Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    31. Srpanj 2021. 08:37

MadameI

Mateja31

Trudnice, pomozite.. Ubi me zgaravica, znači gorim da me uguši tjera na povraćanje. Sto je dobro da bi ublažilo žgaravicu(bademe nemam)

Pokusaj iscijediti malo limuna u mineralnu vodu. Meni pomogne. Nekad sam znala pojesti malu žličicu sirove rize(nesazvakano)

Meni citrusi salbo pomažu kod zgaravice, i neke preporuke za recimo mlijeko, bananu... samo soda, i mineralna vode, nje baš dosta popijem sigurno 2 l dnevno izmedju ostalog.

url=https://lilypie.com]

Ivona1505
    31. Srpanj 2021. 08:53

Jutroo drage moje. Evo nas Matej divlja od pola 6 ujutro, spavala do pola 8 po 10 minuta, neda mi mira danas. 😂
    Kako ste vi ovo jutro? Manje me boli dolje, ali opet ubija kad se okrecem u krevetu, jedva cekam vec vise tu kontrolu da ginekologinja pregleda fino sve, a moram ju i za patronaznu ispitati kako i sta. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    31. Srpanj 2021. 11:03

Ja kroz citavu trudnocu nemam zgaravice 🤷 nekada mi vrati hranu ali nista strasno,prodje za sekund...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lady.D
    31. Srpanj 2021. 11:15

Jutro cure, zelim vam ugodan vikend, bez puno poteskoca! Meni konacno poceo GO. U ponedjeljak krecemo na more. 🥳
    Dannna i Haru, nadam se da ste dobro i da je sve ok! 🤗
    Sanjarka, ti si meni zakon sa shopping izletima. Kad cujem sto si svasta kupila odmah mi bude lakse, nemam griznju savjesti s peglanjem kartica. Moto: kada Sanjarka nesto kupi, onda smijem i ja. 🥳
    Gestacijski klub: sinoc 2h nakon vecere 5,3; nataste danas 4,6; 2h nakon dorucka 4,4. Ja zadovoljna. Samo nek se tako nastavi. 🤞
    Bas sam komentirala kako danas malac slabije udara. Ucestalo, ali nisu neki jaki kickovi...valjda je to normalno. Naviknula sam na mlacenje po mjehuru, pa mi ovo sada cudno. 😂

plavabosanka
    31. Srpanj 2021. 12:14

Leonoah

plavabosanka

Ja ne znam jel mene više boli desna lopatica ili ispod desne sise ona kost točno gdje ide žica od grudnjaka(koja nemam pojma jel spada još uvijek pod rebra il?). Ne pomaže ni ležanje ni kretanje, sve sam danas isprobala. Jel još netko ima problema s tim?

Imam isti problem, bol na desnoj strani- rekla bi da je zadnje rebro. Stalna je i nikakav polozaj mi ne odgovara. Pitala ginekologicu, ona rekla da su tu bebi noge i da je zbog toga pritisak i bol.. pomoci nema🙈

Jaoo jadna, drži se😘 Možda mi je i od kičme jer je ona već neko vrijeme u k... zbog posla pa možda sad pritisak ide i na prsa 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Haru
    31. Srpanj 2021. 12:53

Meni je zadnjih tjedan dva znala doći žgaravica, inače nikada problema s tim u životu i to baš što Traveller kaže nakon normalnih/većih porcija. 
    -
    Lady D, baš odlični rezultati za dijabetes. 🙂

Sanjarka ja bih mogla bankrotirati na shoppinge da mi je išta ostalo na računu više 😂😂 Znači već je bankrot. 

Mene su jutros spojili na tokolizu iii tako ću ležati 2 dana, a nakon toga idu tablete. Nisam zapamtila koje. Ctg je jutros bio dobar, bez trudova. 🤞🏻

Nadam se da ste sve dobro! 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

zoeeuzoee
    31. Srpanj 2021. 13:06

Bokic  cure,nadam se da ste sve dobro,saljem pozitivne vibre😊😊
    Zanima me nesto,vec par dana imam zuti suncani iscjedak bez mirisa,nis me ne pece ni svrbi i lagano probadanje u desnom jajniku otlad se pojavio taj iscjedak,se koj susrela s tim??

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

CarpeDiem.
    31. Srpanj 2021. 13:12

Haru

Meni je zadnjih tjedan dva znala doći žgaravica, inače nikada problema s tim u životu i to baš što Traveller kaže nakon normalnih/većih porcija.
    -
    -
    Sanjarka ja bih mogla bankrotirati na shoppinge da mi je išta ostalo na računu više 😂😂 Znači već je bankrot.
    -
    Mene su jutros spojili na tokolizu iii tako ću ležati 2 dana, a nakon toga idu tablete. Nisam zapamtila koje. Ctg je jutros bio dobar, bez trudova. 🤞🏻
    -
    Nadam se da ste sve dobro! 

Super je da si dobro,  i da je ctg uredan bez trudova,  onda mi ostaje nejasno zašto si na tokolizi ako si bez trudova, jesu li onda ustanovili infekciju pa zbog toga?

Haru
    31. Srpanj 2021. 13:18

CarpeDiem.

Haru

-
    -
    -
    -
    Nadam se da ste sve dobro!

Super je da si dobro, i da je ctg uredan bez trudova, onda mi ostaje nejasno zašto si na tokolizi ako si bez trudova, jesu li onda ustanovili infekciju pa zbog toga?

Doktor je rekao s obzirom na tjedne u kojima sam spojit će me. Infekciju imam valjda urinarnu jer sam za to dobila antibiotik.  Nalaze briseve još nisam dobila koliko znam.

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem.
    31. Srpanj 2021. 13:20

Traveller

Haru

-
    -
    -
    -
    Nadam se da ste sve dobro! 🙂

Drži se, u lijepim tjednima si već, izdržati ćeš do sigurnih tjedana, pod nadzorom si i sve će bit ok. 😍

Ne bih ja bila Traveller da ne pitam ima li vas koji ste putovali s bebama od tri mjeseca i kako je to prošlo, ili planirate kad se dijete rodi? Mi planiramo neko putovanje u prosincu u Portugal avionom a onda bi iduće ljeto otišli na Maldive, vodili bi malu. Vidim dosta ljudi putuje i sve okej. Strašno mi fale putovanja i samo se nadam da mi corona neće pomrsiti planove i ovu godinu. 🤨

Mi smo stalno na tockovima u slobodno vrijeme i uvijek smo negdje.
    Naša starija je putovala sa nama nije bila stara ni 3 mjeseca. 
    Inače se ne preporučuju duža putovanja jer je to trauma za dijete, sav put koji ona ne percipira i koncept putovanja. U principu im je to samo gnjavaža,  neudobnost,  itd.
    Medjutim ja nisam isla iz krajnosti u krajnost pa tako nismo smo bili isključivo kući, ali smo prilikom putovanja gledali da joj maksimalno olaksamo i ne remetimo ritam i potreban mir. Takodjer je jako važno da ne bude duze od 2 sata u AS, da joj mjenjas polozaj, polegnes je na čvrstu podlogu na ledja, razgibas joj rukice, nogice itd...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.