Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    23. Srpanj 2021. 18:07

Ajme zavidim vam svima koje ste negdje blizu mora i uživate, okupajte se i za nas koje nismo te sreće. 😄
    -
    Stvari i slikice su pre pre! ♥️

Vidim da je za većinu ovo vrijeme OGTT-a, izdržite! Proći će dijete brzo. 🙂

Meni je stigla Ethereal narudžba danas napokon, a i riješila sam pranje, peglanje i slaganje robice. 

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    23. Srpanj 2021. 18:09

P.S. Zara želim ti brz oporavak! 
    -
    Mama s blizancima, dobrodošla! Ja sam se nadala potajno blizancima jer ih imam u obitelji, ali ovaj puta ništa. 😄

'21. 💙
    '24. 💛

sanja0508
    23. Srpanj 2021. 19:51

buhtlica34

LilM

Da, upises mjesec (jedan :)) sad za koji zelis da ti se isplate komplikacije

Tak sam i napisala :) ubuduće šaljem bez toga ili moram svaki mjesec itaj zahtjev uz doznake poslati

Ja saljem samo doznake bez tog zahtjeva i svaki put redovna isplata. Samo sam ga prvi put poslala.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• buhtlica34
    23. Srpanj 2021. 19:55

Hvala 😎

Orhideja13
    23. Srpanj 2021. 20:27

Cure trebam savjet.. Pojavio Mi se iscjedak danas..  I Malo me boli dolje, s Tim da tu bol osjetim samo prilikom brisanja ili pranja, znaci na dodir.. Ne pece me kad vrsim nuzdu ni nista.. Prije 2 noci Sam prestala koristiti vaginalete Koje Mi je Dr propisala za gljivice.. Ne znam Ima li kakve veze s time.. Da li je puno da cekam ponedjeljak da ju zovem ili da vec sutra idem na hitnu?? 😣😣

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    23. Srpanj 2021. 20:52

Orhideja13

Cure trebam savjet.. Pojavio Mi se iscjedak danas.. I Malo me boli dolje, s Tim da tu bol osjetim samo prilikom brisanja ili pranja, znaci na dodir.. Ne pece me kad vrsim nuzdu ni nista.. Prije 2 noci Sam prestala koristiti vaginalete Koje Mi je Dr propisala za gljivice.. Ne znam Ima li kakve veze s time.. Da li je puno da cekam ponedjeljak da ju zovem ili da vec sutra idem na hitnu?? 😣😣

Kakav iscjedak ti se pojavio?? Ja citavu trudnocu imam mlijecno bijeli iscjedak iii on cuva od infekcija...papa test radila i sve uredu i iscjedak je konstantno prisutan.... 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Orhideja13
    23. Srpanj 2021. 21:07

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Orhideja13

Cure trebam savjet.. Pojavio Mi se iscjedak danas.. I Malo me boli dolje, s Tim da tu bol osjetim samo prilikom brisanja ili pranja, znaci na dodir.. Ne pece me kad vrsim nuzdu ni nista.. Prije 2 noci Sam prestala koristiti vaginalete Koje Mi je Dr propisala za gljivice.. Ne znam Ima li kakve veze s time.. Da li je puno da cekam ponedjeljak da ju zovem ili da vec sutra idem na hitnu?? 😣😣

Kakav iscjedak ti se pojavio?? Ja citavu trudnocu imam mlijecno bijeli iscjedak iii on cuva od infekcija…papa test radila i sve uredu i iscjedak je konstantno prisutan….

Bijeli, onako gusci, 😣, bez mirisa.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    23. Srpanj 2021. 21:13

Orhideja13

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Orhideja13

Kakav iscjedak ti se pojavio?? Ja citavu trudnocu imam mlijecno bijeli iscjedak iii on cuva od infekcija…papa test radila i sve uredu i iscjedak je konstantno prisutan….

Ako nije sirasti( da tako napisem) onda je to sasvim oke...jer ja ga evo npr imam cijelu trudnocu, nee bas gust gust alii nije ni kao vodaa..izmedju nestoo...znam jos 2 drugarice koje su ga isto tako imale...

Sad ne znaam...ti najbolje znas da li da se javis doktoru ili ne...ja se nikada nisam zbog toga javila jer sam i citala da je normalna pojava pogotovu u zadnjim sedmicama ...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Orhideja13
    23. Srpanj 2021. 22:13

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Orhideja13

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Orhideja13

Ako nije sirasti( da tako napisem) onda je to sasvim oke…jer ja ga evo npr imam cijelu trudnocu, nee bas gust gust alii nije ni kao vodaa..izmedju nestoo…znam jos 2 drugarice koje su ga isto tako imale…

Sad ne znaam…ti najbolje znas da li da se javis doktoru ili ne…ja se nikada nisam zbog toga javila jer sam i citala da je normalna pojava pogotovu u zadnjim sedmicama …

Hvala.. Nista, cekam do sutra pa vidjecu.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• LilM
    23. Srpanj 2021. 22:42

buhtlica34

LilM

Da, upises mjesec (jedan :)) sad za koji zelis da ti se isplate komplikacije

Tak sam i napisala :) ubuduće šaljem bez toga ili moram svaki mjesec itaj zahtjev uz doznake poslati

Bez toga, samo doznake saljes :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.