Bomee stvarno se na veliko vec prica o porodu, znaci da smo jako blizu nasim suncima 😊😊
Mene zanima koja je razlika ako popucas dole ili te oni rezu sami? Da li u bolovima, oporavku? Ja cu svakako reci ako bude potrebno neka rezu ali zanima me
To sam i ja jednom pitala i stvarno se ne sjecam ko mi rekao tako, ali me i nasmijalo i uplasilo u isto vrijeme🤣🤣
Rekli su:"uzmi krpu i probaj ju svom snagom poderati i uzmi drugu i probaj ju zarezati. I na kraju reci koju ti je bilo lakse zakrpati" 🤣🤣🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Haru ja sam u petak vidjela na sinsay trudnićku odjeću, i odmah narućila spavaćicu. Uzela sam svel. Jučer stigla, i mogu reći da je definitivno M, taman do termina popunit ce trbuh. Jučer sam i oprala robicu, jer u subotu odlazimo na more. A kad se vratim imat cu shoping curama za školu, pa sam htjela riješiti bar za bebača stvari.
https://ibb.co/Bqj8x1Z
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Evo baš sam zvala doktora, nalazi došli, sve okistitnjaca I željezo i sedimentacija, ali naravno pita mene covik a dišu vama nalazi ogtta, nisu vam čak ni onu prvu glukozu stavili na nalaz. Tako da mi je pustio uputnicu operi sutra ujutro idem to raditi..
Još sam se ja i cudila zašto mi nisu to radili, kad sam glupa trebala sam odma jučer pitati.
Sad se opet moram buditi u 5 da to odradim, jučer sam cili dan bila slomljena zbog toga, spavala sam cili dan, a bome i danas sad odradila do 10!
Nego, moram li i mokraću opet nositi za OGTT?
A jučer pojela slatkiša koliko nisam u cijeloj trudnoći 🙈🤦♀️ to će baš bit pravi nalazi haha..
Haru evo ovdje ću staviti vježbe i opis što mi je trenerica poslala. Mislim da ima još cura kojima su bebe na zadak pa nek vide 😊
1. Vježba - Inverzija: Znači, od 30-og tjedna se smije raditi ovo iz videa. 3 do 5 puta dnevno, svaki put po 30 sekundi (3 duboka udaha). I to na nacin da napravis tu inverziju primjerice u 8 ujutro. Pa sljedeci put minimalno za 2 sata. I onda opet razmak min 2 sata.
Video: https://youtu.be/cPW415-nHHY
2. Vježba - Breech Tilt: Nakon prve vježbe od 30 sekundi, radi se Breech Tilt- ležanje na dasci. Opis je u videu - otprilike 30 min možeš tako ležati ili 2x20 min dnevno. Ležiš dok ti je ugodna pozicija, kad prestane bit ugodno prekidaš.
Video: https://youtu.be/KU9LwV0dYto
Možeš i stavljati istovremeno topli oblog na dno trbuha, stidnu kost i hladni oblog na vrh trbuha da beba "pobjegne od hladnoće".
Fale mi još 2 videa koja se izvode s maramama uz pomoć partnera, to će mi poslati kroz nekih tjedan dana pa objavim.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bomee stvarno se na veliko vec prica o porodu, znaci da smo jako blizu nasim suncima 😊😊
Mene zanima koja je razlika ako popucas dole ili te oni rezu sami? Da li u bolovima, oporavku? Ja cu svakako reci ako bude potrebno neka rezu ali zanima me
To sam i ja jednom pitala i stvarno se ne sjecam ko mi rekao tako, ali me i nasmijalo i uplasilo u isto vrijeme🤣🤣
Rekli su:"uzmi krpu i probaj ju svom snagom poderati i uzmi drugu i probaj ju zarezati. I na kraju reci koju ti je bilo lakse zakrpati" 🤣🤣🤣🤣
Pa to je bas dobra usporedba i najbolji odgovor😂😂 Ja se nadam da necu bit krpa 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pa to je bas dobra usporedba i najbolji odgovor😂😂 Ja se nadam da necu bit krpa 😂
Mislila sam napisat krpa koja nije razderana haha
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo baš sam zvala doktora, nalazi došli, sve okistitnjaca I željezo i sedimentacija, ali naravno pita mene covik a dišu vama nalazi ogtta, nisu vam čak ni onu prvu glukozu stavili na nalaz. Tako da mi je pustio uputnicu operi sutra ujutro idem to raditi..
Još sam se ja i cudila zašto mi nisu to radili, kad sam glupa trebala sam odma jučer pitati.
Sad se opet moram buditi u 5 da to odradim, jučer sam cili dan bila slomljena zbog toga, spavala sam cili dan, a bome i danas sad odradila do 10!
Nego, moram li i mokraću opet nositi za OGTT?
Aa ovisi o doktorice, mozda bi te tvoja uputila kasnije ako si mrsavija trudnica, sve ovisi o ginekologu, mene je moja slala u 24-25 tj, ali ja sam pretila ostala trudna, a i sa mamine strane ima secerasa pa se uplasila za mene doktorica..i ne moras urin nositi, samo ce ti vaditi na taste krv, dati vodu sa secerom pa opet vaditi nakon sat vremena, pa nakon 2 sata :)
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Eto cure su sve lipo objasnile
Prvi porod sam i popucala i rezana. I popravak je bio uzasan i jako jako dug.
Drugi sam samo rezana. Bolan oporavak jednako necemo se lagati ali za tjedan dana bila kao nova
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji