Sanjarka prijavljujem i ja ime, nasa curica bude Patricia ako se ne premislimo, ali mislim da je to konacna odluka 😊
Evo da se i ja javim, sjedim u ljulji i jedem lubenicu 🥰
Cestitke na dobrim pregledima i velikim bebicama. Vidim naveliko se pise o imenima, sva su vam prekrasna 💞
Neke se vec opako blize terminu, nekako mi je to jos nepojmljivo da cemo i mi pocet polako kao i ljetnice 🙈
Neko je spominjao bol u rebrima, desna strana me toliko boli da je to grozno 😥
Mislim da to nema veze s bebom jer je osjetim oko pupka nego se sigurno nesto siri i pomice, mozda neki misici oko rebara pa sve boli. U prve dvi trudnoce me isto tako bolilo samo s lijeve strane. Leđa katastrofa, na istom mjestu di me bole i rebra, samo s druge strane, al to je moja stara boljka. Boli toliko da ne mogu sjedit duze od 10min, moram se dignit, okrenit, podbocit jastucima, uprit necim u taj dio leđa, bilo sta da mi na sekund bude lakse. A o boli po noci da ne pricam, grozno je. Zna li ijedna od vas splicanki di bi mogla otic na masazu, al ne neku dosadnu, opustajucu, nego pravu medicinsku da mi bar malo rijesi leđa.
E da, sutra bi vjerojatno trebala pripazit sta jedem jer mi je preksutra ogtt 🤦🏻♀️
Eto raspisala sam se, a planirala sam se samo javit 😂😂
Pokloncic13 mi smo ih uspjeli uhvatiti na malom popustu pa mi je malo lakse bilo😂 al kad sam po trgovinama usporedivala kvalitetu njih i nekih drugih def.sam bila za njih.
Ponosna.mama meni je doktor rekao da ne pazim na hranu prije ogtt, vec suprotno da jedem sto raznolikije sto i inace jedem.
Evo da se i ja javim, sjedim u ljulji i jedem lubenicu 🥰
Cestitke na dobrim pregledima i velikim bebicama. Vidim naveliko se pise o imenima, sva su vam prekrasna 💞
Neke se vec opako blize terminu, nekako mi je to jos nepojmljivo da cemo i mi pocet polako kao i ljetnice 🙈
Neko je spominjao bol u rebrima, desna strana me toliko boli da je to grozno 😥
Mislim da to nema veze s bebom jer je osjetim oko pupka nego se sigurno nesto siri i pomice, mozda neki misici oko rebara pa sve boli. U prve dvi trudnoce me isto tako bolilo samo s lijeve strane. Leđa katastrofa, na istom mjestu di me bole i rebra, samo s druge strane, al to je moja stara boljka. Boli toliko da ne mogu sjedit duze od 10min, moram se dignit, okrenit, podbocit jastucima, uprit necim u taj dio leđa, bilo sta da mi na sekund bude lakse. A o boli po noci da ne pricam, grozno je. Zna li ijedna od vas splicanki di bi mogla otic na masazu, al ne neku dosadnu, opustajucu, nego pravu medicinsku da mi bar malo rijesi leđa.
E da, sutra bi vjerojatno trebala pripazit sta jedem jer mi je preksutra ogtt 🤦🏻♀️
Eto raspisala sam se, a planirala sam se samo javit 😂😂
Ja bi isto na neku masažu jer me leđa ubijaju a i sva natečem svaku večer, tako da mislim da bi pomoglo koliko toliko. Di god sam pitala dobila sam odgovor a možete vi doći, dođu trudnice pa se nekako namjeste za masažu 😂 da sam dobila neki konkretan savjet i masažu koja je baš za trudnice nisam nažalost 😒
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Ponosna mama mi trudnice smijemo jedino prenetalne masaže... sportske ne.
Odem često na Thai prenetalnu masazu 60 minuta,cijelo tijelo. Lezis kratko na ledjima za naprijed, a ledja ti dobro izmasira okrećuci te na lijevi, pa na desni bok. U St. bi trebalo biti ili nešto slično ili u bilo koji ozbiljniji studio/terapeut koji masira trebao bi imati i neki paket za trudnice.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sanjarka,kraj mojeg imena možeš zapisati da dolazi curica, zvat çe se Lucija i grad je Pula. 💖💞
Lucija 16.12.2021.💗
Ja sam dobila poklon bon za masažu u jednom salonu i toliko sam joj se veselila, a onda sam saznala da sam trudna i da će masaža morati pričekati (ne rade prenatalne).
Sad okrenem suprugu leđa prije spavanja da me malo izmasira i počeška. 😅
'21. 💙
'24. 💛
Ponosna mamami trudnice smijemo jedino prenetalne masaže… sportske ne.
Odem često na Thai prenetalnu masazu 60 minuta,cijelo tijelo. Lezis kratko na ledjima za naprijed, a ledja ti dobro izmasira okrećuci te na lijevi, pa na desni bok. U St. bi trebalo biti ili nešto slično ili u bilo koji ozbiljniji studio/terapeut koji masira trebao bi imati i neki paket za trudnice.
Ne pali u mene nijedna osim prava medicinska 😥
Svekrva mi je maserka, al ona uglavnom radi shiatzu i te neke energetske koje su meni na zalost gubljenje vremena 🙈 dok god ona "masira" ja se mislim daj me vise pritisni tu malo jace, a ne nasloni mi ruku i vjerojatno nesto mantra u sebi, a meni jos gore 🙄
Pokloncic13 mi smo ih uspjeli uhvatiti na malom popustu pa mi je malo lakse bilo😂 al kad sam po trgovinama usporedivala kvalitetu njih i nekih drugih def.sam bila za njih.
Ponosna.mama meni je doktor rekao da ne pazim na hranu prije ogtt, vec suprotno da jedem sto raznolikije sto i inace jedem.
A meni je reka da malo pripazimmi iza 18h da ne jedem 🤷🏻♀️
Jeste prezivjele danasnji dan? Moje cure su opet poludile pred spavanje i evo, napokon toliko zeljena tisina. Sjednim u dnevnoj sobi, uzela kratki predah pa se idem odgegat do kupaonice i hitro pod hladan tus. Lijepo spavajte, posebno trudnice koje se kao i ja muce s pronalazenjem odgovarajuceg polozaja. 😅🙃
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji