Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tracy_
    23. Srpanj 2021. 08:51

Endzrue

Tracy trebaju ti doznake od ginekologinje i onda ih slikaš i pošalješ mailom u pisarnicu Split od zdravstvenog. Ima i njihov obrazac na netu koji se ispuni za otvaranje porodiljnog. Mogu ti slikat sutra kak izgleda da ti je lakše pronaći

Aha, doznake pretpostavljam mogu poslat muža da skupi. A u kojem trenutku i što nosim poslodavcu da mi da prosjek plaća? Jel to ide prije slanja u pisarnicu? Hvala tiii

Lady.D
    23. Srpanj 2021. 09:08

Cure, sretno danas na pregledima! 🤞
    Okruglice, divne su vam slike. 🤩
    Zara, zelim ti brz oporavak! Odmaraj sada. 
    Buhtlica34, ja sam provjerila u svojem domu zdravlja, moze se doci bilo koji dan bez narudzbe oko 7 ujutro. Najbolje da nazoves. Ja planiram sljedeci utorak/srijedu to obaviti da sam mirna prije godisnjeg. 
    Sunce7, sve sto si kupila je predivno! 🤗
    Ponosna.mama, isto odlicni ulovi. Ova vreca mi je zakon. U kojem Idexu si kupila i koja je cijena? 
    Littleblue21, sretno na OGTT-u. Drzim fige za dobre vrijednosti. 🤞

Lollypop
    23. Srpanj 2021. 10:29

Jutro trudnice ☺️ obavljen trudnicki soping u Lc Waikiki-stvarno velik izbor trudnicke odjece za malo rec prihvatljivu cijenu, odusevljena sam pogotovo jer, iako je probrano, ima malih brojeve za male i debele zenice 🙈😅 imaju i spavacice i pidzame za dojenje ali to cu ici kupit kad budem pakirala torbu za rodiliste 

Natalija91
    23. Srpanj 2021. 10:33

Jutro cure! Držim 🤞🏻 da vrijednosti šećera budu u dobrim intervalima. Kada se sjetim kako sam nakon prvog puta povratila, odmah mi je sada zlo.🤦🏼‍♀️
    Ima li netko možda popis higijenskih potrepština za bebu kada se dođe doma iz rodilišta ( za pupak itd.)? Ako netko ima, pliz neka podijeli. Tražila sam po netu što sve trebamo imati, ali nemam pojma jel to sve.☺️

• monalisa
    23. Srpanj 2021. 10:43

Pozz curke, evo obavila pregled i sve je s bebicom oke, protoci i sve je dobro jedino je beba manja za tjedne koliko bi trebala biti, na donjoj granici su joj neki parametri i ima 798g, bas sam potonula nekak, moram za 3tj na kontrolu da se vidi napredak, bas sam u brigi sada 😔 nemogu bas popratiti, koliko su vase bebice bile u mojim tjednima? 

Lorre
    23. Srpanj 2021. 11:21

Konačno odbrojavamo dvoznamenkasto 🎉🎉
    Sretno svima na pregledima i ogtt🥰
    Ja moram do idućeg pregleda obavit ogtt i nekako ga odgađam jer imam osjećaj da će vrijednosti bit povišene 😔

Baby N 💙

anuška
    23. Srpanj 2021. 11:24

Pozdrav svima,
    čestitam svima na urednim pregledima. 
    Monalisa - mislim da su te mjere u redu i da nešto ne valja, doktor bi primjetio. dobra stvar je da te želi češće pratiti, ionako si sad i na početku 3. tromjesječja pa to i nije tako prečesto, a i barem ćeš češće vidjeti svog bebača. Da mene netko pita, ja bi išla svaka 2-3 tjedna jer mi je mjesec dana baš puno čekati.
    Ja sam danas 25+2 i na pregledu sam završila jučer jer sam u srijedu imala pojačan gusti iscjedak i dva dana jaku bol u leđima, pritisak u rodnici i bol kod dizanja, sjedanja i sl. tako da sam ipak išla ranije da se slučajno ne bi počela otvarati. Na kraju je , hvala Bogu sve u redu. Zatvorena sam, a babač ima 825 grama (i dalje je skoro tjedan dana teži nego što bi trebao biti). Bolovi su vjerojatno jer sam se preforsirala i jer mali leži nisko i poprečno tj. vodoravno pa nešto pritišće. Danas je puno bolje, ali i dalje moram što više mirovati. Izgleda da mi se željeni šoping za bebu odgađa sa ovog vikenda 
    Danas sam išla obaviti OGGT i nije bilo tako strašno, nije fina tekućina, ali mi nije bilo niti loše od nje. Sad se baš nadam nalazima u granicama normale tako da znam da si tu i tamo mogu priuštiti nešto slatko (baš mi fali). 
    Vaša robica i oprema je preslatka! kad gledam slike, dođe mi da odmah odem kupovati  
    A trbuščići su baš divni, kako je neka već napisala, sve ste kao modeli 
    Ja sam isto rh negativna i nitko mi nije spominjao da bi trebala dobiti injekciju prije poroda. Ja sam je dobila u petrovoj za svaki slučaj u svibnju kad sam išla na hitnu zbog krvarenja i rekli su samo da vrijedi kojih 5-6 mjeseci i da trebam nakon poroda dobiti. Primila sam je i nakon spontanog prošle godine. 
    Littleblue21 - nadam se da ti nije bilo slabo i muka od glukoze i da će ti nalazi biti dobri 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

• ponosna.mama
    23. Srpanj 2021. 11:44

Lady.D

Cure, sretno danas na pregledima! 🤞
    Okruglice, divne su vam slike. 🤩
    Zara,zelim ti brz oporavak! Odmaraj sada.
    Buhtlica34,ja sam provjerila u svojem domu zdravlja, moze se doci bilo koji dan bez narudzbe oko 7 ujutro. Najbolje da nazoves. Ja planiram sljedeci utorak/srijedu to obaviti da sam mirna prije godisnjeg.
    Sunce7,sve sto si kupila je predivno! 🤗
    Ponosna.mama,isto odlicni ulovi. Ova vreca mi je zakon. U kojem Idexu si kupila i koja je cijena?
    Littleblue21, sretno na OGTT-u. Drzim fige za dobre vrijednosti. 🤞

Nasla jucer u emezete, inace im je vec neko vrijeme snizenje na dosta toga do 70%. Vrecu sam platila 125kn, puna cijena joj je 250. Bas mi se svidila, jedva cekam da je stavim u kolica 🥰

plavabosanka
    23. Srpanj 2021. 11:46

bumac95

ITrudnice sve ste mi predivne 😍😍 uvijek je lijepo vidjet vaše slikice 🥰
    Meni je bilo strašno dosadno zadnjih dana otkako sam u kući, i bojala sam se da ću rodit brzo pa sam odlučila okinut neke fotke da mi ostanu za uspomenu. Šteta šta nisam neki profi u tome pa nisu Bog zna šta, al srcu drage :3
    https://ibb.co/rssJb9n
    https://ibb.co/0CpHv8G
    https://ibb.co/2hbzNr2

Ajme koliko su divne slike 😍😍🥰 ja sve kao hoću napraviti neke tako lijepe pa nikako😭

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• ponosna.mama
    23. Srpanj 2021. 11:47

Ja sam na trajektu, idemo MM i ja s djecom malo na brac, uplatili smo tri dana hotel all inclusive, svi ce uzivat osim mene jer ja ne smim na bazene 😏 ..bitno da se djeca zabave, ja cu lezat na lezaljci i pijuckat bezalkoholni koktel 🙈
    Zelim vam svima ugodan vikend 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.