Ajme zavidim vam svima koje ste negdje blizu mora i uživate, okupajte se i za nas koje nismo te sreće. 😄
-
Stvari i slikice su pre pre! ♥️
-
Vidim da je za većinu ovo vrijeme OGTT-a, izdržite! Proći će dijete brzo. 🙂
-
Meni je stigla Ethereal narudžba danas napokon, a i riješila sam pranje, peglanje i slaganje robice.
'21. 💙
'24. 💛
P.S. Zara želim ti brz oporavak!
-
Mama s blizancima, dobrodošla! Ja sam se nadala potajno blizancima jer ih imam u obitelji, ali ovaj puta ništa. 😄
'21. 💙
'24. 💛
Da, upises mjesec (jedan :)) sad za koji zelis da ti se isplate komplikacije
Tak sam i napisala :) ubuduće šaljem bez toga ili moram svaki mjesec itaj zahtjev uz doznake poslati
Ja saljem samo doznake bez tog zahtjeva i svaki put redovna isplata. Samo sam ga prvi put poslala.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure trebam savjet.. Pojavio Mi se iscjedak danas.. I Malo me boli dolje, s Tim da tu bol osjetim samo prilikom brisanja ili pranja, znaci na dodir.. Ne pece me kad vrsim nuzdu ni nista.. Prije 2 noci Sam prestala koristiti vaginalete Koje Mi je Dr propisala za gljivice.. Ne znam Ima li kakve veze s time.. Da li je puno da cekam ponedjeljak da ju zovem ili da vec sutra idem na hitnu?? 😣😣
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Cure trebam savjet.. Pojavio Mi se iscjedak danas.. I Malo me boli dolje, s Tim da tu bol osjetim samo prilikom brisanja ili pranja, znaci na dodir.. Ne pece me kad vrsim nuzdu ni nista.. Prije 2 noci Sam prestala koristiti vaginalete Koje Mi je Dr propisala za gljivice.. Ne znam Ima li kakve veze s time.. Da li je puno da cekam ponedjeljak da ju zovem ili da vec sutra idem na hitnu?? 😣😣
Kakav iscjedak ti se pojavio?? Ja citavu trudnocu imam mlijecno bijeli iscjedak iii on cuva od infekcija...papa test radila i sve uredu i iscjedak je konstantno prisutan....
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Kakav iscjedak ti se pojavio?? Ja citavu trudnocu imam mlijecno bijeli iscjedak iii on cuva od infekcija…papa test radila i sve uredu i iscjedak je konstantno prisutan….
Bijeli, onako gusci, 😣, bez mirisa..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Kakav iscjedak ti se pojavio?? Ja citavu trudnocu imam mlijecno bijeli iscjedak iii on cuva od infekcija…papa test radila i sve uredu i iscjedak je konstantno prisutan….
Ako nije sirasti( da tako napisem) onda je to sasvim oke...jer ja ga evo npr imam cijelu trudnocu, nee bas gust gust alii nije ni kao vodaa..izmedju nestoo...znam jos 2 drugarice koje su ga isto tako imale...
Sad ne znaam...ti najbolje znas da li da se javis doktoru ili ne...ja se nikada nisam zbog toga javila jer sam i citala da je normalna pojava pogotovu u zadnjim sedmicama ...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ako nije sirasti( da tako napisem) onda je to sasvim oke…jer ja ga evo npr imam cijelu trudnocu, nee bas gust gust alii nije ni kao vodaa..izmedju nestoo…znam jos 2 drugarice koje su ga isto tako imale…
Sad ne znaam…ti najbolje znas da li da se javis doktoru ili ne…ja se nikada nisam zbog toga javila jer sam i citala da je normalna pojava pogotovu u zadnjim sedmicama …
Hvala.. Nista, cekam do sutra pa vidjecu..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Da, upises mjesec (jedan :)) sad za koji zelis da ti se isplate komplikacije
Tak sam i napisala :) ubuduće šaljem bez toga ili moram svaki mjesec itaj zahtjev uz doznake poslati
Bez toga, samo doznake saljes :)
Sortiraj odgovore
Najstariji