Mokosh 😓 nadam se da si danas puno bolje. Javi sta kaze doktor
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiky nisam znala da se već mora zvati patronažna.To ide prema domu zdravlja gdje je ginekolog ili kvartu prebivališta? Vidim da si ti iz Ri a ja sam iz Zga pa ne znam da li vrijede uopće ista "pravila". U prošloj trudnoći sam se javila nekih 2tj nakon poroda pa se zgražala, ja skroz zaboravila na nju
Kiky nisam znala da se već mora zvati patronažna.To ide prema domu zdravlja gdje je ginekolog ili kvartu prebivališta? Vidim da si ti iz Ri a ja sam iz Zga pa ne znam da li vrijede uopće ista "pravila". U prošloj trudnoći sam se javila nekih 2tj nakon poroda pa se zgražala, ja skroz zaboravila na nju
Ja ni ne znam da se zove patronaznu? Koliko ja znam kod nas u splitu ne zovemo nego ti je valjda dodjele nakon poroda (po kvartu ili kako to vec ide). Bar je tako bilo prije, osim ako se nije sta mijenjalo.
Ja ni ne znam da se zove patronaznu? Koliko ja znam kod nas u splitu ne zovemo nego ti je valjda dodjele nakon poroda (po kvartu ili kako to vec ide). Bar je tako bilo prije, osim ako se nije sta mijenjalo.
Tako je i danas
Dosta tipkanja, idem u c&a potrosit muzevu plaću 😁😂
Neces se bas usricit, bila san ja jucer, nema nista, osim brojeva 42 i 46 (ko to moze uopce obuc 🙄)
Imas u idexe snizenje do 70%, da se nac lipih stvari.
Uglavnom, sta se tice ortodonta, tek ce joj 5.10.stavljat aparat, al ne triba vadit cetvorke (mislin da su njoj vec ispale 🙈). Ispalila san maloprije 🤯 ..dala mi je ortodontica jucer doznake koje san morala odnit na hzzo da mi ovjere i vratit njoj. Izludila gori, nigdi parkinga, pa guzva unutra i napokon dođen na salter i kaze meni teta pa al ne vidite da vam je ovo krivo isprintala?! Ja kazen kako bi ja to tribala znat, a ona kaze sad se vratite u nje da vam isprinta kako triba pa dođite opet 🤦🏻♀️
Ajme meni 😓 🙄
Zato sam ja privatno i mir.
Preko Hzzo su nam rekli termin onako za 3 godine 🙄
Je, stvarno se dosta ceka 🙄 ..iako ja sam uspila rijesit sve to dosta brzo 😊 ..zvala u 3.mj., dobila termin u 4., obavila pregled, narucila me jucer za drugi pregled i dogovor oko aparatica, sljedeci termin je 05.10.i tada stavlja aparat. Znaci doslovno ce sve bit gotovo u 6 mj.
Onda je mene dr lagala 😂
Ali tko zna mozda ovisi i koja vrsta aparatića se stavlja 🤷
Nije te na zalost lagala, ceka se 3-4god 🙄 ..trebas imat vezu ka i za sve u ovoj drzavi 😏
Sad mi je lakše
Nazalost to je tako….navikla već
Boli me samo cinjenica koliko od plaće ide na zdravstveno s sve radim privatno 😒
E to je katastrofa, prisiljene smo sve radit privatno. Kad smo kod toga, je li ti bila velika guzva kad si isla radit ogtt i moze li se tamo uopce disat ili je vruce i zagusljivo ka prije? Sve se mislim da odem u analize i platim 100kn 😏
Ma nije bilo velike guzve
Brzo dođes na red. Dok cekas sjedis unutra u posebnoj čekaonici, prozor je stalno otvoren a klima piči 100 na sat 😁
Ma nije bilo velike guzve
Brzo dođes na red. Dok cekas sjedis unutra u posebnoj čekaonici, prozor je stalno otvoren a klima piči 100 na sat 😁
Aj pa super, onda ostaje staro rodiliste 🙈 ..nego znas li ti kako idu one isplate za novorođence? Je li nama to isplacuje grad ili kotar? Ili oboje? Meni je negdi ostalo u glavi da sam s njih dvi dobila i od grada i kotara, a susjeda mi je rodila prije mjesec dana, kaze da je ona dobila samo od kotara.
Dal se isplati kupiti sklopivu kadicu za kupanje ili je to porez na budale 😂 živimo u jednosobnom stanu pa sve nekako gledam kako smanjiti te stvari koje nam trebaju.. Ili kupit običnu kadicu pa ćemo je selit kod svakog tuširanja? 🤷♀️
Baby N 💙
Dal se isplati kupiti sklopivu kadicu za kupanje ili je to porez na budale 😂 živimo u jednosobnom stanu pa sve nekako gledam kako smanjiti te stvari koje nam trebaju.. Ili kupit običnu kadicu pa ćemo je selit kod svakog tuširanja? 🤷♀️
Mi isto trenutno zivimo u malom stanu, za sve sto kupujem moram tri puta promislit😂
Nemam mjesta ni za komodu za presvlacenje tako da cu uzet ovako nesto
https://www.baby-walz.de/p/chicco-wickeltisch-mit-badewanne-cuddle-bubble-comfort-p1670745/?variantId=P1670745_266939499&utm_medium=sea&utm_source=google.de&utm_campaign=DE_SAD_PTL1_Wohnen-Mobile-ME&utm_content=pla&gclid=CjwKCAjwoZWHBhBgEiwAiMN66XX9Nhl8dKYsgOg-Vi5AaVe1OT8su5szs_acuw4hTSlsw5WF2dxREBoCRtgQAvD_BwE
Sortiraj odgovore
Najstariji