Pozdrav moje dame, evo mi obavili pregled, curica je oko 1.5 kg, isto je sitnija za nekih tjedan dana, pitala sam ga puno o tome i rekao je da se prati napredak i da je u onim krivuljama, isto na granici ali od 25+4 je tocno dobila duplo tako da je to bitno. Okrenuta je glavicom gore, tako da se nadamo da ce se uskoro okrenuti. Obavila i CTG radi tvrdog trbuha, ocitava blage trudove ali sam zatvorena. Mirovanje, magnezij i normabel. 16.8. Slijedeci pregled.
Biti ce to sve dobro. Moja kuma ti je isto tako, pa je rodila velikog decka u terminu. Isto magnezij i normabel i odmaranje. S tim sa su njoj trudovi poceli ranije u 28 tjednu.
Vidim da ste pisale o iscjedku. Mene isto prati cijelu trudnocu i bas me to zivcira. Najveci strah koji imam kada ga vidim da ce na kraju biti manjak plodne vode pa da ce me zatvoriti u bolnicu 😂
Luda trudnica...svaki tjedan novi strah 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ljesnjak sorry na upadu, al zašto normabel?
Inače što se tiče iscjetka i mene prati od početka trudnoće, a taman sam ga par mjeseci prije toga uspjela unormalizirat jer sam godinama mučila muku s njim.
Normabel je za opustanje misica jer su ta stezanja odnosno tvrdi trbuh blagi trudovi pa ih on valjda smanjuje.
Cure, da li vas koju boli kad krene kolostrum curiti. Mene krene užasno boliti kao da će krenuti curiti pa nikako da krene i onda me baš zna jako boliti
Meni još nije krenuo curit jel to loš znak? Najviše me strah toga da neću imati mlijeka i da neću iskustvo dojenja doživit😭
Ne mora biti da neces imati mlijeka, znam par zena kojima je curio kolostrum pa nisu imale mlijeka kad su rodile, tako da to nije nikakav znak 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav moje dame, evo mi obavili pregled, curica je oko 1.5 kg, isto je sitnija za nekih tjedan dana, pitala sam ga puno o tome i rekao je da se prati napredak i da je u onim krivuljama, isto na granici ali od 25+4 je tocno dobila duplo tako da je to bitno. Okrenuta je glavicom gore, tako da se nadamo da ce se uskoro okrenuti. Obavila i CTG radi tvrdog trbuha, ocitava blage trudove ali sam zatvorena. Mirovanje, magnezij i normabel. 16.8. Slijedeci pregled.
Biti ce to sve dobro. Moja kuma ti je isto tako, pa je rodila velikog decka u terminu. Isto magnezij i normabel i odmaranje. S tim sa su njoj trudovi poceli ranije u 28 tjednu.
Vidim da ste pisale o iscjedku. Mene isto prati cijelu trudnocu i bas me to zivcira. Najveci strah koji imam kada ga vidim da ce na kraju biti manjak plodne vode pa da ce me zatvoriti u bolnicu 😂
Luda trudnica…svaki tjedan novi strah 😊
❤
Dobro jutro okruglice ♥️
Ja se jos izležavam 😁
Zadnjih dana je nesto drugačije kod mene, najintenzivnije udarce i pokrete osjetim skroz nisko pa čak i u predjelu gaćica 😳 nemam pojma sta je to sad
To i tvrdi trbuh.....uf jedva Pregled čekam 😏
Littleblue21 kakvi su nalazi OGTT? 🤞 Kako ste vas dvoje? Piši nam češće 😊
Monalisa nemoj se brinuti. Bitno da je cura dobro, da se dobro razvija i da su proroci dobro. To sta će mozda biti manja bebica apsolutno ništa ne znači. Bebice se normalno rađaju od 2500g do 4500g , velik je raspon tako da 😊
Lorre čestitam na dvoznamenkastom odbrojavanju 🎉🎉🎉
Anuška budes navalila na slatko nakon poroda, brzo ce to 🤩😊🎉
Ponosnamama uzivajte na Braču 🌞
Kiky super si 🥰
Little baby bravo za dobar OGTT 👏👏👏👏
Jackie uzivaj u mini stvarima, i ja ih obozavam stalno gledati 🥰
Spominjete kolostrum. Meni ne curi, nije ni u jednoj trudnoći 🤷
Ljesnjak kako kod tebe izgleda taj tvrdi trbuh? Stalno ili bas stiskanje/opuštanje kao kontrakcije?
LilM kako ste vas dvoje? Piši nam češće 😊
Haru čekamo slike sa se Ethereal ulova 👏
Dannna poprati tlak. Dobro pa si ubrzo na pregledu. Bit ce to ok. Bitno ga je imati pod kontrolom 😊 visoki tlak uglavnom nema simptome , zato i je opasan i inače.
Buba Bublica kod tebe je sindrom bijele kute 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro okruglice ♥️
Ja se jos izležavam 😁
Zadnjih dana je nesto drugačije kod mene, najintenzivnije udarce i pokrete osjetim skroz nisko pa čak i u predjelu gaćica 😳 nemam pojma sta je to sad
To i tvrdi trbuh…..uf jedva Pregled čekam 😏
Monalisa nemoj se brinuti. Bitno da je cura dobro, da se dobro razvija i da su proroci dobro. To sta će mozda biti manja bebica apsolutno ništa ne znači. Bebice se normalno rađaju od 2500g do 4500g , velik je raspon tako da 😊
Kiky super si 🥰Little baby bravo za dobar OGTT 👏👏👏👏
Ljesnjak kako kod tebe izgleda taj tvrdi trbuh? Stalno ili bas stiskanje/opuštanje kao kontrakcije?
Dannna poprati tlak. Dobro pa si ubrzo na pregledu. Bit ce to ok. Bitno ga je imati pod kontrolom 😊 visoki tlak uglavnom nema simptome , zato i je opasan i inače.
Buba Bublica kod tebe je sindrom bijele kute 😁
Sanjarka ja ne osjetim trenutak u kojem se stvrdne nego odjednom je tvrd i napet i onda mi je neugodno hodati imam osjecaj sa ce ispast, neki puta prode brzo neki puta je dulje i stalno kroz dan, ali svakim danom sve cesce. I onda recimo ako su mi crijeva punija onda me ona pocnu bolit. Ne osjetim to tipa kao kontrakciju- stezanje opustanje. Samo ili je tvrd ili nije, ali ctg pokazuje brezuljkice.
Jutro cure 🌞
Hvala i ostatku cura na lijepim riječima podrške 🥰🤗🤗
Bol u leđnim rebrima 😂 nažalost imam i ja i daleko najgore mi je kad vozim ili duže sjedim, prođe čim malo legnem na leđa. Nadam se da će nakon poroda otić kako je i došla 😥
Orhideja to je moja boljka već zadnjih par mjeseci. Mene doslovno od prvog dana trudnoće muče gljivice bez prestanka i poboljšanja iako sam isprobala sve moguće vaginalete. Isto imam jak iscjedak bijeli/vodenasti bez mirisa, bol prilikom jačeg dodira, čak i neku bol prilikom male nužde, o seksu da ni ne govorim. Pretpostavljam da mi se sluznica i sve okolo oštetilo ili od stalne candide ili od vaginaleta. Sve ostalo je školski, papa, brisevi, cerviks, beba, al ovoga se ne mogu riješit. Nadam se da će proć nakon trudnoće kad ću moći koristiti i neku malo jaču terapiju. Na dane me baš deprimira jako jer mi simptomi divljaju na svaki malo jači iscjedak. Jedino što mi donekle pomogne je spavanje bez donjeg rublja, ekspresno mijenjanje gaćica nakon jačeg iscjetka i mazanje izvana uljem gospine trave. Tješi me jedino što nema utjecaja na bebu. Čak je i moja gin rekla da ćemo sad pauzirati sa svim terapijama i pomirit se da je sad tako da ne napravimo više štete nego koristi. Ugl, mislim da ti je sve radi gljivica i/ili vaginaleta i nadam se da će ti brzo proć, ne moraš se brinuti za bebu, ona je dobro zaštićena. 😊
Hvala Zara... Spavala Sam kao beba, svako Malo Sam budna bila, tako se brinem.. Samo za bebu I brinem, ne znam da li da cekam ponedjeljak da odem svojoj Dr ili danas na hitnu 😣
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jutro cure 🌞
Hvala i ostatku cura na lijepim riječima podrške 🥰🤗🤗
Bol u leđnim rebrima 😂 nažalost imam i ja i daleko najgore mi je kad vozim ili duže sjedim, prođe čim malo legnem na leđa. Nadam se da će nakon poroda otić kako je i došla 😥
Orhideja to je moja boljka već zadnjih par mjeseci. Mene doslovno od prvog dana trudnoće muče gljivice bez prestanka i poboljšanja iako sam isprobala sve moguće vaginalete. Isto imam jak iscjedak bijeli/vodenasti bez mirisa, bol prilikom jačeg dodira, čak i neku bol prilikom male nužde, o seksu da ni ne govorim. Pretpostavljam da mi se sluznica i sve okolo oštetilo ili od stalne candide ili od vaginaleta. Sve ostalo je školski, papa, brisevi, cerviks, beba, al ovoga se ne mogu riješit. Nadam se da će proć nakon trudnoće kad ću moći koristiti i neku malo jaču terapiju. Na dane me baš deprimira jako jer mi simptomi divljaju na svaki malo jači iscjedak. Jedino što mi donekle pomogne je spavanje bez donjeg rublja, ekspresno mijenjanje gaćica nakon jačeg iscjetka i mazanje izvana uljem gospine trave. Tješi me jedino što nema utjecaja na bebu. Čak je i moja gin rekla da ćemo sad pauzirati sa svim terapijama i pomirit se da je sad tako da ne napravimo više štete nego koristi. Ugl, mislim da ti je sve radi gljivica i/ili vaginaleta i nadam se da će ti brzo proć, ne moraš se brinuti za bebu, ona je dobro zaštićena. 😊
Hvala Zara… Spavala Sam kao beba, svako Malo Sam budna bila, tako se brinem.. Samo za bebu I brinem, ne znam da li da cekam ponedjeljak da odem svojoj Dr ili danas na hitnu 😣
Napravi kako god ćeš biti mirnija. Ali, iscjedak sam po sebi nije problem, sigurna sam da je s bebicom sve dobro 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ljesnjak sorry na upadu, al zašto normabel?
Inače što se tiče iscjetka i mene prati od početka trudnoće, a taman sam ga par mjeseci prije toga uspjela unormalizirat jer sam godinama mučila muku s njim.
Normabel je za opustanje misica jer su ta stezanja odnosno tvrdi trbuh blagi trudovi pa ih on valjda smanjuje.
Onda ju obavezno moram pitati jer moj trbuh zadnjih dana je toliko tvrd da taknuti ne smijem 😱 a danas i ovih dana me čeka tolika hrpa posla
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Dobro jutro okruglice ♥️
Ja se jos izležavam 😁
To i tvrdi trbuh…..uf jedva Pregled čekam 😏
Kiky super si 🥰Little baby bravo za dobar OGTT 👏👏👏👏
Buba Bublica kod tebe je sindrom bijele kute 😁Sanjarkaja ne osjetim trenutak u kojem se stvrdne nego odjednom je tvrd i napet i onda mi je neugodno hodati imam osjecaj sa ce ispast, neki puta prode brzo neki puta je dulje i stalno kroz dan, ali svakim danom sve cesce. I onda recimo ako su mi crijeva punija onda me ona pocnu bolit. Ne osjetim to tipa kao kontrakciju- stezanje opustanje. Samo ili je tvrd ili nije, ali ctg pokazuje brezuljkice.
Isto je i kod mene
U prosloj t sam u 28tt dobila isto Normabel zbog toga. No nije mi radio ctg
Sad cu vidit sta ovaj gin. Kaže
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji