Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    23. Srpanj 2021. 11:56

Pozdrav svima! 😍
    Ajme, sve ste divne i odlicno ste shoppingirale! 😍😍😍
    Cestitam svima na super pregledima i sretno vamq na OGTT-u i pregledim koje cekate. 🍀
    Missy nisam ni ja znala pa sam isla guglati i nasla tocno ovo sto je carpe.diem napisala

preggo_life
    23. Srpanj 2021. 12:02

Monalisa
    Moja cura je na 25+1 bila 740, a ne čini mi se to baš neka velika razlika u odnosu na tvoju bebu... Ok, rekli su ti da je na donjoj granici, ali nije ispod granice, tako da mislim da nema razloga da se to pretvori u neki ozbiljan problem. Mozda će samo biti sitnija beba i to je to.

Littleblue21
    Jel se krv za OGTT vadi iz prsta ili? 
    Sretno!

plavabosanka
    23. Srpanj 2021. 12:13

monalisa

Pozz curke, evo obavila pregled i sve je s bebicom oke, protoci i sve je dobro jedino je beba manja za tjedne koliko bi trebala biti, na donjoj granici su joj neki parametri i ima 798g, bas sam potonula nekak, moram za 3tj na kontrolu da se vidi napredak, bas sam u brigi sada 😔 nemogu bas popratiti, koliko su vase bebice bile u mojim tjednima?

Moj je bio toliko u 25tj, a ti si sad 24+4 pa mislim da je to tu negdje. Samo opušteno, nemoj se stresirat❤️❤️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Kiky 🥰
    23. Srpanj 2021. 12:14

Zara Zelim ti brz oporavak, koji peh bas! Odmaraj sada i jos sve stignes napravit i kupiti..
    Bumac, 🤰 Slike su vam super i super izgledate cure!
    Evo slika od nas dvoje sa plaze u dubokom hladu😊
    https://ibb.co/HCKLQ7N
    Ja mislim da mi bas dosta more pomaze u vezi grceva i magnezij naravno.
    Stvari su vam sve super, kad vidim sto ste sve kupile bas mi dodje da jos toga narucim, ali imam dovoljno za pocetak. Jos cemo mozda malo kad muz dodje doma 😊
    Uzivajte u vikendu😘😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

plavabosanka
    23. Srpanj 2021. 12:16

ponosna.mama

Ja sam na trajektu, idemo MM i ja s djecom malo na brac, uplatili smo tri dana hotel all inclusive, svi ce uzivat osim mene jer ja ne smim na bazene 😏 ..bitno da se djeca zabave, ja cu lezat na lezaljci i pijuckat bezalkoholni koktel 🙈
    Zelim vam svima ugodan vikend 💞

Uživajte, napunite baterije i lijep provod❤️

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Biilja
    23. Srpanj 2021. 12:16

Bilja1212

monalisa Ja sam bila na zadnjem pregledu sa 26+3 i imao je 816grjos je rekla da je tezi nego bi trebao biti pa eto sad znaj kad je svima drugacije 🤷🏻‍♀️ Meni se cini isto da je sitniji jer su mi sve bebice cini se teze nego on..  Sad cekam iduci pregled pa da vidim jel se sta zbuckao 🙈  Najvaznije je da je s bebicom sve okej, tek ce oni dobiti na tezini. Opusti se 🤍🥰

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• LilM
    23. Srpanj 2021. 12:19

Evo mi obavili pregled, malac ima 705g, super je sve, sljedeci pregled 30.8

• monalisa
    23. Srpanj 2021. 12:21

anuška

Pozdrav svima,
    čestitam svima na urednim pregledima.
    Monalisa - mislim da su te mjere u redu i da nešto ne valja, doktor bi primjetio. dobra stvar je da te želi češće pratiti, ionako si sad i na početku 3. tromjesječja pa to i nije tako prečesto, a i barem ćeš češće vidjeti svog bebača. Da mene netko pita, ja bi išla svaka 2-3 tjedna jer mi je mjesec dana baš puno čekati.
    Ja sam danas 25+2 i na pregledu sam završila jučer jer sam u srijedu imala pojačan gusti iscjedak i dva dana jaku bol u leđima, pritisak u rodnici i bol kod dizanja, sjedanja i sl. tako da sam ipak išla ranije da se slučajno ne bi počela otvarati. Na kraju je , hvala Bogu sve u redu. Zatvorena sam, a babač ima 825 grama (i dalje je skoro tjedan dana teži nego što bi trebao biti). Bolovi su vjerojatno jer sam se preforsirala i jer mali leži nisko i poprečno tj. vodoravno pa nešto pritišće. Danas je puno bolje, ali i dalje moram što više mirovati. Izgleda da mi se željeni šoping za bebu odgađa sa ovog vikenda
    Danas sam išla obaviti OGGT i nije bilo tako strašno, nije fina tekućina, ali mi nije bilo niti loše od nje. Sad se baš nadam nalazima u granicama normale tako da znam da si tu i tamo mogu priuštiti nešto slatko (baš mi fali).
    Vaša robica i oprema je preslatka! kad gledam slike, dođe mi da odmah odem kupovati
    A trbuščići su baš divni, kako je neka već napisala, sve ste kao modeli
    Ja sam isto rh negativna i nitko mi nije spominjao da bi trebala dobiti injekciju prije poroda. Ja sam je dobila u petrovoj za svaki slučaj u svibnju kad sam išla na hitnu zbog krvarenja i rekli su samo da vrijedi kojih 5-6 mjeseci i da trebam nakon poroda dobiti. Primila sam je i nakon spontanog prošle godine.
    Littleblue21 - nadam se da ti nije bilo slabo i muka od glukoze i da će ti nalazi biti dobri

Da da sve ostalo je oke, srce, mozak, protoci sve je oke samo eto bebica je manja kilazom pa kao da cesce pratimo, ja sam zatvorena ko beton, cerviks 40mm i okrenula se glavicom dolje, nadam se da bude tak i ostala do kraja 🤞🤞

plavabosanka
    23. Srpanj 2021. 12:22

Nas sutra očekuje farbanje stana tako da bi se danas trebala baciti u to da sve maknem sa regala i polica, a sve mi nekako lijeno pogotovo jer moram na ljestve da bi mogla maknut stvari s kuhinje. A i malac me baš prebada od jučer valjda zato što je toliko nisko, sve me strah da neću dočekati termin 🤣 Jel još netko ima problema s tim da ga kao neka tupa bol, pritisak uhvati na trenutke? 
    ------------

Iii još nešto. Žene jeste vi išle na neke edukacije u vezi poroda, ili možda pročitale, pogledale nešto ili ste samo došle onako na blef? Mene sve strah krenuti čitati nešto jer znam da je svaka žena invidualna, al opet mislim da bi valjalo pogledati makar one videe o vježbanju disanja i tako neke stvari čisto da budem upućena šta i kako. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• monalisa
    23. Srpanj 2021. 12:25

plavabosanka

monalisa

Pozz curke, evo obavila pregled i sve je s bebicom oke, protoci i sve je dobro jedino je beba manja za tjedne koliko bi trebala biti, na donjoj granici su joj neki parametri i ima 798g, bas sam potonula nekak, moram za 3tj na kontrolu da se vidi napredak, bas sam u brigi sada 😔 nemogu bas popratiti, koliko su vase bebice bile u mojim tjednima?

Moj je bio toliko u 25tj, a ti si sad 24+4 pa mislim da je to tu negdje. Samo opušteno, nemoj se stresirat❤️❤️

Ma bitno mi je da je ostalo sve oke, mozak, srce, protoci, a ako bude sitnija kad se rodi kaj sad bitno da je zdrava 😊 i da nisam 24+4 nego 26+4 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.