Ja ko da sam s marsa pala sad kad pišete o cerviksu ja pojma nemam koliko je niti kojeg je oblika ništa ona to meni ne govori. 🤷🏼♀️
Ni meni moja nista ne govori, a sad ne znam jel to zato sto zna da idem na carski pa mi ne govori ili jednostavno zaboravi, jednom mi je samo rekla da je cerviks uredan i to je to. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav cure 🌞
Nadam se da ste sve dobro!
Dannna drži se 🥰
Curama koje su bile na pregledu čestitam na super zdravim bebicama 🤗🤗 i čestitke za dobre nalaze i OGTT-ove 😚
Hvala na dojavi za Magicbaby popust, kupit ću i ja madrac danas!
Što se plana poroda tiče ja se isto premišljam stalno, imam osjećaj da bi mi se to moglo i zamjerit od strane osoblja, kao vidi ove što pametuje 🙄 s obzirom da epiduralnu ionako ne mogu dobit, možda mi je najvažnija stavka izbjeći/odgoditi drip jer bi htjela odradit sa svojim trudovima što više pa makar potrajalo par sati više.
Kakva su iskustva vas višerotkinja s dripom/bez njega? 🧐
Prvu trudnocu imala svoje trudove i od prvog truda do poroda proslo 4 sata malo vise, druga trudnoca imala dogovoren inducirani porod stim da sam bila vec 4cm otvorena i prikljucili me na drip u 11h i rodila u 14:05, po meni isti bolovi samo na dripu ide trud za trudom, a kod prirodnih trudova ipak ima malo vise razmaka izmedu trudova, ali po boli meni su bili jednaki 😬
E u biti, najviše baš zbog tog razmaka jer imaš vremena za odmorit se. Dosta brzi porodi, wau 😍 nadam se da će onda treći bit ekspresan i minimalno bolan 😚
Nije to neki razmak, mozda 10ak sekundi vise barem je meni tak bilo, tak da mi nije bas bilo za odmorit se kad je to krenulo popravo trud za trudom, hehe i ja se tome nadam 😊😊
Ja sam oba poroda dobila drip. U prvoj dobila trudove bez pucanja vodenjaka,bušili tamo,dobila drip i epiduralnu,rodila za 3h
Drugi porod otvorena 7cm,trudovi,drip,epiduralna koja niti da me takne i rodila za 2h.
Nije mi taj drip bio tak grozan iskreno 😏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja sam oba poroda dobila drip. U prvoj dobila trudove bez pucanja vodenjaka,bušili tamo,dobila drip i epiduralnu,rodila za 3h
Drugi porod otvorena 7cm,trudovi,drip,epiduralna koja niti da me takne i rodila za 2h.
Nije mi taj drip bio tak grozan iskreno 😏
Tak i meni, kad sam prvi porod presla bez dripa onda mogu usporediti, prema jacini bolova isti vrag, jedino velim na dripu su isli brze trudovi jedan za drugim
Cure vi kaj ste cca 23-25 tt,jel planira koja rađati na Sv. Duhu u Zagrebu?
Ja ću isto Sv duh 90%, ovih 10 % možda petrova, još nisam sigurna
Joj moj prvi porod...samo 21h od pucanja vodenjaka 😅😂 dobila drip i bas su ga morali fest dozu dat jer se nisam otvarala uooopce pa su me morali malo i recnut 😏 al dobila sam u epi (mozda je zato i duze trajalo malo) pa ajd...nisam se tooooolko napatila
Evo moje iskustvo s dripom.. Puka mi je vodenjak u 23:30, dosla u bolnicu otvorena 1 prst (kao i zadnja 3 mjeseca), ni t od trudova. Klistirali me, setala po hodniku do 3h i dalje nista od trudova. Spojili me na drip od kojeg sam momentalno pocela povracat i povracala sam sve dok nisam rodila u 8h 🙄 uglavnom, bolilo je nenormalno na dripu od prve minute 😕
Drugi porod, trudove nisam ni osjetila po noci, ujutro se digla otusirat i sredit za plodnu vodu. Vozila do bolnice i govorim mami ja mislim da imam trudove. Kaze ona meni nemoguce pa ne bi mogla vozit, znas li ti kako trudovi bole 🙈 ..ja kazem meni je ovako jutros od 6 (tada je bilo 9h), bolovi su skroz bezvezni, malo stomak i leđa, al su svako 5min. Dosla u bolnicu, pregledali me, 4 prsta otvorena. U 10 me zaprimili, u 12:30 sam bila 6 prstiju otvorena i tek tada su poceli trudovi malo vise bolit. U 12:50 su mi pukli vodenjak, rekli da sam 8 prstiju i da ce me spojit na drip. Ja ih molila da mi ne spajaju drip jer mi je prvi put bilo grozno i povracala sam stalno, ignorirali me i rekli da je novi drip od kojeg se ne povraca 🙄
Znaci u 12:50 spojili drip, 8 prstiju otvorena, naravno odma pocela povracat, rodila u 13:25.
