Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Srpanj 2021. 15:00

Mokosh 😓 nadam se da si danas puno bolje. Javi sta kaze doktor 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Love2021
    07. Srpanj 2021. 15:06

Kiky nisam znala da se već mora zvati patronažna.To ide prema domu zdravlja gdje je ginekolog ili kvartu prebivališta? Vidim da si ti iz Ri a ja sam iz Zga pa ne znam da li vrijede uopće ista "pravila". U prošloj trudnoći sam se javila nekih 2tj nakon poroda pa se zgražala, ja skroz zaboravila na nju

• ponosna.mama
    07. Srpanj 2021. 15:21

Love2021

Kiky nisam znala da se već mora zvati patronažna.To ide prema domu zdravlja gdje je ginekolog ili kvartu prebivališta? Vidim da si ti iz Ri a ja sam iz Zga pa ne znam da li vrijede uopće ista "pravila". U prošloj trudnoći sam se javila nekih 2tj nakon poroda pa se zgražala, ja skroz zaboravila na nju

Ja ni ne znam da se zove patronaznu? Koliko ja znam kod nas u splitu ne zovemo nego ti je valjda dodjele nakon poroda (po kvartu ili kako to vec ide). Bar je tako bilo prije, osim ako se nije sta mijenjalo.

Sanjarka88
    07. Srpanj 2021. 15:22

ponosna.mama

Love2021

Ja ni ne znam da se zove patronaznu? Koliko ja znam kod nas u splitu ne zovemo nego ti je valjda dodjele nakon poroda (po kvartu ili kako to vec ide). Bar je tako bilo prije, osim ako se nije sta mijenjalo.

Tako je i danas

• ponosna.mama
    07. Srpanj 2021. 15:23

Sanjarka88 🤍

ponosna.mama

Sanjarka88 🤍

ponosna.mama

Sanjarka88 🤍

ponosna.mama

Sanjarka88 🤍

Dosta tipkanja, idem u c&a potrosit muzevu plaću 😁😂

Neces se bas usricit, bila san ja jucer, nema nista, osim brojeva 42 i 46 (ko to moze uopce obuc 🙄)
    Imas u idexe snizenje do 70%, da se nac lipih stvari.
    Uglavnom, sta se tice ortodonta, tek ce joj 5.10.stavljat aparat, al ne triba vadit cetvorke (mislin da su njoj vec ispale 🙈). Ispalila san maloprije 🤯 ..dala mi je ortodontica jucer doznake koje san morala odnit na hzzo da mi ovjere i vratit njoj. Izludila gori, nigdi parkinga, pa guzva unutra i napokon dođen na salter i kaze meni teta pa al ne vidite da vam je ovo krivo isprintala?! Ja kazen kako bi ja to tribala znat, a ona kaze sad se vratite u nje da vam isprinta kako triba pa dođite opet 🤦🏻‍♀️

Ajme meni 😓 🙄
    Zato sam ja privatno i mir.
    Preko Hzzo su nam rekli termin onako za 3 godine 🙄

Je, stvarno se dosta ceka 🙄 ..iako ja sam uspila rijesit sve to dosta brzo 😊 ..zvala u 3.mj., dobila termin u 4., obavila pregled, narucila me jucer za drugi pregled i dogovor oko aparatica, sljedeci termin je 05.10.i tada stavlja aparat. Znaci doslovno ce sve bit gotovo u 6 mj.

Onda je mene dr lagala 😂
    Ali tko zna mozda ovisi i koja vrsta aparatića se stavlja 🤷

Nije te na zalost lagala, ceka se 3-4god 🙄 ..trebas imat vezu ka i za sve u ovoj drzavi 😏

Sad mi je lakše
    Nazalost to je tako….navikla već
    Boli me samo cinjenica koliko od plaće ide na zdravstveno s sve radim privatno 😒

E to je katastrofa, prisiljene smo sve radit privatno. Kad smo kod toga, je li ti bila velika guzva kad si isla radit ogtt i moze li se tamo uopce disat ili je vruce i zagusljivo ka prije? Sve se mislim da odem u analize i platim 100kn 😏

Sanjarka88
    07. Srpanj 2021. 15:33

Ma nije bilo velike guzve
    Brzo dođes na red.  Dok cekas sjedis unutra u posebnoj čekaonici, prozor je stalno otvoren a klima piči 100 na sat 😁

• buhtlica34
    07. Srpanj 2021. 15:46

E, samo da brzinski javim, sljedeći pregled 2.8

• ponosna.mama
    07. Srpanj 2021. 15:53

Sanjarka88 🤍

Ma nije bilo velike guzve
    Brzo dođes na red. Dok cekas sjedis unutra u posebnoj čekaonici, prozor je stalno otvoren a klima piči 100 na sat 😁

Aj pa super, onda ostaje staro rodiliste 🙈 ..nego znas li ti kako idu one isplate za novorođence? Je li nama to isplacuje grad ili kotar? Ili oboje? Meni je negdi ostalo u glavi da sam s njih dvi dobila i od grada i kotara, a susjeda mi je rodila prije mjesec dana, kaze da je ona dobila samo od kotara.

Lorre
    07. Srpanj 2021. 16:03

Dal se isplati kupiti sklopivu kadicu za kupanje ili je to porez na budale 😂 živimo u jednosobnom stanu pa sve nekako gledam kako smanjiti te stvari koje nam trebaju.. Ili kupit običnu kadicu pa ćemo je selit kod svakog tuširanja? 🤷‍♀️

Baby N 💙

• sunce7
    07. Srpanj 2021. 16:19

Lorre

Dal se isplati kupiti sklopivu kadicu za kupanje ili je to porez na budale 😂 živimo u jednosobnom stanu pa sve nekako gledam kako smanjiti te stvari koje nam trebaju.. Ili kupit običnu kadicu pa ćemo je selit kod svakog tuširanja? 🤷‍♀️

Mi isto trenutno zivimo u malom stanu, za sve sto kupujem moram tri puta promislit😂
    Nemam mjesta ni za komodu za presvlacenje tako da cu uzet ovako nesto
    https://www.baby-walz.de/p/chicco-wickeltisch-mit-badewanne-cuddle-bubble-comfort-p1670745/?variantId=P1670745_266939499&utm_medium=sea&utm_source=google.de&utm_campaign=DE_SAD_PTL1_Wohnen-Mobile-ME&utm_content=pla&gclid=CjwKCAjwoZWHBhBgEiwAiMN66XX9Nhl8dKYsgOg-Vi5AaVe1OT8su5szs_acuw4hTSlsw5WF2dxREBoCRtgQAvD_BwE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.