Dobro jutro ekipa! Ja budna od 6h.. danima već tako ali neću se žaliti jer stvarno dobro spavam 🤞🤞🤞
Idem ujutro tsh provjeriti ( bio jako nizak na početku) i doznake usput odnesem za 7mj.
Dannna o Bože dragi 🥺 nadam se da Ce drugo mišljenje biti drugačije i da nema jos potrebe za porodom 🙏🙏🙏
Javljaj nam sve i drzi se ♥️
Buhtlice sretno s nalazima 🤞🤞😊
Lisa nadam se da je pregled prosao dobro i da je sve ok. Javi nam se ponekad.
Haru, Poklončič, Freya, MadameI cekamo vase izvještaje danas 🍀🍀🍀🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam odradila prvo vađenje krvi i popila glukozu. Nije mi uopće bila strašna ta glukoza, veći mi je problem ko će izdržat bez hrane i vode sad 2 sata 🙄
Al ajde, valjda će ti rezultati biti ok
Vodu smijes piti. Bemoj sad strest pola litre na eks 🤣 ali malo naravno da mozes 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja sam odradila prvo vađenje krvi i popila glukozu. Nije mi uopće bila strašna ta glukoza, veći mi je problem ko će izdržat bez hrane i vode sad 2 sata 🙄
Al ajde, valjda će ti rezultati biti ok
Meni su rekli da smijem piti vode, ali samo vodu, nista vise od toga.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jutrooo curkeee...evo da javim da smo ja i bebac usli u 8.mjesec 🤗🙏💙
I ja se budim u 6 svako jutro 🤦 ali izlezavam se barem do 8...tada ustajem radi secera i dijete 🤷🤦
Sretno na pregledimaaa cureee...
DANNA trazi obavezno i drugo misljenje...glavu gore i budi jaka...sve ce to biti uredu ❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Danna ne znam sta bi uopce rekla na ovakvo misljenje… slazem se s drugim curama obavezno sto prije po drugo, ako mozes odmah negdje privatno.
Uz tebe smo🤍
Jutrooo curkeee…evo da javim da smo ja i bebac usli u 8.mjesec 🤗🙏💙
I ja se budim u 6 svako jutro 🤦 ali izlezavam se barem do 8…tada ustajem radi secera i dijete 🤷🤦
Sretno na pregledimaaa cureee…
DANNAtrazi obavezno i drugo misljenje…glavu gore i budi jaka…sve ce to biti uredu ❤
Čestitke na ulasku u 8.mj 😊💙
Ma i ja se izležavam, evo jos se nisam digla 😂
Sta se OGTT tiče , i meni su rekli da mogu jedino vodu piti al onako malo. Doduse ja nisam, meni je količina vode s glukozom bila sasvim dovoljna za taj dan 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure, čestitam do sada svima na urednim pregledima.🙌♥️
Cure sa povišenim vrijednostima OGGT, proći će i to i sve će biti uredu, samo se pridržavajte uputa. 🙏
Nisam uspjela previše detaljno hvatati, ali vas citam da sam u tijeku i da ne zaostajem.
Danna nadam se da su sa takvim prijedlogom postupili adekvatno i da imaju dobro opremljenu neonatologiju, da su ti dali injekcije za razvoj bebinih pluća itd., a ne na osnovu ctg-a urednog sa minimalnim odstupanjima (kako shvaćam), hop ajde ti rodi u 31 tjednu...
Vjerujem struci, i više inkliniram nauci u dosta aspekata, ali svakako potrazi drugo mišljenje. Vjerujem da ćete ti i beba biti u najboljem redu, i izdržati što duže u komadu. ♥️🙏🙌
..........
Što se moga odmora tiče ne uzivam pretjerano od 9 ujutro do 9 uvecer, jer ne pamtim ovako vruće, sparno i baš nekako ružno ljeto. 😅 nadam se da će bar malo pasti temperature ovih dana. I da će se ukazati ☀️, ovako nekako kao omara i vruće, a nigdje sunca kao ispod dimne zavjese. 😅
.....
Bebu redovno osjetim i mislim da je sve uredu jer nemam nekih tegoba. Jedino se plasim za Oggt kada se vratim jer sam navalila na našu hranu i dala si oduska.🤭
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Meni rekla da ne smim ni vodu, baš sam pitala jel smijem barem malo vode, kaže ona ne, ništa do iza 2. Vađenja.. 🙄🙄
Al dobro ajde izdržat ću još taj sat, ponila sam ja sebi komad pizze da pojedem, čim mi izvadi iglu iz ruke ću je progutat 😂😂
Meni rekla da ne smim ni vodu, baš sam pitala jel smijem barem malo vode, kaže ona ne, ništa do iza 2. Vađenja.. 🙄🙄
Al dobro ajde izdržat ću još taj sat, ponila sam ja sebi komad pizze da pojedem, čim mi izvadi iglu iz ruke ću je progutat 😂😂
E kako sam se na ovo nasmijala 😆😆😆😆
Mene je pitala sestra zasto nisam pila vodu između vađenja jer mi ne moze izvadit krv. Ona ubode i nista ne izađe 🙈..i tako su me na kraju boli 6 puta umjesto 3 😏
Jutro zene moje, situacija je sledeća. Nama nije ctg onako kako bi doktori htjeli. Nu ultrazvuku svi parametri uredu, beba se miče, protoci dobri, plodove vode mozda malko i više nego treba ali sve u normali. Na ekranu se lepo vidi da beba sisa svoju nožicu 🙊 ja je oserim redovno. Ali oni me sinoć posalju zbog crg na porodiljni blok. I ja naravno odbijem prekid trudnoce i porođaj. Tako najvjerovatnije tražimo otpust ovdje i idemo tražit drugo mišljenje.
Draga zelim ti svu srecu svijeta da izguras ovo stresno razdoblje i da ti i bebica sta dulje ostanete u jednom komadu 💞 ..doktori ce vjerujem na kraju odluciti kako bude najbolje za bebu, drugo misljenje trazi obavezno 😕 ..svi smo uz tebe, ako ti treba bilo kakva podrska, rijec utjehe, netko kome ces se izjadat, znas da imas nas 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji