😂 a ustvari je to toliko jednostavno sklopiti taj krevetić, čas posla.
Ivona - vi ste isto super prošli s cijenama👏🏻👏🏻 meni nije bilo krećenje problem nego razmještat te sve stvari jaoo😱 držim fige da uspijete uhvatit vremena 😘 i super što su mama i svekrva blizu pa mogu uskočiti.
Nemam lift, na trećem smo katu, a mašina nam je još u podrumu pa je baš zeznuto.
Ivkica - ja znam imat jako tvrd trbuh, al mene boli na desnoj strani. Sve si mislim da je cijela beba na desnoj strani jer me sve tamo boli, na lijevoj ništa 🙈 pitat ću ju baš sutra jel to normalno
Kiky - super je krevetac. Mi nismo uzeli gnijezdo. Naručila onaj kao jastuk za iznošenje iz bolnice kao (kasnije opet može služiti ko dekica) jer je bio nekih 40tak kn na akciji, pa reko ima to za spavanje u te prve dane. Makar mi se gnijezdo čini dobra opcija za preko dana staviti na kauč, al kratko će se koristiti.
Pokloncic - ne mogu vjerovati, ja samo sve za curice nalazim. Baš su slatke stvarčice❤️
Haru - bome, sad možeš mirnija ležati kad znaš da je gotovo sve pripremito. Samo se pazi❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ivona1505 ma da dođe Tarzan soj.. Neću bit prosta eto. Nit se pazimo nit ću se cijepit. Pogotovo ne trudna
Kiky ja sam si sašila za prvu.. I proslijedila dalje a sad sam i za njega sašila novo. Meni je bilo spas. Bila je u njemu dok se nije krenula okretat sa leđa na stomak i obrnuto. Znala sam je uzet s gnijezdom, stavit u krilo, nunat i gnijezdo spustit nazad na kauč. Na tome je bila preko dana u dnevnom i spavala da se ne mislim hoće li past. Sebi sam šila duže i mrvu šire dimenzije od ovih iz dućana (uzmi od šivalica)
Što se strija tiče, na stomaku niti jedne (ni prva ni sad), na nogama jedna mala na boku koja se grana (iz srednje) i na sisama nakon poroda kad je navrlo mlijeko imam s donje strane sisa 3 komada na svakoj. Mažem se arganovim uljem i biobazom za strije jer sam ju dobila davno i oću je potrošit.. A prošlu sam mazala s čime gpd dohvatim 1 dnevno (2x ak baš zateže
Sortiraj odgovore
Najstariji