Dva skroz razlicita poroda, mislim da je drip u prvom slucaju bio potreban jer nisam imala nikako svoje trudove, a beba smije biti samo određeno vrijeme bez plodne vode, a u drugom totalno nepotrebno, samo su s dripom skratili vrijeme otvaranja jer je bila ogromna guzva pa da sta prije budem gotova.
Sad planiram trazit epiduralnu, nadam se samo da cu doci na vrijeme da je primim i da ce sve biti ok 🤞🏼
Ja sam danas narucila u sinsaya bodice, pidzamice i onaj kao medvjedic za obuc umjesto jakete. Javili su mi da je isporuka sutra, bas se veselim 🎉🎉
Evo moje iskustvo s dripom.. Puka mi je vodenjak u 23:30, dosla u bolnicu otvorena 1 prst (kao i zadnja 3 mjeseca), ni t od trudova. Klistirali me, setala po hodniku do 3h i dalje nista od trudova. Spojili me na drip od kojeg sam momentalno pocela povracat i povracala sam sve dok nisam rodila u 8h 🙄 uglavnom, bolilo je nenormalno na dripu od prve minute 😕
Drugi porod, trudove nisam ni osjetila po noci, ujutro se digla otusirat i sredit za plodnu vodu. Vozila do bolnice i govorim mami ja mislim da imam trudove. Kaze ona meni nemoguce pa ne bi mogla vozit, znas li ti kako trudovi bole 🙈 ..ja kazem meni je ovako jutros od 6 (tada je bilo 9h), bolovi su skroz bezvezni, malo stomak i leđa, al su svako 5min. Dosla u bolnicu, pregledali me, 4 prsta otvorena. U 10 me zaprimili, u 12:30 sam bila 6 prstiju otvorena i tek tada su poceli trudovi malo vise bolit. U 12:50 su mi pukli vodenjak, rekli da sam 8 prstiju i da ce me spojit na drip. Ja ih molila da mi ne spajaju drip jer mi je prvi put bilo grozno i povracala sam stalno, ignorirali me i rekli da je novi drip od kojeg se ne povraca 🙄
Znaci u 12:50 spojili drip, 8 prstiju otvorena, naravno odma pocela povracat, rodila u 13:25.
Dva skroz razlicita poroda, mislim da je drip u prvom slucaju bio potreban jer nisam imala nikako svoje trudove, a beba smije biti samo određeno vrijeme bez plodne vode, a u drugom totalno nepotrebno, samo su s dripom skratili vrijeme otvaranja jer je bila ogromna guzva pa da sta prije budem gotova.
Sad planiram trazit epiduralnu, nadam se samo da cu doci na vrijeme da je primim i da ce sve biti ok 🤞🏼
I da se nadovezem na ovaj drugi porod.. to je bilo na danasnji dan, za tocno 10min prije 11god 😍
Sretan rođendan mojoj velikoj curi 💞🥰
I da se nadovezem na ovaj drugi porod.. to je bilo na danasnji dan, za tocno 10min prije 11god 😍
Sretan rođendan mojoj velikoj curi 💞🥰
Pa sretan joj rodendan i od mene i punoo srece i zdravlja joj zelim. 😊🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji