Hvala cure na savjetima za putovanja, tako sam uglavnom i čitala preporuke. Toplo se nadam da nećemo imati malu vristacicu. 😂😂🤨 Prvo kraća putovanja a onda kad poraste, svijet je naš. 😍🏝️
Sutra ulazimo u kolovoz i moglo bi se desiti već da u istom mjesecu dočekamo prve bebice na našoj temi. Kako je vrijeme proletjelo, nevjerojatno mi je to još sve. 😍
Mi smo na more mislili sa malcem, ali ce biti vec blize godini dana, sve ovisi kad bude muz na godinjem iduce godine, ali definitivno malo do Ploča vidjet obitelj. 😁🥰
Mi idemoo vec u Decembru ako Bog da na godisnji i planiramo biti mjesec dana…tada ce mali imati 2,5 mjeseca ako se rodi na termin hehe…i treba nam oko 20sati voznje…ali nismo ni prvi ni posljednji koji idu sa tako malom bebom hihi jedva cekamoo 🤗🤗
Ako moze Maja Suput sa malim u Tursku mozemo i mi sa nasim malcima na more. 😂
Ja jedva cekam, kud nisam dugo vidjela rodbinu sa mora, kud nisam nikad sa muzem bila na moru. Znam grijehota je to, na zimu 6 godina kak smo skupa a nikad na moru nismo bili. Aa i odmah ce rodbina upoznati malenog Mateja. 😊😂
Daaaaa…zato i kazem da mi idemo sa maliim ako Bog da…pa polakooo…vise putaaa pauze pravit i bit ce sve super 🤗❤
I da se smiri korona pa da mozemo normalno preko Bosne. Bit ce, samo neka oni nama dodu prvo, lako cemo putovanja isplanirati. 😁💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Hvala cure na savjetima za putovanja, tako sam uglavnom i čitala preporuke. Toplo se nadam da nećemo imati malu vristacicu. 😂😂🤨 Prvo kraća putovanja a onda kad poraste, svijet je naš. 😍🏝️
Sutra ulazimo u kolovoz i moglo bi se desiti već da u istom mjesecu dočekamo prve bebice na našoj temi. Kako je vrijeme proletjelo, nevjerojatno mi je to još sve. 😍
Mi smo na more mislili sa malcem, ali ce biti vec blize godini dana, sve ovisi kad bude muz na godinjem iduce godine, ali definitivno malo do Ploča vidjet obitelj. 😁🥰
Mi idemoo vec u Decembru ako Bog da na godisnji i planiramo biti mjesec dana…tada ce mali imati 2,5 mjeseca ako se rodi na termin hehe…i treba nam oko 20sati voznje…ali nismo ni prvi ni posljednji koji idu sa tako malom bebom hihi jedva cekamoo 🤗🤗
Ako moze Maja Suput sa malim u Tursku mozemo i mi sa nasim malcima na more. 😂
Ja jedva cekam, kud nisam dugo vidjela rodbinu sa mora, kud nisam nikad sa muzem bila na moru. Znam grijehota je to, na zimu 6 godina kak smo skupa a nikad na moru nismo bili. Aa i odmah ce rodbina upoznati malenog Mateja. 😊😂
Daaaaa…zato i kazem da mi idemo sa maliim ako Bog da…pa polakooo…vise putaaa pauze pravit i bit ce sve super 🤗❤
I da se smiri korona pa da mozemo normalno preko Bosne. Bit ce, samo neka oni nama dodu prvo, lako cemo putovanja isplanirati. 😁💞
Daaaaa...samo da korona se smiri da mozemo da idemoo hihi...ali neka se oni nama rode zdravi,zivi i ispravni kasniue cemo sve lagano 🤗😌💙🙏❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Vecer curkeee, bas mi je žao što se nisam javljala, stalno sam bila u nekoj akciji. Pregled super prosao u srijedu, sve je ok, curka ima oko 1500 g i 40 cm, sljedeci pregled 25.08. 🙂🙂
OGTT odlican 🙂
Nadam se da uživate u vikenduuuu 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutrooo spavalicee...svee spavateee finoo samo ja i moj bebac budni od pola 6 🤦🤦 tata nam spava kao zaklan 🤷 a mii nista 🤦
Ja nemam nista za prijaviti osim da jedva cekam da svog bebca uzmem u rukee i da se mogu normlano okrenuti u krevetu...ovako me sve bolii pri okretanju...aa aplikacija pokazuje jos 59dana do termina 🤗🤗😌😌
Uzivajteee u nedjeljii ja danas planiram da ocistim podrum sa muzem 🤷😭 i jos nekiih stvari imam za odraditi dok jos mogu da hodaam 😂
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutrooo spavalicee…svee spavateee finoo samo ja i moj bebac budni od pola 6 🤦🤦 tata nam spava kao zaklan 🤷 a mii nista 🤦
Ja nemam nista za prijaviti osim da jedva cekam da svog bebca uzmem u rukee i da se mogu normlano okrenuti u krevetu…ovako me sve bolii pri okretanju…aa aplikacija pokazuje jos 59dana do termina 🤗🤗😌😌
Uzivajteee u nedjeljii ja danas planiram da ocistim podrum sa muzem 🤷😭 i jos nekiih stvari imam za odraditi dok jos mogu da hodaam 😂
Jutrooo, I mi smo budni 😏
Ne svojom voljom 😂, grcevi rade svoje 🤷♀️..
