Jutroooo ☀️
Vidim opako se o porodima počelo pričati ovdje 😁😆
Ja sam oba puta rađala s dripom.
Prvi put s puno jačom dozom. Rodila sam 1.30h nakon ulaska u boks. To nebi voljela ponoviti jer nikakav razmak među trudovima nisam imala. Uzasno je bilo.
Pukla i rezana.
Drugi put opet s dripom al očito nekom normalnom dozom jer sam do kraja imala uredne razmake među trudovima koji život znače. Rađala malo duže od prvog puta. 2.30h od ulaska u boks no opet bi tako izabrala. Ovaj put rezana nisam popucala.
I ovaj put mi je plan doći cim kasnije. Prosli put sam išla na svako 5min trudova, dosla otvorena 6cm. Sad bi mogla malo vise riskirati 😁 rodiliste mi je nekih 15min vožnje.
Bol je identična. Oba puta bol je bila u leđima 😏 kazu da je ta gora 😂
Ne mislim raditi plan poroda. Ne smatram se dovoljno adekvatnom za to. Niti smatram da me Google mogao dovoljno naručiti.
Poklončić bravo za dobre nalaze 👏👏👏👏
Cerviks mi mjeri svaki put jos negdje od 16 ili 20tt , ne sjećam se. Svako drugi put provjeri ručno. Bar je za sada tako bilo. Vidit cemo za dalje.
Buhtlice znači zažmiriti i kliknuti pay na h&m 😆
LadyD odlična kolica, bas lipa siva boja
Ponosnamama sretan rođendan curi 💞🎉🎉🎉
Haru ima se jos vremena okrenuti 🤞🤞🤞🤞
Gestacijski klub zao mi je sta se povećao 😓 izdrzite 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lisa ( btw di si??) I Lollypop sretno danas 🍀🍀
Ima li tko iskustva sa Ikeinim jastukom za dojenje?
Bomee stvarno se na veliko vec prica o porodu, znaci da smo jako blizu nasim suncima 😊😊
Mene zanima koja je razlika ako popucas dole ili te oni rezu sami? Da li u bolovima, oporavku? Ja cu svakako reci ako bude potrebno neka rezu ali zanima me
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Bomee stvarno se na veliko vec prica o porodu, znaci da smo jako blizu nasim suncima 😊😊
Mene zanima koja je razlika ako popucas dole ili te oni rezu sami? Da li u bolovima, oporavku? Ja cu svakako reci ako bude potrebno neka rezu ali zanima me
Realno mene nisu ni pitali nit rekli nis 🤣 tek sam si na otpusnom skuzila da sam rezana 😅 mislim da je najbolje doktorima pustit da procjene (ok, mogu se i oni zeznut al sigurno vise od mene znaju)
Lakse je zasit ono sto su oni recnuli nego ono sto je popucalo,tako su meni drugi objasnjavali. Jer kao kad pucas puknes svakako i to se siva onda svakako,ovako kad oni malo zarezu kao pravilije je i bolje mogu zasit. A sad ja sam i jedno i drugo,i oporavak mi je drugi nekako bio bolniji ne znam. Prvi out su me rezali,drugi put ne al sam malo popucala plus ogromni hemeroidi poiskakali😭 mislim da mi je i od toga bilo dodatno bolno,jer nisam mogla hodat sjedit od njih koliko su me bolili. Muz me spasio nekim vlaznim maramicama za hemeroide i kremu mi donio drugi dan
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ima li tko iskustva sa Ikeinim jastukom za dojenje?
I mene zanima. Ja sam ga kupila, ali nemam nikoga oko sebe s iskustvom.
'21. 💙
'24. 💛
Ogtt popijen i ispovracan, nece me vise slati, a pregled je prosao super.. Bebica raste, okrenuo se glavom dolje, jos jedan pregled kod ginekologice i krecem u trudnicku.
Rekla mi je da ce i ovaj put najvjerojatnije biti carski
P.S. Ne znam jeste li vidjele, Sinsay je dobio trudničke stvari na webu. 🙂
-
Lollypop super za pregled. 😁
'21. 💙
'24. 💛
Hvala na odgovorima cure 😊 a cula sam puno isto prica o tome, pa mi nije bas bilo jasno sve to. Samo da nam svima prodje porod kako treba, opet me lagano panikica lovi moram priznat.....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji