Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    15. Srpanj 2021. 16:22

Mara234

Pozz curke! Trenutno sam 23+2. Doktor me jos nije poslao na Ogtt. Pregled mi je sad u iduci petak, 23.7, i onda me 3 tjedna nema u Zg. Kad se vratim bit cu u 29 tjednu. Nadam se da ce mi na iducem pregledu reci da obavim taj test ali ne znam jel 29 tjedan prekasno za to.

Naišla sam na podatak da se obično radi između 23 i 28 nedelje. Mislim da ti taj jedan tjedan vise ne bude problem. 
    Predpostavljam da ideš na odmor,  pa možeš odraditi oggt u privatnoj režiji u nekom labosu koji bude radio u međuvremenu i odnjeti nalaz svom ginu kad se vratiš ili zamoliti doktora na narednom pregledu da ti ga urade sada prije nego krenes na put, ako smatra da je 29 tjedna kad se vratiš kasno... 
    Ako odluče odraditi odmah tad,  za svaki slučaj otidji na tašte na pregled... 
    Meni je radjen u 32 prošlu t. (morat cu pitati na narednom pregledu zašto tad  jer mi nema smisla) (De).

url=https://lilypie.com]

Mara234
    15. Srpanj 2021. 16:25

CarpeDiem.

Mara234

Pozz curke! Trenutno sam 23+2. Doktor me jos nije poslao na Ogtt. Pregled mi je sad u iduci petak, 23.7, i onda me 3 tjedna nema u Zg. Kad se vratim bit cu u 29 tjednu. Nadam se da ce mi na iducem pregledu reci da obavim taj test ali ne znam jel 29 tjedan prekasno za to.

Naišla sam na podatak da se obično radi između 23 i 28 nedelje. Mislim da ti taj jedan tjedan vise ne bude problem.
    Predpostavljam da ideš na odmor, pa možeš odraditi oggt u privatnoj režiji u nekom labosu koji bude radio u međuvremenu i odnjeti nalaz svom ginu kad se vratiš ili zamoliti doktora na narednom pregledu da ti ga urade sada prije nego krenes na put, ako smatra da je 29 tjedna kad se vratiš kasno…
    Ako odluče odraditi odmah tad, za svaki slučaj otidji na tašte na pregled…
    Meni je radjen u 32 prošlu t. (morat cu pitati na narednom pregledu zašto tad jer mi nema smisla) (De).

Da da idem na more. A mozda tako najbolje. Bit cemo blizu St pa tamo barem ima labaratorija. Al mislim da cu ga sutra nazvat pa pitat. Mozda da to obavim iduci tj. prije mora. 
    Hvala ti :)

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

CarpeDiem.
    15. Srpanj 2021. 16:25

Lady.D

Mateja31

Pozdrav drage moje, da čujem tko sve e ide na more? Ja cu za 2 tjedna, tad cu bit 31 tt, valjda cu izdrzati sve to uz 3 djece.. Malo me strah jer nisam nikada u trudnoći putovala pogotovo 4,5 h.(i muž ide, on vozi 😅) . Idemo krajem mjeseca, u Selce kraj Crikvenice..

I meni za dva tjedna pocinje godisnji. 🥳 Jedva cekam. Idemo tjedan dana na Mali Losinj. Tamo nam je predivno i evo vec trecu godinu se vracamo. Nakon toga dva dana cemo skoknuti do Petrcana da se vidimo sa sogorom, sogoricom, necakom, svekrom i svekrvom. 🤣

Al kako si stavila svekra i svekrva zadnje 🤣🤣🤣 🤪

Biilja
    15. Srpanj 2021. 16:53

Bilja1212
    Hvala svakoj od vas na brzi, nisam isla na hitnu jer mi muz radi do 4, a potpuno sam sama i nemam auto, medutim javljaju se neki skroz blagi pomaci u trbuhu, osjecala sam lagane pokrete sad kad sam legla dok muz ne pojede. Nije bilo puno pokreta, za sad sam osjetila 2/3 i ne znam smatrate li da je svejedno potrebno da odem na hitnu? Ili da pricekam da vidim hoce li nakon par ovih pokreta postati aktivan kao prije? 😬😒 tjesi me jedino to sto sam ga nakon skoro citava dva dana osjetila bar na sekundu

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Sanjarka88
    15. Srpanj 2021. 17:28

🤰🏻

Bilja1212
    Hvala svakoj od vas na brzi, nisam isla na hitnu jer mi muz radi do 4, a potpuno sam sama i nemam auto, medutim javljaju se neki skroz blagi pomaci u trbuhu, osjecala sam lagane pokrete sad kad sam legla dok muz ne pojede. Nije bilo puno pokreta, za sad sam osjetila 2/3 i ne znam smatrate li da je svejedno potrebno da odem na hitnu? Ili da pricekam da vidim hoce li nakon par ovih pokreta postati aktivan kao prije? 😬😒 tjesi me jedino to sto sam ga nakon skoro citava dva dana osjetila bar na sekundu

Ma odi. Napravit ce ti ctg pa budes mirna

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Srpanj 2021. 17:30

Mara234

CarpeDiem.

Mara234

Predpostavljam da ideš na odmor, pa možeš odraditi oggt u privatnoj režiji u nekom labosu koji bude radio u međuvremenu i odnjeti nalaz svom ginu kad se vratiš ili zamoliti doktora na narednom pregledu da ti ga urade sada prije nego krenes na put, ako smatra da je 29 tjedna kad se vratiš kasno…
    Meni je radjen u 32 prošlu t. (morat cu pitati na narednom pregledu zašto tad jer mi nema smisla) (De).

Da da idem na more. A mozda tako najbolje. Bit cemo blizu St pa tamo barem ima labaratorija. Al mislim da cu ga sutra nazvat pa pitat. Mozda da to obavim iduci tj. prije mora.

Mislim da ti nije kasno u 29tt
    Ako ces privatno u Splitu, mozes u Analize npr 😊
    I dobro nam dosla 🥰

Mara234
    15. Srpanj 2021. 17:31

Sanjarka88 🤍

Mara234

CarpeDiem.

Mara234

Mislim da ti nije kasno u 29tt
    Ako ces privatno u Splitu, mozes u Analize npr 😊
    I dobro nam dosla 🥰

Hvala 😘😘

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Sanjarka88
    15. Srpanj 2021. 17:32

MadameI

Mame stigla nam je ljulja 😍
    Definitivno za svaku preporuku. Izuzetno stabilna, kvalitetna i materijal je odlican. Mekana je kao dusa 😍 nogice se mogu okrenuti u 2 polozaja, da bude fiksna i ne ljulja se, i naravno obicna ljulja.
    Ima 3 polozaja, lezeci, polusjedeci i sjedeci, a nosivost je do 18kg. Tako da beba moze i kasnije biti unutra, npr.za vrijeme hranjenja.
    https://ibb.co/P6v7kpf
    Cijena je 66€ preko aplikacije mytoys

Divna je ♥️🥰
    Ja sam nasla polovni babyBjorn 😂🙈

Sanjarka88
    15. Srpanj 2021. 17:37

Jel ikome beba toliko visoko da vas mlati po cici??
    Da da po cici 😳
    Pa kud ce on? Kroz usta van? 

CarpeDiem.
    15. Srpanj 2021. 17:38

🤰🏻

Bilja1212

Slažem se sa Sanjarka88 isto otidji... znam da postoji neki određeni broj pokreta dnevno,  neki doktori čak traže da se to prati, piše... vjerovatno je sve ok, ali da budeš sigurna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.