Jao kako Sam jauknula 😂😂😂, a ovaj moj ko klada, ni da se pomjeri 😂😂...
Ja nisam prijavila, sutra imamo detaljan pregled srca ( kad Sam imala anomaly pitala me zelim li I to, PA Sam pristala), nadam se da sve Bude OK 🤞🍀🍀🍀
Uzivajte u nedjelji ❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jutro drage moje, evo ja sam budna od 6h,popila kavu. Muž i klinceze spavaju, jučer smo stigli na more u Selce (Crikvenice) bas sam tužna, toliko me put iscrpio, na plaži sam bila jedina trudnica, bas mi fali netko da razumije moje hormone. Mali u stomaku divlja, sva sam nikakva
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro okruglice 😊
Kako provodite ovaj vrući vikend? 🌞 Jedva čekam tu primjenu koju zovu.
Ivona dogovoreni carski se obično radi sa 38tt 😊
Petoma super za dobar pregled 💙 izdajalicu sam prosli put imala aventovu sad sam uzela tommetippe. Nemam dovoljno iskustva s izdajanjem da bi mogla o i jednoj išta reći. Grijače bočica nisam nikad uzimala a i ne mislim
Poklončić po fejsu sam narucivala, od svuda pomalo 😁
Vitez textiles for kids, AndyBrandy, Kim decor...
Zara u Splitu rodiliste imaju robicu za bebe, mislim da to vrijedi za sva rodilista 😊 Ja jos nisam kupila za izlazak. Stoji mi doduse jedna kombinacija u h&m košarici al jos sam neodlučna 😅
Buba Bublica bome komad dečka 💙 koliko si ti sad trudna? Nemas trakicu dole pa ne mogu pratiti 😁 oko 30tt?
A za dr i tlak 😒 reci joj da ti onda stavi holter 🤷
Koja kolica i krevetić ste uzeli?
Traveller zao mi sto te želudac muči, al dobro da kg ne rastu 😁🎉
LadyD i mene zna sijevat kroz rodnicu i to bas zadnjih dana intenzivnije. Mislim da mi se malac negdje nabija glavom. Ne vjerujem da je ista drugo u pitanju 😊
Lisa drago mi je da ste vas dvi dobro. Piši nam češće 🥰
Mateja hormoni hormoni.... Pokusaj ih nadvladati. Uzivaj u kupanju i moru s curama 🌞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I dobro nam dosao Kolovoz 🎉🌞🌈 Mjesec u kojem ćemo pa vrlo moguće dočekati i prve bebice na temi 😍
A ako i ne, na korak smo do Rujna ♥️💙
Bas me pere adrenalin 😁
I da, shoping kraljica 😂😂 a niste daleko od istine 🙊😅
Al mislim da je Poklončić gora od mene 😁
Jutro okruglice, nadam se da ste žive, zdrave i da ste i vi i bebice dobro. Zahvalite bogu na tome svaki dan.
Mi smo ok, valjda za sada. Imamo skokove i padove pritiska ali drže ga pod kontrolom tj kad imamo nagli skok daju nam pola tablete Nifelata i dobro reagujemo na to, snizi se pritisak. Čekamo dalje sta će biti i pokušavamo izdržati što duže. 🙏😊
Drzi se, bit ce sve dobro ♥️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji