Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    31. Srpanj 2021. 13:50

I ja da javim svoje vrijednosti danasnjeg secera : nataste 4,4...sat vremena poslije dorucka 5,8 i sat vremena poslije rucka 5,4...vidjet cemo jos veceru hahaha...

Za sada je okee.

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lady.D
    31. Srpanj 2021. 14:13

Sanjalica5, super secer! 👏
    Nego, cure jel normalna ovo pojava ili da se zabrinem? Jucer sam osjetila sijevajucu bol u rodnici nakratku, ali dosta jaku dok sam setala. I onda se sve smirilo. Danas kroz dan s vremena na vrijeme osjetim laganu bol koja prođe za sekund-dva. Idemo na more u ponedjeljak i sad malo dramim. Mantram si da se maternice siri ili da se malac samo naslonio na neki zivac. Danas mi je ravno 24+0.

• MARELA
    31. Srpanj 2021. 14:41

Lady.D

Jutro cure, zelim vam ugodan vikend, bez puno poteskoca! Meni konacno poceo GO. U ponedjeljak krecemo na more. 🥳
    Dannna i Haru, nadam se da ste dobro i da je sve ok! 🤗
    Sanjarka, ti si meni zakon sa shopping izletima. Kad cujem sto si svasta kupila odmah mi bude lakse, nemam griznju savjesti s peglanjem kartica. Moto: kada Sanjarkanesto kupi, onda smijem i ja. 🥳
    Gestacijski klub: sinoc 2h nakon vecere 5,3; nataste danas 4,6; 2h nakon dorucka 4,4. Ja zadovoljna. Samo nek se tako nastavi. 🤞
    Bas sam komentirala kako danas malac slabije udara. Ucestalo, ali nisu neki jaki kickovi…valjda je to normalno. Naviknula sam na mlacenje po mjehuru, pa mi ovo sada cudno. 😂

Lady D meninje tako bilo neki dan, bas sam pisala, malac se dopodne jako malo gibao i bez kickova, nego onako vise kao migoljenje, ali jako malo, pa sam se kao malo zabirnula, međutim, predvecer je vec bila druga pjesma😅

• MARELA
    31. Srpanj 2021. 14:47

Traveller

Haru

Meni je zadnjih tjedan dva znala doći žgaravica, inače nikada problema s tim u životu i to baš što Traveller kaže nakon normalnih/većih porcija.
    -
    Lady D, baš odlični rezultati za dijabetes. 🙂
    -
    Sanjarka ja bih mogla bankrotirati na shoppinge da mi je išta ostalo na računu više 😂😂 Znači već je bankrot.
    -
    Mene su jutros spojili na tokolizu iii tako ću ležati 2 dana, a nakon toga idu tablete. Nisam zapamtila koje. Ctg je jutros bio dobar, bez trudova. 🤞🏻
    -
    Nadam se da ste sve dobro! 🙂

Drži se, u lijepim tjednima si već, izdržati ćeš do sigurnih tjedana, pod nadzorom si i sve će bit ok. 😍

Ne bih ja bila Traveller da ne pitam ima li vas koji ste putovali s bebama od tri mjeseca i kako je to prošlo, ili planirate kad se dijete rodi? Mi planiramo neko putovanje u prosincu u Portugal avionom a onda bi iduće ljeto otišli na Maldive, vodili bi malu. Vidim dosta ljudi putuje i sve okej. Strašno mi fale putovanja i samo se nadam da mi corona neće pomrsiti planove i ovu godinu. 🤨

Mi smo s malim sa 3mj isli na more, relacija ZG-ST, znaci 4h voznje autom, nikakvih problema, stali smo kada je trebalo, 2x radi podoja, a ostalo je prespavao u sjedalici. Tamo isto, svaki dan na playu i tu i tamo izletic. A ovisi i kakva je beba, ako bude mirnija beba, nebi trebalo biti problem😄 Ak ce ti se volit derat, eeee, onda cete vec vidjet kako i sta😆

• MARELA
    31. Srpanj 2021. 14:59

Haru

Da vam se javim…
    Beba je još uvijek na zadak i jesam otvorena 1 prst (kaže doktorica cerviks je skraćen više nego što bi trebao biti za tjedne u kojima sam).
    Izvadili su mi krv i urin, u urinu imam leukocita pa ga ujutro moram ponoviti. Dobila sam i antibiotike za to.
    Ctg je odličan, nema trudova, ništa me ne boli.
    Dobila sam i injekciju za sazrijevanje bebinih pluća i sutra ću još jednu ako slučajno porod krene ranije, ali to mi daju preventivno.
    To je to za sada. 🙂
    P.S. Slušam bebe kako plaču i trudnice u rađaoni.

Jojoj, u kojoj si bolnici?😅 Tak sam ja kod prvog poroda bila smjestena u predrađaoni, jer nije bilo mjesta u sobama, pa sam slusala porode puna 3 dana. Jos ajde nekak kad je to iza tebe, ali prije🙃.
    Ma biti ce sve ok Haru, drz se🤗

mala_ive
    31. Srpanj 2021. 16:06

buhtlica34

sunce7

Bravo cure na dobrim pregledima🤍
    Meni postaje sve teze i teze, nemam snage ni pisati🤣
    Velika mi je razlika naspram unazad 15tak dana…
    Madame1ja sam uzela elektricnu nakon dosta procitanog i iskustva prijateljica, saljem ti link gdje sam je povoljno platila pa ako se odlucis. Isplati se s obzirom na cijenu dolje kod nas. Imas jos za 5€ manje kada se prijavis na primanje novosti.😅
    https://www.babymarkt.de/philips-avent-elektrische-milchpumpe-scf395-11-a293910.html

Ajmeee, hvala ti na ovom linku! Pa cijena je baš baš puno bolja nego kod nas! Ja sam se mislila da li da kupujem jer mi je 1200-1300 kn puno za platiti to, ali bome mislim da ću ovu naručiti sada. Još ja imam ravne bradavice, meni će svakako dojenje biti muka, a voljela bi barem probati za početak. Ako netko ima iskustva sa ravnim i uvucenim bradavicama i kako potaknuti dojenje, nek piše 😊
    Ja sve tecajeve/YouTube filmove mislim gledati od 9.mjeseca,kad se vratim s mora.
    Inače, kolica mi dolaze u utorak, a ja u ponediljak idem na more ahahahaha, neću ih ni vidit do 1.9 😂

Hej, ja imam jednu ravnu ( uvucene su one koje nikad ne idu van, to su me sestre opominjale u rodilištu sa prvim stalno i govorile haha), a drugu normalnu. Na normalnoj je od prvog casa savrseno dojio, od zlatnog sata maltene, al na ovoj uvucenoj teze. Moj savjet svim zenama koje imaju ravne bradavice, a zeče odrzati dojenje su ti sesirici. Meni su ih u rodilištu dale sestre- posudile od neke druge dojilje , a onda mi je sutradan muz donio nove iz ljekarne koje i sad imam spremne. Mala tek rođena beba uistinu tesko primi ravnu bradavicu ( maltene su slijepi i nosicem na dodir bradavice reagiraju otvaranjem usta i uzimanjem bradavice u usta, a ako je ravna...). Sesiric tu spasi. Problem sesirica je sto se ne smije dugo koristiti jer dijete s njim ne moze nauciti dobro dojiti bez da guta zrak + stvara ragade ako hvat nije savrsen. Znaci iskoristit dok ju ne izvuce i dok ne krene mlijeko, a onda sto prije maknut i mucit se sa ravnom da je nauci uzeti. Moje iskustvo je bilo takvo i super je proslo :-)

Ivona1505
    31. Srpanj 2021. 18:32

Traveller

Hvala cure na savjetima za putovanja, tako sam uglavnom i čitala preporuke. Toplo se nadam da nećemo imati malu vristacicu. 😂😂🤨 Prvo kraća putovanja a onda kad poraste, svijet je naš. 😍🏝️

Sutra ulazimo u kolovoz i moglo bi se desiti već da u istom mjesecu dočekamo prve bebice na našoj temi. Kako je vrijeme proletjelo, nevjerojatno mi je to još sve. 😍

Mi smo na more mislili sa malcem, ali ce biti vec blize godini dana, sve ovisi kad bude muz na godinjem iduce godine, ali definitivno malo do Ploča vidjet obitelj. 😁🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    31. Srpanj 2021. 19:56

Ivona1505

Traveller

Hvala cure na savjetima za putovanja, tako sam uglavnom i čitala preporuke. Toplo se nadam da nećemo imati malu vristacicu. 😂😂🤨 Prvo kraća putovanja a onda kad poraste, svijet je naš. 😍🏝️

Sutra ulazimo u kolovoz i moglo bi se desiti već da u istom mjesecu dočekamo prve bebice na našoj temi. Kako je vrijeme proletjelo, nevjerojatno mi je to još sve. 😍

Mi smo na more mislili sa malcem, ali ce biti vec blize godini dana, sve ovisi kad bude muz na godinjem iduce godine, ali definitivno malo do Ploča vidjet obitelj. 😁🥰

Mi idemoo vec u Decembru ako Bog da na godisnji i planiramo biti mjesec dana...tada ce mali imati 2,5 mjeseca ako se rodi na termin hehe...i treba nam oko 20sati voznje...ali nismo ni prvi ni posljednji koji idu sa tako malom bebom hihi jedva cekamoo 🤗🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Ivona1505
    31. Srpanj 2021. 20:50

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ivona1505

Traveller

Mi idemoo vec u Decembru ako Bog da na godisnji i planiramo biti mjesec dana…tada ce mali imati 2,5 mjeseca ako se rodi na termin hehe…i treba nam oko 20sati voznje…ali nismo ni prvi ni posljednji koji idu sa tako malom bebom hihi jedva cekamoo 🤗🤗

Ako moze Maja Suput sa malim u Tursku mozemo i mi sa nasim malcima na more. 😂
    Ja jedva cekam, kud nisam dugo vidjela rodbinu sa mora, kud nisam nikad sa muzem bila na moru. Znam grijehota je to, na zimu 6 godina kak smo skupa a nikad na moru nismo bili. Aa i odmah ce rodbina upoznati malenog Mateja. 😊😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    31. Srpanj 2021. 21:11

Ivona1505

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Ivona1505

Traveller

Mi idemoo vec u Decembru ako Bog da na godisnji i planiramo biti mjesec dana…tada ce mali imati 2,5 mjeseca ako se rodi na termin hehe…i treba nam oko 20sati voznje…ali nismo ni prvi ni posljednji koji idu sa tako malom bebom hihi jedva cekamoo 🤗🤗

Ako moze Maja Suput sa malim u Tursku mozemo i mi sa nasim malcima na more. 😂
    Ja jedva cekam, kud nisam dugo vidjela rodbinu sa mora, kud nisam nikad sa muzem bila na moru. Znam grijehota je to, na zimu 6 godina kak smo skupa a nikad na moru nismo bili. Aa i odmah ce rodbina upoznati malenog Mateja. 😊😂

Daaaaa...zato i kazem da mi idemo sa maliim ako Bog da...pa polakooo...vise putaaa pauze pravit i bit ce sve super 🤗❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.